دانلود و خرید کتاب جادوی پاکسازی ذهن نازیلا طاهری
تصویر جلد کتاب جادوی پاکسازی ذهن

کتاب جادوی پاکسازی ذهن

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب جادوی پاکسازی ذهن

کتاب جادوی پاکسازی ذهن نوشتهٔ نازیلا طاهری است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی شاه کلید دستیابی به خواسته‌هاست.

درباره کتاب جادوی پاکسازی ذهن

کتاب جادوی پاکسازی ذهن به موضوعاتی مانند بهبود تمرکز، کاهش استرس و افزایش آرامش ذهنی می‌پردازد. این کتاب با ارائه تکنیک‌ها و راهکارهای عملی، به خوانندگان کمک می‌کند تا ذهن خود را از افکار منفی و استرس‌زا پاکسازی کنند و به یک زندگی آرام‌تر و متعادل‌تر دست یابند.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب جادوی پاکسازی ذهن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران توسعهٔ فردی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب جادوی پاکسازی ذهن

«همیشه ته دلم، گوشه ی ذهنم به یک حضور غیر فیزیکی که غیر قابل دیدن بود، اعتقاد عجیبی داشتم و زمانی ،وارد این ارتباط زیبا شدم که آغاز به پاکسازی چاکراهای انرژی در بدنم کردم و این بهترین انتخاب من بود همیشه از فکر کردن به وجود چنین انرژی در درونم احساس شعف و لذت میکردم وجودی نورانی در درون من، همراه من، چراغ راه من …. اسم‌های زیادی برای این حس تعلق می‌گیرد از جمله خدا، کائنات، روح، عشق و … اما من همواره نام خدا را برایش انتخاب میکنم اتصال به این حضور زیبا از ضروریات زندگی من بوده و هست من از طریق به جریان انداختن این انرژی در بدنم از طریق چاکراهای انرژی در بدن، این رابطه را هرچه بیشتر تقویت کردم وصل شدن به این حضور زیبا نقطه ی عطف زندگی من بوده براساس علم کوانتوم همه‌ی موجودات عالم از انرژی ساخته شده اند و اگر آگاهی ابن انرژی را درک کنید، به زندگیتان جهت و سمت و سو خواهید داد. زمانی که چاکراهای شما به صورت درست و بدون انسداد در حال چرخش باشند شما تبدیل به فردی خوشحال، سالم، جاذب فراوانی و برکت خواهید شد. زمانی که ذهن شما آرام باشد ، جذب بهترینها برای شما آغاز خواهد شد. انرژی چاکراها، اطراف بدن هاله ی نورانی ایجاد می‌کنند که همان میدان انرژی مغناطیسی انسان را تشکیل می‌دهد. اگر این انرژی با انرژی خدا، کائنات و …در هماهنگی باشند باعث توسعه‌ی استعدادهای خاص روانی شما خواهند شد و درهای برکت، سلامت و فراوانی به روی شما گشوده خواهد شد»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است