کتاب مدیریت مراکز و سازمان های فرهنگی
معرفی کتاب مدیریت مراکز و سازمان های فرهنگی
کتاب «مدیریت مراکز و سازمان های فرهنگی» نوشتۀ محمدعلی صنعتی نجار و سیدرضا سیف است و انتشارات آها آن را منتشر کرده است. موضوع کتاب، شیوۀ مدیریت بر سازمانهای فرهنگ اشت.
درباره کتاب مدیریت مراکز و سازمان های فرهنگی
هر سازمانی وقتی تشکیل میشود هدف خاصی را دنبال میکند که برای رسیدن به آن نیازمند سرمایه، محیط کار و تجهیزات، نیروی انسانی و زمان است و برای ایجاد وحدت در عملکردها و حرکت به سمت اهداف به مدیر نیاز دارد. سازمانهای فرهنگی هم محیط فرهنگی نیاز دارد و معمولاً تولید محصولات فرهنگی فاخر جزو اهداف اصلی شمرده میشود. مدیریت فرهنگی هم علم مدیریت و هم مباحث فرهنگی را در بر میگیرد بنابراین ادارۀ امور فرهنگی علاوه بر شناخت تئوریهای مدیریت، به مدیرانی نیاز دارد که با رشتهها و گرایشهای فرهنگی و اجتماعی،هنرهای تجسمی، سنتی، مدرن نمایشی یا موسیقی آشنا باشند.
کتاب مدیریت مراکز و سازمانهای فرهنگی دربارۀ شیوۀ مدیریت بر سازمانهای فرهنگی است. در فصل اول یعنی آشنایی با مدیریت و سازمان، وظایف و خصوصیات مدیر فرهنگی و همچنین مفهوم و تاریخچۀ مدیریت فرهنگی بررسی میشود. فصل دوم با عنوان زیربنای فرهنگ، به آشنایی با فرهنگ و طبقهبندی اهداف فرهنگی و کارکردهای اجتماعی در سطوح مختلف و بررسی تجزیهوتحلیل رفتار سازمانی میپردازد. فصل سوم، مدیریت و نگاهداری مراکز فرهنگی است و خوانندگان را با اصول زیربنایی و تشکیلات سازمانهای فرهنگی و اهمیت ارتباطات فرهنگی رؤسای مراکز فرهنگی و ویژگی حوزۀ تمایلات آنها و قوانین فرهنگی-اجتماعی در نمادهای فرهنگی از ایده تا محصول فرهنگی آشنا میکند. فصل چهارم، جامعه و اقتصاد فرهنگی به رابطۀ فرهنگ، اقتصاد و جامعه و رابطۀ فرهنگ و اقتصاد فرهنگی و بودجهریزی در دستگاههای فرهنگی و شناخت جامعۀ استفادهکنندهٔ فرهنگی اشاره میکند.
خواندن کتاب مدیریت مراکز و سازمانهای فرهنگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به علاقهمندان به کتابهای مدیریت و وزۀ کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مدیریت مراکز و سازمانهای فرهنگی
«صرفنظر از سیر تاریخی شکلگیری مفهوم عام مدیریت، اصولاً واژۀ مدیریت به فرایند بهکارگیری منابع یک سازمان بهصورت کارا و اثربخش از طریق کارکنان و در جهت نیل به یک هدف مشخص تعریف میشود. همانطوری که توجه دارید، در اینجا از دو واژۀ کلیدی اثربخشی و کارایی در تعریف مدیریت به مفهوم امروزی آن اشاره شده است. از طرف دیگر، ازآنجاییکه هر سازمان برای رسیدن به یک هدف تعریف شده و مشخص، ایجاد شده تا از طریق بهکارگیری کلیۀ منابع و امکانات موجود به آن دست یابد، این ام صرفاً بهواسطهٔ نقش مدیریت قابل حصول خواهد بود. عنوان و سمت مدیریت در بسیاری از شرکتها و سازمانها، باتوجهبه ویژگیهای مشترک آنان مورداستفاده قرار میگیرد.
حجم
۴٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۱۴۴ صفحه
حجم
۴٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۱۴۴ صفحه