معرفی و دانلود کتاب حرف درد‌‫: بررسی و تحلیل «درد و رنج» در مجموعه اشعار «فروغ فرخزاد و سیمین بهبهانی»‮‬ + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب حرف درد‌‫: بررسی و تحلیل «درد و رنج» در مجموعه اشعار «فروغ فرخزاد و سیمین بهبهانی»‮‬subscriptionAvailable

۵.۰ امتیاز(از ۴ رأی)
محمدرضا کهندانی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب حرف درد‌‫: بررسی و تحلیل «درد و رنج» در مجموعه اشعار «فروغ فرخزاد و سیمین بهبهانی»‮‬

لسان شعر که زیباترین لسان است. برای نمودار ساختن میزان و منزلت دردمندی انسان‌های آگاه و مسئول در برابر رنج‌ها و مرارت‌های ناتوانان و گرفتاران جوامع انسانی، آثاری بدیع خلق می‌کند که برای همه‌ی عصرها و نسل‌ها راه‌گشا و کمال‌آفرین است. در این میان شعر معاصر ذخیره‌ای عظیم از طیف‌های مختلف رنج‌های بشریت است و شاعران معاصر زبان گویایی از «درد و رنج» و حکایت‌گران صادقی از نقصان‌ها، کاستی‌ها، تضادها، دروغ‌ها، دورنگی‌ها، استعمارگری‌ها، استثمارطلبی‌ها، یأس و ناامیدی‌ها، بی‌ایمانی‌ها، فریب‌ها، باورهای سست، زخم زبان‌ها، تهمت‌ها و... هستند. آنهایی که پرچم‌داران گوهر عظیم عشق در عصر حاضر به حساب می‌آیند و طعم گزنده‌ی هوای غریبانه را به جان خریدند تا این ثروت روح‌پرور را صیقل دهند. بازتاب «درد و رنج» در اشعار شاعران معاصر، ما را بر آن داشت تا نگاهی عمیق و وسیع به آثار منظوم این دو شاعر زن معاصر داشته باشیم. با این توجه این پژوهش بر پایه‌ی «بررسی مفهوم «درد و رنج» در مجموعه اشعار قیصر امین‌پور (گرجی، ۱۳۸۷: ۱۰۷-۱۳۰) در چهار محور (الف؛ ماهیت‌شناسی ب؛ وجودشناسی «۱- انواع ۲- علل ۳- راه‌های رهایی» ج؛ غایت‌شناسی د؛ وظیفه‌شناسی یا اخلاق درد و رنج) بنا شده است. مجموعه اشعار فروغ فرخزاد و سیمین بهبهانی نیز در حول ‌این چهار محور بررسی و تحلیل شده است. این جستار کوشیده‌ایم شواهد شعری بیشترین انطباق و اهمیت را با موضوعات داشته باشد. ضمن اینکه شرح مجمل و مختصری برای شواهد ارائه شده است تا مخاطب با طیب خاطر ذهن و زبان خود را به ما بسپارد. در انتهای پژوهش طرز نگاه دو شاعر به دنیای پیرامون و حوادث گونه‌گون و بررسی زوایای همگون و ناهمگون مدنظر است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حرف درد‌‫: بررسی و تحلیل «درد و رنج» در مجموعه اشعار «فروغ فرخزاد و سیمین بهبهانی»‮‬ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابحرف درد‌‫: بررسی و تحلیل «درد و رنج» در مجموعه اشعار «فروغ فرخزاد و سیمین بهبهانی»‮‬
موضوعشعر نو
نویسندهمحمدرضا کهندانی
انتشاراتانتشارات فرهنگ صبا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۴/۰۶/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
مو فرفری
خدا درباره‌ی کتاب علوم به من چه می‌گوید: گرما و مواد
فاطمه فیروزآبادی
گیسوانت طلا و چشمانت زمرد
جمال میرصادقی
جاذبه های طبیعی گیلان (جلد ۳)
محمد دهدار درگاهی
سه گانه فارسیر (کتاب سوم، ماموریت آدمکش)
رابین هاب
فعالیت جسمانی و رفتار کم تحرک جوانان
شهزاد طهماسبی بروجنی
هوش مصنوعی و آینده
زایانا وایز
فور ۲۰ زیست شناسی ۱ (پایه دهم؛ فصل ششم، از یاخته تا گیاه)
زینب دهقان
مختصرگویی هوشمندانه
جیم واندهی
لبه
مازیار قلمی
فور ۲۰ زیست شناسی ۲ (پایه یازدهم؛ فصل چهارم، تنظیم شیمیایی)
مهدی نظری
ارزیابی ریسک زیست محیطی در انبار شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی