معرفی و دانلود کتاب به افق تهران + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر چشمه

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب به افق تهران

کتاب به افق تهران نوشته‌ی مریم طاهری مجد است که توسط چشمه منتشر شده است. نسخه چاپی این کتاب را می‌توانید از طاقچه سفارش دهید. برای آشنایی با شیوه‌ی خرید کتاب به افق تهران می‌توانید راهنمای خرید و پرداخت آنلاین در بخش سوالات متداول را مطالعه کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب به افق تهران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببه افق تهران
موضوعداستان ایرانی
نویسندهمریم طاهری مجد
انتشاراتنشر چشمه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۹/۱۲/۰۶
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه کتاب‌های قفسه‌ی آبی

۱۴۰۴/۰۶/۱۱

کتابی روان و ساده که خاطرات دهه شصت رو برای ما زنده می‌کند.

خودِ خودِ سِوِروس اِسنیپ
۱۴۰۳/۰۶/۲۷

حس نوستالوژی که فقط بچه های دهه ۵۰ و ۶۰ میتونن درکش کنن

zahraaa
۱۴۰۳/۰۴/۲۴

چه قشنگ حس و حال تهران رو توصیف کرد...

zahra
۱۴۰۱/۱۲/۲۰

قشنگه

بریده‌هایی از کتاب

سحر توحیدوند
اما سیندرلا برایم موجود عجیبی بود. با آن صبروحوصلهٔ باورنکردنی و سرانجام خوشش. همیشه فکر می‌کردم سیندرلا افسانه نیست، اما نمی‌دانستم آن‌چه مرا به کاخ آرزوهایم می‌رساند شاهزاده‌ای نیست که پی یافتن لنگهٔ کفشم خانه‌به‌خانه دنبالم می‌گردد، بلکه اراده و جسارتم بود. همین‌وبس.
سحر توحیدوند
اما خرید تلویزیون رنگی یک عیب خیلی بزرگ هم داشت و آن این بود که وقتی وضعیت قرمز می‌شد، روی صفحهٔ تلویزیون علامت خطر با نواری قرمز ظاهر می‌شد که بدجوری دلهره‌آور بود. قبلاً که تلویزیون سیاه‌وسفید داشتیم، به‌جای نوار قرمز، نوار خاکستری بود که کمتر آدم را می‌ترساند.