کتاب ماه تمام من
خواندن نظراتمعرفی کتاب ماه تمام من
«ماه تمام من» نوشته مرتضی اهوز(-۱۳۵۹)، نویسنده و پژوهشگر دینی معاصر است.
در بریدهای از کتاب میخوانیم:
«... تو بودی و صبح دیگری و یک مدینه انتظار!
به دلت افتاده بود که از خورشید خبری مییابی. دلتنگتر از تو در مدینه، رسولالله بود و حسن و کوچههایی که هنوز عطر چادر خاکی فاطمه در آن استشمام میشد! سخت دلتنگ شده بودی. انگار خبری غریب در راه بود. دلت پر کشیده بود برای نگاه حسین.
بیقرار بودی و چشم انتظار. با صدای هر کاروانی قیام میکردی و گوش میدادی تا شاید از محبوب خویش خبری بیابی.
اما نه....!
نه صدای گامهای استوار عباس را حس میکردی و نه رایحه دلانگیز نفسهای حسین را. دوباره منتظر میشدی و به دروازههای شهر چشم میدوختی.
صدای در خانه که میآمد، رنگ از رخسارت میپرید. تپش قلبت را همۀ اهل خانه میشنیدند، فاختههای همیشه مهمانت با اضطراب تو مضطرب میشدند و چون خبری نبود و خبرداری نمیآمد، دوباره تو بودی و سکوت و آه بود و انتظار و التهاب.
همراه کاروان به حج نرفته بودی؛ اما صفا و مروه را بارها و بارها میان حرم پیامبر و قبر حسن تجربه کرده بودی! و در طواف محبت امام خویش همواره زمزمههایی عاشقانه سروده بودی. تنهاییهای تو برای کوچههای مدینه تکرار تنهاییهای فاطمه بود؛ اما....
تو بودی و صبح دیگری و یک مدینه انتظار!
انگار خبری غریب در راه بود. التهاب را میشد در چشم آسمان دید. مدینه مگر چندینبار اینچنین غمبار و اندوهناک بوده است:
مگر محمد به آسمان پرکشیده یا بار دگر فاطمه شهید شده، یا مگر دوباره جگر حسن پارهپاره گشته است؟!
سینهات در این اندوه انبوه سخت تنگ شده، نفسهایت به شماره افتاده و عرق سرد بر پیشانیات نشسته است. آه از این لحظه! آه از این دم!
و آه از این خبری که در راه است!»
امیر من
اصول دین امامیه (دفتر اول)محمد بیابانی اسکویی
دلیل آفتابمحمدحسین رحیمیان
اخلاق اسلامیجواد محدثی
گزارش لحظه به لحظه از واقعه غدیرمحمدباقر انصاری
💔چه زیبا شده ای ای سقای تشنگان، چه زیبا شده ای ای علمدار حسین، تو بر بالای نی هم دلبری می کنی ای ماه تمام من💔 روایتی ادبی،حزن انگیز وداستانی از تولد ،زندگی وشهادت قمر بنی هاشم( ع) خیلی قشنگ بود،واقعا لذت
عالی👌💔
کتاب خیلی زیبایی بود نمود بارز شجاعت و دلاوری و ابهت ارزش یکبار خوندن (گرچه هم بیشتر) رو داره
کتاب بسیار خوب بود
علی رغم کتاب خوب استاد شجاعی و شیوه ادبی منحصر به فردشان؛ این کتاب هم جذابیتهای خاص خود را دارد.البته فقط بخشی از متن نمونه را خواندم.ولی ترغیب شدم به زودی این کتاب را تهیه و مطالعه کنم.
کتابی از صحنه های بی نظیر ادب و غیرت و شجاعت و حیای عباس ع که همه آنها را در روضه ها شنیده اید! منتهی در این کتاب با قلمی ممزوج با دلگویه های از نویسنده به تصویر کشیده شده
خوب بود.حس خوبی داره
🌷