دانلود و خرید کتاب دستگاه نظری بلومر ح. ا. تنهایی
تصویر جلد کتاب دستگاه نظری بلومر

کتاب دستگاه نظری بلومر

معرفی کتاب دستگاه نظری بلومر

کتاب دستگاه نظری بلومر نوشتهٔ ح. ا. تنهایی (حسین ابوالحسن تنهایی) است. انتشارات اندیشه احسان این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر از بنیان‌گذار هم‌کنش‌گرایی نمادی و یکی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین جامعه‌شناسان قرن بیستم سخن گفته است.

درباره کتاب دستگاه نظری بلومر

کتاب دستگاه نظری بلومر چهارمین جلد از مجموعهٔ «دستگاه نظری» است. این کتابْ دستگاه نظری «هربرت بلومر» (Herbert Blumer) را بررسی کرده است؛ بنیان‌گذار هم‌کنش‌گرایی نمادی و یکی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین جامعه‌شناسان قرن بیستم. ح. ا. تنهایی (حسین ابوالحسن تنهایی) در این کتاب کوشیده است تا سیستم فکری و ایده‌های هربرت بلومر را شرح و مفاهیم آن را توضیح دهد. این نویسنده که خود شاگرد بلومر بوده، در این کتاب تلاش کرده نظام نظری استادش را از ۴ زاویهٔ هستی‌شناسی، روش‌شناسی، ایستایی‌شناسی و پویایی‌شناسی تحلیل کند و ریشه‌های ایده‌های او را بیابد و تأثیر او را بر علم جامعه‌شناسی پس از خود نشان دهد. نویسندهٔ کتاب حاضر گفته است که اصطلاح بزرگ «ساخت»، نخستین‌بار توسط بلومر برساخته شد. بلومر با تأکید نوشته است که این اصطلاح اشاره به تحلیل واحدهای مطالعاتی کلان دارد.

کتاب حاضر ابتدا به تبارشناسی اندیشه‌های بلومر پرداخته و سعی کرده است تا ریشه‌های پراگمتیستی آن را توضیح دهد. در ادامه دستگاه‌ها و پارادایم‌های فکری او را شرح داده و سیستم او را با دستگاه‌های مارکس و مید مقایسه کرده تا خواننده تصویر دقیق‌تری از او پیدا کند. بلومر به رفتارگرایان انتقاد می‌کرد که همه‌چیز را به رفتار تقلیل می‌دهند و به استقلال فردی توجهی ندارند. از سوی دیگر، کارکردگرایان را هم به توجه‌نکردن به فردیت انسانی متهم می‌کرد. این‌چنین او به ایدهٔ سومی رسید که پیش از همه فردیت و کنش فردی را موردتوجه قرار می‌داد. او جامعه را متشکل از کنش‌های فردی می‌دانست و چندان به ساختارهای کلان اجتماعی اهمیتی نمی‌داد. بلومر اینجا نظریهٔ مهم دیگری به نام ساختارهای بزرگ را پیش می‌کشد و بر این تأکید می‌کند که این افراد و گروها هستند که قواعد جامعه را تعیین می‌کنند؛ بنابراین در یک اجتماع، خردها و کنش‌های کوچک از ساختارهای بزرگ و اتفاقات کلان مهم‌تر هستند.

کتاب دستگاه نظری بلومر جزو کتاب‌های مجموعه‌ای است که می‌کوشد نظام فکری و نظری جامعه‌شناسان مطرح دنیا را شرح دهد. این کتاب‌ها تئوری‌های مهم هر کدام از این اندیشمندان را توضیح می‌دهند و تلاش می‌کنند ایده‌های آن‌ها را از ۴ منظر هستی‌شناسی، روش‌شناسی، ایستایی‌شناسی و پویایی‌شناسی تحلیل کنند. دستگاه نظری «مارکس»، «وبر»، «بلومر»، «گورویچ»، «استراوس»، «مید» و «تفسیری پراگمتیستی» از کتاب‌های مجموعهٔ «دستگاه نظری» هستند که منتشر شده‌اند.

خواندن کتاب دستگاه نظری بلومر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران علوم جامعه‌شناسی و انسان‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم.

راهنمای خودمراقبتی و سلامت جنسی کودکان و نوجوانان
مریم دیباواجاری
اورک سؤزلریم سن گئتدون، گون گئتدی، دایاندی زامان
سیدیاسر علوی
خدای او
فاطمه رستم زاده سرشکه
حکایت نامه
محمد سعادت
تماشای پرندگان (جلد دوم)
پرویز بختیاری
دانشنامه فلسفه استنفورد؛ رفتارگرایی و کارکردگرایی
جورج گراهام
این بار...
سهیلا سبزه کار
فاطمه (س) راز ماندگاری امامت
ناصر رفیعی محمدی
بیع با ثمن شناور
محمدمهدی حفیدی
ناسپاس
مایکل کوهن
کمی با فوتبال
میثم معصوم وند هل آباد
مدیریت استراتژیک از دیدگاه اسلامی
رودریگ فانتین
اهمیت آموزش زبان انگلیسی در دوره نوجوانی با رویکرد کتب درسی
صدیقه ابومحمدی اردکانی
قلمرو قلم های ما
منیره‌سادات امامی
نقاشی و رنگ آمیزی برای کودکان اسکیت آموز
بهروز افضلی بروجنی
علوم اجتماعی محیط زیست
ایسمائل واکارو
تشریح کامل مسائل مقدمه ای بر تحلیل مدارهای الکتریکی
حسام الدین معماری
مشق های روشنا
نسیبه رضویان رستمی (روشنا)
سیمون بولیوار
احمد علامه فلسفی
نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۴۸ صفحه

حجم

۲٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۴۸ صفحه

قیمت:
۷۰,۰۰۰
تومان