کتاب نقد در زمین دموکراسی
معرفی کتاب نقد در زمین دموکراسی
کتاب نقد در زمین دموکراسی نوشتهٔ عباس گلستانی است. انتشارات یانا این مجموعه مقاله را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب نقد در زمین دموکراسی
کتاب نقد در زمین دموکراسی شامل ۱۲ مقاله دربارهٔ ادبیات، سیاست، فلسفه و... است که هر کدام به موضوعی مستقل پرداخته است. مقالههایی با عنوان «نقد در زمین دموکراسی»، «روند دریافت و هرمنوتیک»، «غروب اسطوره، آوای تراژدی»، «حکم ذوقی یا داوری زیباشناختی»، «شعر در تقابل پرداخت و ویرایش»، «در ترجمهپذیری و ترجمهناپذیری شعر»، «ایران؛ مدرنیسم و معلولیت»، «هایکوهای ایرانی در غیبت یک مانیفست»، «پدیدارشناسی درکی از معنا در حقیقت» و... تعدادی از مقالههای این کتاب را تشکیل دادهاند.
خواندن کتاب نقد در زمین دموکراسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ مقاله دربارهٔ ادبیات، سیاست، فلسفه و... پیشنهاد میکنیم.
درباره عباس گلستانی
عباس گلستانی متولد ۱۳۳۳ در فومن است. از او کتابهای «ما قراری داشتیم»، «این شعر بدون شما نقص دارد»، «یکی لبخندم را خط میزند» و «نقد در زمین دموکراسی» منتشر شده است.
بخشی از کتاب نقد در زمین دموکراسی
««این کتاب میتوانست به لحاظ کمی صفحاتی به مراتب بیش از این داشته باشد، زیرا آنچه نویسندهاش به انتشارات یانا تحویل داد، جدا از محتوای حاضر چندین و چند مقاله دیگر بود که به پیشنهاد ناشر به سه بخش تقسیم شد که نخستین آن پیش روی شماست و عمدتا به حوزه ادبیات فارسی و فلسفه میپردازد. همچنین بخش دوم مجموعه مقالاتی در باب ادبیات گیلکی است و بخش سوم نقدهای ژورنالیستی بر کتابهایی است که توسط گلستانی نقد شدهاند و در زمانهای مختلف توسط نشریات منتشر شده است. «نقد در زمین دموکراسی» میتواند دریچهای باشد برای تحقیق بیشتر در خصوص مباحث مطرحشده توسط نویسندهاش و گلستانی کوشیده است به شایستهترین شکل مباحث را پیش ببرد.»»