دانلود و خرید کتاب شاخص های ایمنی در منزل و کارگاه ها
تصویر جلد کتاب شاخص های ایمنی در منزل و کارگاه ها

کتاب شاخص های ایمنی در منزل و کارگاه ها

دسته‌بندی:
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب شاخص های ایمنی در منزل و کارگاه ها

کتاب شاخص های ایمنی در منزل و کارگاه ها (۸۴۰ نکته کاربردی) حاصل گردآوری و تدوینِ ریحانه ابوالقاسمی است. انتشارات ارجمند این کتاب را منتشر کرده است. اثر حاضر که در دستهٔ خودیاری و آموزش همگانی قرار می‌گیرد، در باب پیشگیری از حوادث خانگی و استفادهٔ بهینه از لوازم خانگی (برقی) است. این کتاب برای همهٔ شهروندان نوشته شده است، اما به‌ویژه اگر در خانه، مدرسه یا کارگاه مسئولیتی بر عهده دارید، این کتاب را بخوانید. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب شاخص های ایمنی در منزل و کارگاه ها اثر ریحانه ابوالقاسمی

پیشگیری از بروز حوادث و در نتیجه جلوگیری از آسیب‌دیدگی به‌دلایل مختلف اهمیت بسیار دارد؛ از جمله کاهش مرگ‌ومیر، کاهش فشار ناشی از حوادث بر جمعیت جوان و جلوگیری از خسارات مالی. این در حالی است که بسیاری از راهکارهای جلوگیری از آسیب در خانه ساده و قابل اجرا هستند. انگار بیشتر افراد در خانه نسبت به مسائل ایمنی بی‌توجه هستند و به‌راحتی از کنار خطرات بالقوه می‌گذرند. آموزش نکات ایمنی به افراد در محیط‌های پرخطر ساده‌تر به نظر می‌رسد، اما مؤثرترین راهْ ایمن‌سازی محیط و ابزارهای مورد استفاده است. علاوه‌بر این، گروه‌هایی مانند سالمندان، کودکان، نوجوانان، افراد دارای معلولیت، اقشار کم‌درآمد و کسانی که درگیر اعتیاد هستند، معمولاً در دریافت و اجرای پیام‌های آموزشی با دشواری‌هایی روبه‌رو هستند. کتاب «شاخص‌های ایمنی در منزل و کارگاه‌ها» (۸۴۰ نکته کاربردی) که در سال ۱۳۹۳ (چاپ دوم) منتشر شده، با هدف برطرف‌کردن چنین نیازی نوشته شده است. کتاب حاضر ۸۴۰ نکته درمورد پیشگیری از حوادث خانگی و استفادهٔ بهینه از لوازم خانگی (برقی) را در ۱۰ فصل ارائه کرده است. این کتاب یا «بستهٔ دانش» (knowledge package) بر اساس منابع مختلف (پارسی و انگلیسی) تهیه شده است. رویکرد گردآورنده در جمع‌آوری مطالب، ذکر نکاتی بوده است که مستقیماً باعث ایجاد آسیب جدی (فوت، معلولیت، آسیب نیازمند به اقدامات درمانی) در محیط داخل منزل می‌شود.

چرا باید کتاب شاخص های ایمنی در منزل و کارگاه ها را بخوانیم؟

کتاب «شاخص‌های ایمنی در منزل و کارگاه‌ها» (۸۴۰ نکته کاربردی) راهنمایی کاربردی برای شناخت، ارزیابی و پیشگیری از خطرات رایج در محیط‌های خانگی و کاری است. با خواندن این کتاب می‌توانیم درک بهتری از عوامل تهدیدکنندهٔ سلامت و ایمنی داشته باشیم و با رعایت اصول ساده اما مؤثر از بروز بسیاری از حوادث جلوگیری کنیم. این کتاب به ما کمک می‌کند مسئولانه‌تر با محیط اطراف خود برخورد کنیم، امنیت خانواده و همکارانمان را افزایش دهیم و در نهایت، از تحمیل خسارات جانی و مالی جلوگیری کنیم.

کتاب شاخص های ایمنی در منزل و کارگاه ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب را به عموم افراد در خانواده و در کادر اجراکننده، با سطوح مختلف اجتماعی و تحصیلی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب شاخص های ایمنی در منزل و کارگاه ها

«فصل هفتم: ایمنی در راهرو و راه پله

۱- ایمنی در برابر برق گرفتگی

۶۶۵. سیم برق را از روی نرده‌های آهنی عبور ندهید.

