کتاب بر فراز آشیانه عقاب
معرفی کتاب بر فراز آشیانه عقاب
کتاب بر فراز آشیانه عقاب نوشتۀ فهیمه ذبیحی هدایت در انتشارات تبصیر به چاپ رسیده است.
درباره کتاب بر فراز آشیانه عقاب
کتاب بر فراز آشیانه عقاب، داستانی تاریخی و مذهبی دارد و در این قالب، قسمتی از وضعیت شیعیان را در دوران پایهگذاری حکومت حسن صباح روایت میکند. حسن صباح در ۴۸۳ هجری قمری حکومتی بر پایۀ مذهب اسماعیلیه در الموت پایهگذاری کرد. این دوره مقارن با حکومت سلجوقی بود. مشی این تشکیلات مبتنی بر ترور بود و این با واکنشهای حکومت مواجه بود؛ اما به دلیل موقعیت قلعۀ الموت، آنجا نفوذناپذیر بود. ترورهای هدفمند بیش از هر زمانی در زمان حسن صباح اتفاق افتاد. تا جایی که آن زمان تمامی قتلهای سیاسی را به گروه فدائیان اسماعیلی منسوب میکردند. سلطان سنجر سلجوقی بیشترین درگیری را با این تشکیلات داشت. بزرگترین تهمت به افراد در آن زمان، اسماعیلی بودن بود که حکم اعدام داشت. در آن زمان، خرافات و افسانههای زیادی دربارۀ این گروه که به حشاشین معروف بودند، وجود داشت.
خواندن کتاب بر فراز آشیانه عقاب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران داستانهای تاریخی و مذهبی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب بر فراز آشیانه عقاب
«هوا صاف و مهتابی بود. تصویر ماه درون حوض کاشیکاری شده نقش بسته و با هر نسیم ملایمی میرقصید. حیاط عمارت بر خلاف روزهای گذشته ساکت و آرام بود. گنجشکها و کبوترها از این فرصت نهایت استفاده را کرده و روی زمین خاکی حیاط، مشغول دانهچینی بودند. با باز شدن درب عمارت، پرندگان وحشتزده و با سروصدای فراوان، هر کدام به سوی گریختند. از پشت در مردی میانسال با کلاهی نمدی و عبایی ترمهدوزی شده وارد حیاط شد و کنار حوض نشست؛ دو دستش را داخل آب زلال و شفاف برد و مشتی آب به صورتش پاشید؛ بعد از چند بار تکرار این کار، دستانش را روی لبه حوض گذاشت و به فکر فرو رفت: «داروغه خیال میکنه میتونه من رو گول بزنه؟ هه، خیال کرده؛ باید سهم بیشتری ازش بگیرم. ناسلامتی من وزیر مملکتم.»
نوع
حجم
۳۸۷٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۹۳ صفحه
نوع
حجم
۳۸۷٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۹۳ صفحه
نظرات کاربران
درباره گروه حشاشین وحسن صباحه برای من که علاقه زیادی به داستان های تاریخی ندارم خیلی جالب بود طوری که دوست داشتم زودتر تمومش کنم
کتاب دارای متنی روان وقابل کشش بر اساس داستانی تاریخی در قلعه الموت و حسن صباح(گروه حشاشین) است. ومن به شخصه میخکوب خواندن وپیگیری حوادث شخصیت های داستان به ویژه سهراب وسیدرضی وسید مرتضی شدم.
سلامدرباره حسن صباحه.داستان جالبیه.بیشتر تاریخی مذهبیه اگه به حشاشین علاقه مندید پیشنهاد می کنم
یک داستان تاریخی جذاب
عالی
بعد از مطالعه چند صفحه دوست داشتم زود تا انتهای داستان رو بخونم و ازش لذت بردم