کتاب آشنایی با شیشه
معرفی کتاب آشنایی با شیشه
کتاب آشنایی با شیشه نوشتهٔ فرزاد جلالی در انتشارات ارجمند چاپ شده است. در این کتاب همهٔ آنچه شما باید در مورد ماده شیشه بدانید، با زبانی ساده و خودمانی شرح داده شده است.
درباره کتاب آشنایی با شیشه
یکی از انواع مواد که در سالهای اخیر بهویژه در میان جوانان بیشتر مورد استفاده قرار گرفته «شیشه» است. تصورات اشتباه بسیاری در مورد مصرف این ماده در بین عموم جامعه وجود دارد و برخی تصور میکنند این ماده اعتیادآور نیست و یا بسیار کمخطر است، غافل از اینکه عوارض ناشی از مصرف آن از بسیاری از مواد دیگر بیشتر است. نگارنده، با سابقهٔ بیش از ۱۰ سال فعالیت در زمینهٔ پیشگیری و درمان سوءمصرف مواد، سعی کرده است به زبانی ساده و جذاب راجع به این ماده و عوارض مصرف، درمان و باورهای غلط آن بحث کند. کتاب آشنایی با شیشه تألیف دکتر فرزاد جلالی است.
کتاب آشنایی با شیشه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به روانشناسها و مددکاران پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب آشنایی با شیشه
کسی که شیشه استفاده کند چه علائمی دارد؟
اول باید خدمت شما عرض کنم شیشه در طبقهبندی مواد، جزء مواد محرک طبقهبندی میشه. در یک تقسیمبندی کلی، ما سه دسته مواد اصلی داریم یک دسته مخدرجات هستند که بیشتر برای همه آشنا هستند مثل تریاک، شیره، هروئین. دسته دوم مواد محرک هستند که باعث تحریک و هیجانزدگی میشن و دسته سوم مواد توهمزا هستند که اسمش روشه کسانی که این مواد رو استفاده میکنند توهم میزنن.
وقتی فردی شیشه مصرف کند به ویژه از طریق کشیدنی و یا تزریقی، در عرض چند دقیقه این ماده از طریق خون خودشو به مغز میرسونه و خیلی سریع اثراتشو میذاره. این اثرات ممکن است تا ساعتها بعد از مصرف هم در فرد وجود داشته باشه.
در ابتدای مصرف، این ماده سبب میشه قلب فرد دچار طپش بشه (البته قلب همه آدمها طپش داره ولی مال اینها خیلی تند میزنه مثل وقتی که شما یه مسافت طولانی را بدوید، حالا تصور کنید شما یک جا نشستهاید و قلبتون مثل زمان دویدن اونقدر تاپ تاپ کنه!). فشار خون هم بالا میره و به اصطلاح خودشون میگن داغ میشیم.
در بارهای اول مصرف، فرد دچار بیخوابی، بیاشتهایی شده، همچنین انرژی و فعالیتش و اعتماد به نفسش هم زیاد میشه. یک احساس لذت را فرد تجربه میکنه که تا حالا تجربه نکرده و به اصطلاح اوج میگیره و میره رو فضا و مشغول فضانوردی میشه! اصلاً دلیل مصرف افراد به ویژه جوانان هم همین علائمی است که ایجاد میکنه. شما تصور کنید یک دانشجو میخواد جلوی بقیه همکلاسیهاش سخنرانی کنه چی از این بهتر که باعث شه اعتماد به نفسش زیاد شه و خوب سخنرانی کنه. یا راننده کامیون اونو مصرف کنه و یک کَله رانندگی کنه و خواب به سراغش نیاد! خوب مگه اشکالی داره؟ ..... بابا شما هم همش گیر میدید! بزار جوونا راحت باشن. تازه مگه بده ما یه عالمه جوونه با انرژی و با اعتماد به نفس داشته باشیم؟! و به راحتی و با خرج کم کلی لذت ببرند!
حجم
۲۰۱٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۴۸ صفحه
حجم
۲۰۱٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۴۸ صفحه