کتاب این است نیچه
معرفی کتاب این است نیچه
کتاب این است نیچه نوشتهٔ گونتر شولته و ترجمهٔ سعید فیروزآبادی است. نشر ثالث این کتاب را که حاوی تفسیری بر آثار نیچه است، روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب این است نیچه
کتاب این است نیچه در ۱۶ فصل نوشته شده است. این کتاب گونهای بررسی و تفسیر آثار نیچه است و در این راه نویسنده از کتاب «این است انسان» بهره میجوید. در این کتاب که پس از مرگ «نیچه» منتشر شد، نیچه میکوشد شرححال خود را بازگوید یا بهتعبیری دیگر، واقعیت وجود خود را به سبکوسیاق خودش بیان کند. نیچه در میان فیلسوفان بزرگ، شخصیتی استثنایی و متمایز با دیگران است. گفتارش با دیگران تفاوت دارد و در دل خوانندگان شور و شعف، پریشانی یا حتی حس مخالف برمیانگیزد. در این کتاب که هدف مؤلف از نگارش آن، شرح فلسفۀ نیچه است، از نشانههایی بهره گرفته شده که نیچه خود در توصیف خویشتن و کتاب «این است انسان» بر جای نهاده است.
خواندن کتاب این است نیچه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد آثار، روش و منش «نیچه» پیشنهاد میکنیم.
درباره گونتر شولته
گونتر شولته در نوامبر ۱۹۳۷ در کلنِ آلمان به دنیا آمد و در ۲۶ آوریل ۲۰۱۷ درگذشت. او نویسنده، نقاش و مجسمهسازی آلمانی بود. شولته در حوزههای فلسفه، ریاضیات و فیزیک تحصیل کرد. او پس از امتحان دولتی، دکترای خود را در سال ۱۹۶۴ با پایاننامهای درمورد «فردریش نیچه» دریافت کرد. در سال ۱۹۷۰ از طریق «یوهان گوتلیب فیچت» مهارت خود را به پایان رساند و بهعنوان مدرس در دبیرستان شهرداری، بعداً بهعنوان مدرس در دانشکدهٔ فنی کلن کار کرد.
بخشی از کتاب این است نیچه
نیچه در هراس از حقیقت ابوالهولی خویش، بدل به هیولایی میشود که تجسم فرافکنانهی ناخودآگاه وجود اوست. همین تجسم اساس آفرینش و نویسندگی اوست. آگاهی او باید در سطح بماند و خودش از آنچه در وجودش پدید میآید، آگاه نباشد. بعد ناگهان فکری در ذهن او پخته و مطرح میشود، یعنی همان قاعدهها و گزیدهگوییها به ثمر مینشیند.
فهرست کتاب این است نیچه
یادداشت مترجم