دانلود و خرید کتاب رهایی از وحشت زدگی (۱۰ راه حل ساده) مارتین م. آنتونی ترجمه سحر رفیعی
تصویر جلد کتاب رهایی از وحشت زدگی (۱۰ راه حل ساده)

کتاب رهایی از وحشت زدگی (۱۰ راه حل ساده)

معرفی کتاب رهایی از وحشت زدگی (۱۰ راه حل ساده)

کتاب رهایی از وحشت زدگی (۱۰ راه حل ساده) نوشتهٔ مارتین م. آنتونی و رندی ا. مک‌کاب و ترجمهٔ سحر رفیعی و علی‌اکبر فروغی است و نشر ارجمند آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب رهایی از وحشت زدگی (۱۰ راه حل ساده)

اختلال وحشت‌زدگی با حمله‌های وحشت‌زدگی غیرمنتظره مشخص می‌شود. حمله وحشت‌زدگی ترس یا ناراحتی شدیدی است که در عرض چند دقیقه به اوج خود می‌رسد و در طی همین مدت با علایم دیگری (نظیر تپش قلب، تعریق، احساس خفگی، ترس از مردن و موارد دیگر) همراه می‌شود. این اختلال ناراحتی بالایی را برای فرد به دنبال دارد و به‌نوعی تمام زندگی او را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

کتاب رهایی از وحشت زدگی (۱۰ راه حل ساده) یک راهنمای درمانی بسیار جامع و شیواست که در چارچوب ۱۰ راه‌حل ساده ارائه شده است. این ۱۰ راه‌حل به ‌نوعی مطرح شده‌اند که گام‌های مسیر بهبودی را تشکیل می‌دهند. نویسنده کتاب، دکتر مارتین آنتونی برای روان‌درمانگران، فردی نام‌آشناست. دکتر آنتونی عمدتاً در زمینه اختلال‌های اضطرابی و کمال‌گرایی کار می‌کند و در این زمینه‌ها آثار زیادی از وی موجود است.

سحر رفیعی، کارشناس ارشد روان شناسی بالینی و دکتر علی‌اکبر فروغی، عضو گروه روان شناسی بالینی و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آن را ترجمه کرده‌اند.

Copyright  2004 by Martin Antony and Randi McCabe New Harbinger

Publications, Inc. مجوز رسمی چاپ این کتاب از سوی انتشارات نیوهاربینگر به انتشارات کتاب ارجمند واگذار شده است.

خواندن کتاب رهایی از وحشت زدگی (۱۰ راه حل ساده) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کسانی که دچار حملات وحشت‌زدگی (پنیک) می‌شوند پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب رهایی از وحشت زدگی (۱۰ راه حل ساده)

«در زندگی روزمره اغلب اصطلاحاتی از قبیلِ ترس، اضطراب، نگرانی و وحشت‌زدگی به جای یکدیگر به کار می‌روند. با این وجود، به منظور درک ماهیت این مشکلات باید بین این اصطلاحات تمایز قائل شد. ما با تعاریفی از ترس و اضطراب آغاز می‌کنیم.

ترس هیجانی بنیادی است که توسط همهٔ افراد تجربه می‌شود و واکنشی به یک خطر فوری (یا ادراک خطری فوری) است که گاهی اوقات به عنوان پاسخ «جنگ و گریز» از آن یاد می‌شود، زیرا زمانی که افراد دچار ترس می‌شوند منابع ذهنی و جسمانی آنها به‌منظور محافظت در برابر تهدید، از طریق فرار از موقعیت یا دفاع به‌وسیلهٔ پاسخ پرخاشگرانه در مقابل کسی یا چیزی که تهدید را ایجاد کرده است، بسیج می‌شوند.

زمانی که احساس ترس می‌کنیم اندام‌های ما فعال می‌شوند. ضربان قلب افزایش می‌یابد تا خون اکسیژن‌دار به قسمت‌هایی از بدن که به آن نیاز دارند برسد. تنفس سریع‌تر می‌شود تا اکسیژنی که گریز را تسهیل می‌کند فراهم شود. ما همچنین عرق می‌کنیم که باعث می‌شود بدن خنک شود و به شکل مؤثرتری عمل کند. علاوه بر تغییرات جسمی که در هنگام ترس روی می‌دهند، تغییراتی شناختی نیز اتفاق می‌افتد (کلمهٔ شناخت، به معنی فکر است). ما اغلب گرایش داریم تنها بر منبع تهدید تمرکز کنیم و این تمرکز، فکر کردن به چیزهای دیگر ازجمله اینکه چه کاری می‌توان در آن زمان انجام داد را دشوار می‌کند. همچنین، ترس با میل قوی به انجام هر عملی برای رهایی از این احساس (مانند فرار از موقعیت) همراه می‌شود.

اضطراب با هیجان ترس مرتبط است، اما تفاوت‌های مهمی بین اضطراب و ترس وجود دارد. اضطراب بیشتر آینده‌مدار است. در حالی که ترس واکنشی به خطری فوری (مانند زمانی که یک سگ به شما حمله می‌کند) است، اضطراب زمانی روی می‌دهد که تهدیدی در آینده (مانند نگران بودن در مورد امتحانی که نزدیک است) پیش‌بینی کنیم. اضطراب در مقایسه با ترس گیج‌کننده‌تر است، به دشواری توصیف می‌شود. اضطراب بیشتر طول می‌کشد و به‌آرامی فروکش می‌کند. وقتی احساس اضطراب می‌کنیم ممکن است برخی از نشانه‌های جسمی که در حین ترس نیز روی می‌دهند (مانند حالت تهوع و سرگیجه) را تجربه کنیم، اما در اضطراب ویژگی‌های رایج دیگری نظیر انقباض عضلانی، بی‌خوابی و نگرانی در مورد اتفاقات آینده نیز وجود دارد.»

DSM-5 به زبان ساده
جیمز موریسون
روان درمانی بین فردی
میرنا وایس من
رهایی از پیمان شکنی زناشویی (راهنمای درمانگران)
دونالد باوکوم
دستنامه افسردگی
ادوارد. اس. فریدمن
کتاب کار گروه درمانی؛ تلفیق رفتاردرمانی ‌شناختی با نظریه و کاربرد سایکودراما
توماس تردول
طرحواره درمانی گروهی برای اختلال شخصیت مرزی
جوان فارل
طرح درمان نظریه شناختی بک در ده جلسه
فرشته ابراهیمی
افکار مزاحم در اختلال های بالینی
دیوید ا. کلارک
راهنمای اجرا و تفسیر آزمون اندریافت موضوع به زبان ساده
حکیم سحاقی
رفتار درمانی عقلانی، هیجانی
ویندی درایدن
توصیف و درمان وسواس موکنی
مهدی ربیعی
ارزیابی اختلالات شخصیت براساس راهنمای تشخیصی روان پویشی (PDM)
محمدامین شریفی
مکانیسم های دفاعی و هوش هیجانی در خدمت تخلیه اضطراب
حسنی کریمی
شناخت‌ درمانی برای اختلال های شخصیت
آرون تی. بک
درمان مبتنی بر پذیرش و پایبندی برای زوج ها
اویگیل لو
شخصیت سالم
سیدنی جرارد
سایکودرام و ابراز وجود در روان شناسی بالینی
اصغر لائی
راهنمای تغییرات اصلی از DSM-4 تا DSM-5
محمدامین شریفی
ارزیابی تعارض‌ها بر اساس تشخیص روان‌پویشی عملیاتی‌شده OPD-2
محمد امین شریفی
نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۸۲۳٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۶۰ صفحه

حجم

۸۲۳٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۶۰ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان