کتاب روانشناسی اختلالات شخصیت
خواندن نظراتمعرفی کتاب روانشناسی اختلالات شخصیت
«روانشناسی اختلالات شخصیت» نوشته احمد علامه فلسفی( -۱۳۳۰)، پژوهشگر و مدرس علوم روانشناسی است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«شخصیت، مجموعهای از رفتارها، کردارها، گفتارها، طرز تفکر و عقیده، ثبات، متفاوت و منحصر بفرد بودن انسان تلقی می شود. ساختار شخصیت انسان اعم از منش، خلق و خو، سرشت و طبیعت، فطرت، وجدان اخلاقی و سایر خصلتهای دیگر مبتنی بر مجموعهای از جنبههای وراثتی (ژنتیکی) و اکتساباتی مانند تعلیم و تربیت و تاثیرات محیطی میباشد که در نهایت موجبات سازگاری، تعامل و همزیستی فرد را با همنوعان و محیط خود فراهم میسازد.
حال اگر هرگونه خللی اعم از وراثتی و یا اکتسابی در ارکان و ساختار شخصیت فرد به هر نسبتی موثر و نافذ واقع شود به همان نسبت او را دچار اختلالات شخصیتی مینماید.
میزان رشد اختلالات روانی و شخصیتی در ایران نسبت به معیارهای جهانی از حد عادی و مجاز عبور کرده و با رکوردشکنی به خط قرمز رسیده و زنگ خطر صدا درآمده است. زیرا قریب به نیمی از افراد جامعهی ایران مستعد ابتلاء به اختلالات روانی از جمله: اضطراب، تشویش، بیقراری، عصبیت، یأس و افسردگی، تشتت ذهنی و پریشانی میباشند.
بدیهی است بار بسیار سنگین و کمرشکن ناشی از تشدید و شیوع بیشتر اختلالات روانی در جامعه، تاثیرات مخربی و گاهی جبرانناپذیر در تمامی شئون زندگانی مردم از جمله در عرصههای بهداشت عمومی، مسائل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، قوای انتظامی و امنیتی و سیاسی کشور به جا میگذارد.»
روان شناسی عمومی (جلد۴)
رساله هیپنوتراپی (جلد دوم)احمد علامه فلسفی
مانیه تیزم (جلد دوم)احمد علامه فلسفی
مانیه تیزم (جلد اول)احمد علامه فلسفی
۷,۵۰۰۵۰%
حدود ۲۰ درصد کتاب را مطالعه کردم کتابی به وسعت دریا با عمق سر سوزن حسی که از کتاب می گیرم نگارنده عزیز خلاصه امتحانات خود را به صورت کد شده که سر جلسه امتحانات برای خودشون یادآوری بشه به نگارش در
بسیارعالی، توصیه میکنم چنانچه درمیان اطرافیان کسانی را دارید که مشکل عصبی دارند؛ حتما" تا آخربخوانید.
برای اینکه تشخیص بدیم دچار چه اختلالی هستیم خوبه اما درمانش رو ذکر نکرده برای مشاورها هم خوبه..
kash majani bod he