معرفی و دانلود کتاب دیوانه ای در آینه pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب دیوانه ای در آینه

کتاب دیوانه ای در آینه

۵.۰(از ۱ امتیاز)

معرفی کتاب دیوانه ای در آینه

کتاب دیوانه ای در آینه نوشتهٔ رسول برهانی محمودآبادی است. شرکت رسانه ساز دانش این رمان معاصر ایرانی را منتشر کرده است.

درباره کتاب دیوانه ای در آینه

کتاب دیوانه ای در آینه حاوی یک رمان معاصر و ایرانی است که در ۱۰ فصل نوشته شده است. این رمان در حالی آغاز می‌شود که راوی اول‌شخص آن می‌گوید در خاطرش هست که نور هویدا شده بود. شب مانند کشتی بی‌مسافر، آرام و آهسته به ساحل آسمان رسید و لنگر ستارگان را در اقیانوس آرام آسمان و در میان تلاطم امواج خروشان دریای خیال از آب گرفت. منظور راوی چیست؟ او کیست؟ داستان چیست؟ این رمان را بخوانید تا بدانید.

خواندن کتاب دیوانه ای در آینه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب دیوانه ای در آینه

«شام که به اتمام رسید از پدربزرگ رخصت گرفتم و از اتاق خارج گشتم. دیگر توانایی ایستادن بر روی پاهایم را نداشتم، تمام وجودم مالامال از خستگی و درماندگی بود. روزی طاقت‌فرسا را گذرانده بودم. در حیاط گام‌هایم به سستی شاخه‌ای بید در دستان بادی بی‌شرم بود. به اتاقم رسیدم و روی تخت گوشۀ اتاق دراز کشیدم، دست‌های ملکۀ خواب‌ها چشمانم را نوازش می‌داد و به‌سوی مقصدی نامعلوم روانه‌ام می‌ساخت.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دیوانه ای در آینه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:دیوانه ای در آینه
موضوع:رمان، داستان ایرانی