معرفی و دانلود کتاب درباره افسردگی: اختلال دوقطبی، داروهای ضدافسردگی و الکتروشوک‌درمانی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب درباره افسردگی: اختلال دوقطبی، داروهای ضدافسردگی و الکتروشوک‌درمانیsubscriptionAvailable

کتاب درباره افسردگی: اختلال دوقطبی، داروهای ضدافسردگی و الکتروشوک‌درمانی

۲.۰(از ۵ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب درباره افسردگی: اختلال دوقطبی، داروهای ضدافسردگی و الکتروشوک‌درمانی

«درباره افسردگی» به اختلال دوقطبی، داروهای ضدافسردگی و الکتروشوک‌درمانی می‌پردازد.

این کتاب پس از تعریف بیماری افسردگی و میزان گستردگی و شیوع آن در ایران و جهان به بررسی عوامل شکل‌گیری و روش‌های درمان و کنترل آن می‌پردازد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب درباره افسردگی: اختلال دوقطبی، داروهای ضدافسردگی و الکتروشوک‌درمانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدرباره افسردگی: اختلال دوقطبی، داروهای ضدافسردگی و الکتروشوک‌درمانی
عنوان در زبان مبدأWhat everyone should know about depresion‬
موضوعسلامت، روان‌شناسی عمومی
مترجمم‍ج‍ی‍د ص‍ادق‍ی‌، م‍ان‍ل‍ی‌ ص‍ادق‍ی‌
انتشاراتانتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۳/۰۹/۰۱
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۹۶۴-۳۸۹-۰۱۵-۵
مجموعه و فروستبهداشت روان انتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)

Roghaye
۱۳۹۷/۰۵/۱۹

حیف این دوتومن.اصلا خوشم نیومد

روان‌شناسی خودکشی: راهبردهای نوین در جهت کاهش و جلوگیری از خودکشیتصویر جلد کتاب روان‌شناسی خودکشی: راهبردهای نوین در جهت کاهش و جلوگیری از خودکشی
استفان پالمر
روان درمانیتصویر جلد کتاب روان درمانی
نایجل بنسون
معجزه‌ی خوابتصویر جلد کتاب معجزه‌ی خواب
حامد اختیاری
چگونه یک درمانگر موفق شناختی-رفتاری شوم؟تصویر جلد کتاب چگونه یک درمانگر موفق شناختی-رفتاری شوم؟
فرانک ویلز
آشنایی با ام استصویر جلد کتاب آشنایی با ام اس
آیدا قاسمی خانقاهبر
ایدز و فرزندان ماتصویر جلد کتاب ایدز و فرزندان ما
حامد اختیاری
اختلال نارسایی توجه، بیش فعالی؛ ویراست دومتصویر جلد کتاب اختلال نارسایی توجه، بیش فعالی؛ ویراست دوم
محسن شکوهی یکتا
فشرده تکنیک های پر کاربرد رفتار درمانیتصویر جلد کتاب فشرده تکنیک های پر کاربرد رفتار درمانی
یوسف گرجی
اختلال شخصیت مَرزی؛ راهنمای عملی برای درمان‌گران و درمان‌جویانتصویر جلد کتاب اختلال شخصیت مَرزی؛ راهنمای عملی برای درمان‌گران و درمان‌جویان
محمدامین شریفی
درمان مبتنی برپذیرش و تعهد برای زوج‌هاتصویر جلد کتاب درمان مبتنی برپذیرش و تعهد برای زوج‌ها
آویگیل لیو
مواد مخدر و روانگردان و فرزندان ماتصویر جلد کتاب مواد مخدر و روانگردان و فرزندان ما
حامد اختیاری
طرح درمان نظریه شناختی بک در ده جلسهتصویر جلد کتاب طرح درمان نظریه شناختی بک در ده جلسه
فرشته ابراهیمی
مشاوره و روان درمانی گروهی با کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب مشاوره و روان درمانی گروهی با کودکان و نوجوانان
زیپورا شچمن
راهنمای عملی درمان اختلال افسردگی بر اساس اصول شناختی رفتاریتصویر جلد کتاب راهنمای عملی درمان اختلال افسردگی بر اساس اصول شناختی رفتاری
زهرا اکبری بیاتیانی
ناآرامتصویر جلد کتاب ناآرام
معصومه خسروشاهی
مددکاری اجتماعی مداخله در بحران خودکشیتصویر جلد کتاب مددکاری اجتماعی مداخله در بحران خودکشی
حسین یحیی‌زاده
روان‌شناسی خانوادهتصویر جلد کتاب روان‌شناسی خانواده
حسن ملکی
روان‌درمانی اختلال دوقطبیتصویر جلد کتاب روان‌درمانی اختلال دوقطبی
امیر هوشنگ مهریار
روان شناسی اسکیزوفرنیتصویر جلد کتاب روان شناسی اسکیزوفرنی
احمد علامه فلسفی
طرحواره درمانی گروهی برای اختلال شخصیت مرزیتصویر جلد کتاب طرحواره درمانی گروهی برای اختلال شخصیت مرزی
جوان فارل