کتاب استیون هاوکینگ
معرفی کتاب استیون هاوکینگ
کتاب استیون هاوکینگ (?Who Was Stephen Hawking) نوشته جیم جیلیوتی و با ترجمه محمدرضا افضلی، توسط انتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان) منتشر شده است. این کتاب با زبانی ساده و روایتی جذاب، زندگی و دستاوردهای یکی از مشهورترین فیزیکدانان معاصر را برای نوجوانان و علاقهمندان به علم روایت میکند. نویسنده باتکیهبر منابع معتبر و بهرهگیری از تصاویر و داستانهای واقعی، فرازونشیبهای زندگی استیون هاوکینگ را از کودکی تا بزرگسالی، از علاقهمندیهای اولیهاش به اسباببازیها و قطارها تا کشفهای علمی بزرگ و مبارزه با بیماری سخت، به تصویر کشیده است. این اثر نهتنها به جنبههای علمی و پژوهشی هاوکینگ میپردازد، بلکه تلاش کرده است ابعاد انسانی، خانوادگی و اجتماعی او را نیز نشان دهد. این کتاب متعلق به مجموعهی کی؟ چی؟ کجا؟ و مجموعهی نردبان بنفش از انتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان) است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب استیون هاوکینگ
کتاب استیون هاوکینگ با تمرکز بر زندگینامهی این دانشمند برجسته، بهویژه برای نوجوانان نوشته شده است. جیم جیلیوتی در این کتاب، با نگاهی دقیق و مرحلهبهمرحله، مسیر زندگی هاوکینگ را از تولد در دوران جنگ جهانی دوم تا تبدیلشدن به یکی از چهرههای علمی و فرهنگی جهان دنبال کرده است. ساختار کتاب شامل فصلهایی است که هرکدام به بخشی از زندگی هاوکینگ اختصاص دارد؛ از دوران کودکی و خانوادهای متفاوت، تا سالهای مدرسه، ورود به دانشگاه آکسفورد و کمبریج، مواجهه با بیماری ALS و تلاش برای ادامهی زندگی و پژوهش.
در ادامه کتاب استیون هاوکینگ به کشفهای علمی هاوکینگ، ازجمله نظریهی سیاهچالهها و تابش هاوکینگ و تأثیر او بر جامعه علمی و عمومی میپردازد. جیم جیلیوتی با آوردن داستانها و مثالهای ملموس، تلاش کرده است مفاهیم پیچیدهی علمی را به زبان قابلفهم برای نوجوانان بیان کند و درعینحال، الهامبخش باشد. این کتاب به نقش خانواده، دوستان و دستیاران هاوکینگ در موفقیتهای او اشاره کرده است و تصویری چندبعدی از زندگی و شخصیت او ارائه میدهد.
خلاصه کتاب استیون هاوکینگ
کتاب استیون هاوکینگ با روایت زندگی این دانشمند، از کودکی کنجکاو و علاقهمند به ساختن اسباببازیها و مدلهای مختلف آغاز میشود. هاوکینگ در خانوادهای اهل مطالعه و متفاوت بزرگ شد؛ خانوادهای که حتی سر میز شام هم کتاب میخواندند و بحثهای علمی و فلسفی داشتند. دوران مدرسه برای او با چالشهایی همراه بود؛ اگرچه در برخی درسها متوسط بود، اما ذهنی خلاق و جستوجوگر داشت و به ساخت کامپیوترهای ابتدایی با دوستانش پرداخت.
ورود به دانشگاه آکسفورد و سپس کمبریج، نقطهی عطفی در زندگی او بود؛ جایی که با بیماری ALS روبهرو شد و پزشکان امید چندانی به ادامهی زندگیاش نداشتند. بااینحال، آشنایی با جین وایلد و یافتن هدفی تازه، انگیزهای شد تا هاوکینگ با وجود محدودیتهای جسمی، به پژوهشهای علمی ادامه دهد. او با تمرکز بر کیهانشناسی و سیاهچالهها، نظریههایی ارائه کرد که بعدها به تابش هاوکینگ معروف شد و تحولی در علم فیزیک ایجاد کرد.
