معرفی و دانلود کتاب درب‍اره‌ اس‍ک‍ی‍زوف‍رن‍ی‌ و اخ‍ت‍لال‌ اس‍ک‍ی‍زواف‍ک‍ت‍ی‍و، داروه‍ای‌ ض‍د پ‍س‍ی‍ک‍وز و خ‍ودک‍ش‍ی‌ pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب درب‍اره‌ اس‍ک‍ی‍زوف‍رن‍ی‌ و اخ‍ت‍لال‌ اس‍ک‍ی‍زواف‍ک‍ت‍ی‍و، داروه‍ای‌ ض‍د پ‍س‍ی‍ک‍وز و خ‍ودک‍ش‍ی‌subscriptionAvailable

۳.۴ امتیاز(از ۱۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب درب‍اره‌ اس‍ک‍ی‍زوف‍رن‍ی‌ و اخ‍ت‍لال‌ اس‍ک‍ی‍زواف‍ک‍ت‍ی‍و، داروه‍ای‌ ض‍د پ‍س‍ی‍ک‍وز و خ‍ودک‍ش‍ی‌

«درب‍اره‌ اس‍ک‍ی‍زوف‍رن‍ی‌ و اخ‍ت‍لال‌ اس‍ک‍ی‍زواف‍ک‍ت‍ی‍و، داروه‍ای‌ ض‍د پ‍س‍ی‍ک‍وز و خ‍ودک‍ش‍ی‌» از مجموعه کتاب‌های آموزشی پیرامون اختلالات روانشناسی است و توسط دکتر مجید صادقی(-۱۳۳۶)، دانشیار دانشکده پزشکی تهران و دکتر مانلی صادقی ترجمه شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب درب‍اره‌ اس‍ک‍ی‍زوف‍رن‍ی‌ و اخ‍ت‍لال‌ اس‍ک‍ی‍زواف‍ک‍ت‍ی‍و، داروه‍ای‌ ض‍د پ‍س‍ی‍ک‍وز و خ‍ودک‍ش‍ی‌ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدرب‍اره‌ اس‍ک‍ی‍زوف‍رن‍ی‌ و اخ‍ت‍لال‌ اس‍ک‍ی‍زواف‍ک‍ت‍ی‍و، داروه‍ای‌ ض‍د پ‍س‍ی‍ک‍وز و خ‍ودک‍ش‍ی‌
موضوعسلامت، روان‌شناسی عمومی
مترجمم‍ان‍ل‍ی‌ ص‍ادق‍ی‌، مجید صادقی
انتشاراتانتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۱/۱۰/۱۰

۱۴۰۰/۰۱/۱۳

کامل نبود ولی دوست داشتم ممنون😉

Hanie mahmodoghli
۱۳۹۹/۰۲/۰۱

سطح کتاب پایین هست ولی برای اطلاعات عمومی خیلی خوبه مخصوصا برای کسانی که درگیر هستن متن کتاب طوری نوشته شده که همه بتونن مطالعه بکنن👌

Lordee Lordi
۱۳۹۹/۰۱/۰۸

جالب بود ولی کامل نبود

مهسا
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۳/۰۲

از لحاظ اینکه همه میتونن بخوننش و اطلاعات اولیه و خوبی به دست بیارن خوبه. برای خانواده هایی که یکی از اعضاشون مبتلا به این اختلاله میتونه مفید باشه.

قـاصــدک
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۱/۱۰

اطلاعات عمومی و بسیار خلاصه شده در مورد اسکیزوفرنی و اسکیزوافکتیو، داروهای درمانی برای این اختلال‌ها و افسردگی ارائه می‌ده. مطالب‌ش به عنوان یک کتاب جالب نبودن و می‌شد خیلی آسون‌تر از سایت‌ها و منابع "معتبر" فهمید، اما اگه فرد بیماری...بیشتر

eve

غول‌های کلاسیک روان‌شناسی
مهدی قراچه‌داغی
ذهن آگاهی
فاطمه پیرجاوید
روان‌شناسی وسواس (فکری- عملی)
احمد علامه فلسفی
هوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیت‌های کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سال