۲- ایمنی در برابر سقوط

۶۶۶. پله‌ها سالم ومسطح بوده و شکستگی و پستی و بلندی نداشته باشد.

۶۶۷. کلیه پلکان‌ها، سکوها و پاگردها باید استحکام کافی داشته و تحمل فشار و سنگینی بارهای عادی را داشته باشند (۳۸) (۳۹).

۶۶۸. از قرار دادن اشیاء بر روی پله‌ها خوداری شود.   

۶۶۹. از قرار دادن پله بلافاصله بعد از هر درب امتناع شود.   

۶۷۰. کف راهروها شکستگی و سوراخ نباشد.

۶۷۱. پلکان‌ها و سکوهایی که از مصالح مشبک ساخته شده‌اند، ابعاد چشمه‌های آن نباید از ۲۵ میلیمتر تجاوز نماید تا امکان سقوط اشیاء متفرقه از آن وجود نداشته باشد (۳۸) (۳۹).

۶۷۲. لبه پله‌ها تیز و زاویه‌دار نباشد تا در صورت لغزش یا سقوط بر روی پله‌ها صدمات کمتری به فرد وارد شود.

۶۷۳. کف‌پوش پله‌ها از جنس لغزنده نباشد و از زیر فرشی‌های ثابت نگه‌دارنده فرش استفاده کنید.

۶۷۴. کف پوش پله‌ها دارای پارگی و پستی و بلندی نباشد.

۶۷۵. حداکثر ارتفاع پله‌ها ۱۸ سانتیمتر و حداقل آن ۱۰ سانتیمتر باشد. البته بین ۱۴ تا ۲۰ سانتیمتر هم گفته شده است (۳۸) (۳۹).

۶۷۶. حداقل عرض (پاخور) آن ۳۰ سانتیمتر باشد (۱۸)(۴۰)(۱۲) (۱۱)(۱۵).

۶۷۷. غیر از پلکان‌های سرویس و یا امدادی، عرض هر پله بدون محاسبه حاشیه و برآمدگی آن نباید از ۳۳ سانتیمتر کمتر باشد (۳۸) (۳۹).

۶۷۸. حداقل عرض پلکان سرویس و یا پلکان امدادی ۵۵ سانتیمتر می‌باشد.

۶۷۹. پله‌های یک پلکان باید دارای عرض مساوی وارتفاع مساوی باشند (۴۱)(۳۹).

۶۸۰. طول آن حداقل ۱۱۰ سانتیمتر باشد (۱۶). در برخی منابع (۳۸) (۳۹) این مقدار ۹۰ سانتیمتر ذکر شده است.

۶۸۱. حداکثر شیب مجاز برای راهروهای شیب دار (رامپ) مورد استفاده افراد ۱۰ درجه می‌باشد (۳۸) (۳۹). در برخی منابع حداکثر شیب ۲ درصد ذکر شده است (۱۶).

۶۸۲. این راهروهای شیب دار باید با کلیه شرایطی که در مورد پلکان‌ها منظور می‌شود از حیث ساختمان، عرض و ... مطابقت داشته باشد.

 ۶۸۳. شیب پلکان‌های سرویس نباید بیش از ۶۰ درجه باشد (۴۱)(۳۹). 

۶۸۴. در تمام طول پلکان‌ها یک فاصله عمودی آزاد در حدود قد انسان (فاصله بین راه پله با سقف بالای آن) باید منظور شود این فاصله آزاد نباید کمتر از ۲۲۰ سانتیمتر از سطح هر پله به موازات دیوار پله باشد (۳۸) (۳۹). البته حداقل ۲۰۵ سانتیمتر هم ذکر شده است (۱۶).

۶۸۵. پاگردهایی که در فواصل پلکان‌ها قرار دارند باید وسعتی در حدود ۱/۱۰ متر در جهت پلکان یا بیشتر، به تناسب عرض، پلکان داشته باشند (۳۸) (۳۹).

۶۸۶. بین هر دو پاگرد متوالی، حداکثر فاصله قائم (اختلاف سطح) ۳۷۰ سانتیمتر باشد (۱۶)(۳۸) (۳۹).

۶۸۷. این مقادیر نباید در هیچ قسمت از طول مسیر راه پله‌ها و پاگردها کاهش یابد (۱۶).»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۹۰ صفحه

حجم

۱٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۹۰ صفحه

قیمت:
۳۵,۰۰۰
تومان