کتاب به تلاشهای هاوکینگ برای نوشتن کتابی برای عموم مردم، یعنی تاریخچهی مختصر زمان، اشاره کرده است؛ اثری که او را به چهرهای جهانی تبدیل کرد. در ادامه کتاب به نقش فناوری در زندگی هاوکینگ، ارتباط او با دانشمندان و شخصیتهای مشهور و تأثیرش بر فرهنگ عمومی میپردازد. درنهایت، کتاب با مروری بر سالهای پایانی زندگی هاوکینگ و دستاوردهای ماندگار او به پایان میرسد.
چرا باید کتاب استیون هاوکینگ را بخوانیم؟
کتاب استیون هاوکینگ با زبانی ساده و داستانمحور، زندگی یکی از بزرگترین دانشمندان معاصر را به تصویر کشیده است. این کتاب نهتنها به دستاوردهای علمی هاوکینگ میپردازد، بلکه نشان میدهد چگونه میتوان با وجود محدودیتهای جسمی و شرایط دشوار، به رؤیاها و اهداف بزرگ دست یافت. روایت کتاب الهامبخش کسانی است که با چالشهای زندگی روبهرو هستند و بهدنبال نمونهای واقعی از پشتکار و امید میگردند. کتاب با توضیح مفاهیم علمی به زبان قابلفهم، علاقهمندان به علم و نوجوانانی را که بهدنبال شناخت بیشتر از جهان پیرامون خود هستند، جذب میکند. آشنایی با زندگی هاوکینگ، میتواند نگرش تازهای نسبت به علم، تلاش و امید ایجاد کند و مخاطب را به پرسیدن سؤالهای بزرگ و جستوجوی پاسخ آنها تشویق کند.
خواندن کتاب استیون هاوکینگ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب استیون هاوکینگ به نوجوانان که به زندگینامهی دانشمندان، علم و فیزیک علاقه دارند، پیشنهاد میشود. کتاب حاضر به کسانی که با چالشهای جسمی یا روحی روبهرو هستند و بهدنبال نمونهای از امید و پشتکار میگردند، توصیه میشود. این کتاب برای علاقهمندان به داستانهای الهامبخش و کسانی که دوست دارند با مفاهیم علمی به زبان ساده آشنا شوند، مناسب است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب استیون هاوکینگ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | استیون هاوکینگ |
| قیمت کتاب | ۴۵۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه کی؟چی؟کجا؟، مجموعه نردبان بنفش |

مهمون جزیره اپستین...
عه...این اپستینی
یه عمر این زبونبسته رو تو سر ما کوبیدن. آخرش معلوم شد تو جزیره اپستین بوده!
دانشمندی که خدا رو قبول نداشت و از اپستین سر درآورد
اپستینی 😡
درموردبخشهای علمی به زبان ساده وقابل فهم آسان براعلاقمندان به این نوع مسائل جالب میتونه باشه. درموردزندگی شخصیه همچین نظریه پردازودانشمندی که به علم فیزیک جدید،محتواهایی افزودکه سالهای آینده هم دستمایه مقالات وتحقیقات بسیاری خاهدشد،درعین بیماری جسمی وحرکتی ومشکلات ارتباطی...بیشتر
واقعا روون و خوب نوشته شده بود کتاب های دیگهٔ این نشر رو هم توصیه میکنم
بد نیست توصیه میکنم
زندگی سخت و پر فراز و نشیبی داشته و واقعا جالب بود که با اون همه سختی ادامه داده مخصوصا اون نوشتن کتاب درمورد نظرش درباره خدا تو کتاب نبود و منم نظری راجب اینکه اون بوده یا نه ندارم به نظرم...بیشتر