معرفی و دانلود کتاب اشو + خلاصه رایگان

از واقعیت تا خلسه

۳.۰(از ۱۲ امتیاز)
هادی وکیلی، آزاده مدنی

معرفی کتاب اشو

«اُشو: از واقعیت تا خلسه» نوشته هادی وکیلی و آزاده مدنی(-۱۳۵۰) است. و در آن به شرح اندیشه‌ها و تحلیل انتقادی باورها و آموزش‌های اشو(۱۹۹۰-۱۹۳۱) پرداخته‌اند. در بریده‌ای از کتاب می‌خوانیم: «اشو در ۱۱ دسامبر۱۹۳۱ در شهر کوج‌وادا در ایالت مادیاپرادش هندوستان متولد شد و در ۱۹۵۳، در ۲۱ سالگی به اشراق رسید. او خود را زوربای بودایی نامید که تصویری از ابرمرد امروزی است؛ ترکیبی از زوربا، که شخصیتی زمینی و اهل خوش‌گذرانی دنیوی است و بودا، که مظهر طریقت معنوی می‌باشد. اشو تحصیلات خود را در دانشگاه جبل‌پور به اتمام رساند؛ اما پیش از آن، به قول خودش از دانشگاه‌های بسیاری اخراج شده بود! فقط به یک دلیل ساده که از استاد بیشتر می‌دانستم. من زیاد می‌خواندم، و استاد سی‌سال پبش که «پی اچ دی» گرفته و استاد شده بود، از خواندن باز ایستاده بود. اما در این سی‌سال خیلی چیزها رشد کرده بودند. اشو مطالعات بسیاری داشت، به‌خصوص در زمینۀ فلسفه و روان‌شناسی، اما نکتۀ جالب اینجا است که او بعدها به‌شدت با علم اکتسابی مخالفت می‌کند! اشو سال‌ها استاد فلسفۀ دانشگاه جبل‌پور بود. در همان دوران تدریس خود، به تمام هندوستان سفر کرد و با رهبران مذهبی بسیاری مناظره نمود؛ با مردم ملاقات کرد و سیستم‌های اعتقادی و روان‌شناسی بسیاری را جست‌وجو نمود تا بتواند راهی برای آرامش انسان معاصر بیابد. اشو کتاب نمی‌نوشت، او سخنرانی می‌کرد؛ هرچند که خود معتقد بود سخنرانی هم نمی‌کند! من هرگز در تمام عمرم حتی یک‌بار هم سخنرانی نکردم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اشو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:اشو
تعداد صفحه‌ها:۲۶۰ صفحه
قیمت کتاب:۸۵۰۰۰ تومان

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۹/۱۵

نویسنده می خواهد مردم را از خطر پیروی و آشنایی با اشو نجات دهد ولی خودش در دام تعصب و خود خوب پنداری گرفتار شده و متوجه نشده که اشو نیازی به تبلیغ و تحریم ندارد و درک تفکرش برای...بیشتر

۱۴۰۰/۱۰/۱۲

لطفا آثار بیشتری از استاد خرمند آگاه به اشتراک بگذارید . ایشان کتاب های بی شماری در خصوص خرد ، آگاهی و اشراق و ... دارند . فایل های صوتی یا پی دی اف ، تفاوتی ندارد . ممنون کتاب بی...بیشتر

مسعود

کتابی بسیار روشنگر در جهت حقایق شناخت جهان پیرامون

کاربر 10412008
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۲/۰۸

استاد جهان اشو آگاه ترین انسان جهان هستی کسانی که به خوبی میشناسنش با این نقدها فقط بیشتر عاشقش میشن

مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۲/۲۲

حفظ بی طرفی در مواجهه با فلسفه اوشو خیلی مهمه ،برای مطالعه اوشو تعصب نمیشه داشت

بریده‌هایی از کتاب

جامعه همه چیز به تو خواهد داد. احترام، مقام بالا در زنجیره القاب و ... اما تو نیز باید بهایی بپردازی ... آزادیت! خود بودنت! باید شکلی میان اشکال شوی. جمع از کسی که بخشی از او نیست تنفر دارد. اشو برای رسیدن به آزادی شرایطی قائل می‌شود که برخی از آن‌ها عبارتند
قاموس‌الحلاج (فرهنگ اصطلاحات و تغییرات عرفانی حسین‌بن‌منصور حلاج)
حیدر شجاعی
گام‌های آگاهی: از آیین «آورندگان نور» تا هنر «بازآفرینی»
ریحانه فرهنگی
بیداری نیلوفرانه