معرفی و دانلود کتاب قله ها و دره ها + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر قطره

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب قله ها و دره ها

کتاب قله ها و دره ها نوشته‌ی اسپنسر جانسون است که توسط قطره منتشر شده است. نسخه چاپی این کتاب را می‌توانید از طاقچه سفارش دهید. برای آشنایی با شیوه‌ی خرید کتاب قله ها و دره ها می‌توانید راهنمای خرید و پرداخت آنلاین در بخش سوالات متداول را مطالعه کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قله ها و دره ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:قله ها و دره ها
حجم فایل کتاب:۲.۴۵ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۱۱۹۸۷۶۲
تعداد صفحه‌ها:۱۲۰ صفحه
قیمت کتاب:۸۷۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

وقتی به دنبال تصویر ذهنی محسوسی که ساخته‌ای می‌روی، قله‌ات را به وجود می‌آوری. تصویر ذهنی محسوس ترس‌هایت را از بین می‌برد و تو را به آرامش و موفقیت می‌رساند.
k1toys.com
من معتقدم که این مسائل و مشکلات نیستند که بزرگ و یا کوچک‌اند، بلکه این انسان‌ها هستند که بزرگ و یا کوچک‌اند.
afarin
«فکر کنم برای خارج شدن از دره آن‌قدر عجله داشتم که فکر نکردم در قله به چه چیزهایی نیاز خواهم داشت.» پیرمرد گفت: «عجیب نیست. اکثر آدم‌ها متوجه نیستند که اگر می‌خواهند مدتی طولانی در قله بمانند، باید برای این کار واقعاً آماده باشند.»
afarin
او با پدر و مادر و دوستانش درمورد قله حرف می‌زد. ولی تنها چیزی که از زبان آنان می‌شنید دشواری بالا رفتن از کوه و رسیدن به قله بود و اینکه ماندن در دره چقدر راحت است. همه او را از رفتن به جایی که خودشان نرفته بودند منع می‌کردند.