کتاب جامعه شناسی رفتارهای پرخطر
معرفی کتاب جامعه شناسی رفتارهای پرخطر
کتاب جامعه شناسی رفتارهای پرخطر نوشتهٔ محسن نیازی و موسی سعادتی است. انتشارات اندیشه احسان این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب جامعه شناسی رفتارهای پرخطر
کتاب جامعه شناسی رفتارهای پرخطر در ابتدا به موضوع رفتار پرخطر و گونههای آن پرداخته است و دربارهٔ رانندگی پرخطر، خشونت و پرخاشگری، دهواهای خیابانی، خودآسیبرسانی، خودکشی، مصرف خودسرانهٔ دارو، خالکوبی، قمارکردن، تغذیهٔ ناسالم و... توضیحاتی ارائه کرده است. فصل بعدی کتاب حاضر با عنوان «تئوریهای تبیینکنندهٔ رفتارهای پرخطر»، نظریههای گوناگونی را در این رابطه تبیین و تشریح کرده است. فصل آخر این کتاب نیز بر اساس گفتههای فصلهای پیشینْ دست به نتیجهگیری زده است.
این اثر عمدتاً با تأکید بر رویکردهای جامعهشناختی درصدد شناسایی و تحلیل عوامل مؤثر بر بروز رفتارهای پرخطر تألیف شده است.
خواندن کتاب جامعه شناسی رفتارهای پرخطر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دانشجویان و پژوهشگران حوزههای مختلف علوم اجتماعی، مددکاری اجتماعی، مطالعات خانواده، علوم ارتباطات، روانشناسی، علوم تربیتی، مشاوره، بهداشت و علوم پزشکی، علوم جنایی، علوم انتظامی، حقوق جزا و جرمشناسی و همهٔ نهادها و سازمانهایی که به نوعی با آسیبها و مسائل اجتماعی در ارتباط هستند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب جامعه شناسی رفتارهای پرخطر
«خطاها حاصل نارسایی در فرآیندهای قضاوتی یا استنباطی درگیر در انتخاب هدف، یا مسیر رسیدن به هدف یا هر دو است. خطاها غیر عمدیاند، اما منجر به وجود آمدن اعمالی میشوند که بالقوه خطرناک هستند (برای مثال، هنگام کنار کشیدن یا تغییر مسیر فراموش شود که به آیینههای بغل و بالا سر نگاه کرد). خطاها، عدم موفقیت در اقدامات برنامهریزی شده برای رسیدن به نتیجه مورد نظر در رانندگی است.»
حجم
۳٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۷۶ صفحه
حجم
۳٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۷۶ صفحه