دانلود و خرید کتاب امام هادی (ع) جواد نعیمی
تصویر جلد کتاب امام هادی (ع)

کتاب امام هادی (ع)

معرفی کتاب امام هادی (ع)

کتاب امام هادی (ع) اثر جواد نعیمی، جلد دوازدهم از مجموعه چهارده جلدی قصه‌های زندگانی چهارده معصوم (ع) است که به زندگی حضرت امام هادی (ع)، امام دهم شیعیان می‌پردازد.

مجموعه چهارده جلدی قصه‌های زندگانی چهارده معصوم (ع) به زندگی چهارده معصوم می پردازد و ادوار مختلف زندگانی آن بزرگواران را از بدو تولد تا پایان عمر با نثر داستانی بیان می‌کند.

این مجموعه شامل مینی‌مال‌ها و داستانک‌هایی با موضوعاتی نظیر ارتباط معصوم با مردم، حاکمان، دوستان و دشمنان است.

خواندن مجموعه قصه‌های زندگانی چهارده معصوم (ع) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این مجموعه به همه‌ی کسانی پیشنهاد می‌شود که می‌خواهند در قالب داستان‌های شیرین و خواندنی دربارۀ راه و روش زندگی ائمه معصومین بدانند و مشی ایشان را سرلوحۀ زندگی خود قرار دهند.

بخشی از کتاب امام هادی (ع)

در این هنگام، جنیدی آهی بلند از سینه برآورد و گفت:

- به خدا سوگند، گاهی مطلبی ادبی را که گمان می‌کنم کسی جز من آن را نمی‌داند، بیان می‌کنم و می‌بینم که هادی به نکات تازه‌ای در آن مطلب اشاره می‌کند؛ چندان‌که من از دانش او بهره‌مند می‌شوم. آن‌وقت، مردم مرا معلم او می‌دانند. حال آن‌که به خدا سوگند من از هادی چیزهای زیادی می‌آموزم!

روزی دیگر نیز هنگامی‌که از جنیدی پرسیدم: «حالِ آن کودک چگونه است؟» باز هم جنیدی اعتراض‌کنان پاسخ داد:

- این تعبیر را به‌کار نبر! به خدا سوگند که او برترین انسان روی زمین و والاترین آفریدهٔ کردگار یکتاست. هرگاه به وی می‌گویم سوره‌ای از قرآن بخوان، سورهٔ بلندی را که هنوز به وی آموزش نداده‌ام، به‌خوبی و درستی و با صدایی زیبا می‌خواند!

جنیدی پس از بیان این سخن، شگفتیِ خویش را با گفتن «سبحان‌الله» نشان داد. پس آنگاه تیرگی دشمنی با اهل‌بیت (ع) را با نور ولایت، از دل خویش زدود، به امامت باور پیدا کرد و در شمار دوستداران اهل‌بیت (ع) قرار گرفت.

سالها افتخار خدمتگزاری خانهٔ امام‌جواد (ع) را داشتم. ابوجعفر هم میان من و امام، واسطه بود. هنگامی‌که به‌دستور معتصم، امام نهمِ ما را مسموم کرده بودند و آن بزرگوار در بستر بیماری بود، یک روز با ابوجعفر، محرمانه سخن می‌گفتم. او رو به من کرد و گفت:

- خیرانی! مولا امام‌جواد (ع) به تو سلام رساندند و فرمودند: «من از دنیا می‌روم و پس از من، امامت به پسرم علی می‌رسد. او پس از من، همان حقی را بر گردن شما خواهد داشت که من پس از پدرم بر شما داشتم.»

زی زی
۱۴۰۰/۰۵/۲۴

ما شیعه ایم ولی متاسفانه از زندگی بعضی امامانمون اصلا اطلاعی نداریم. این مجموعه شامل داستانهای کوتاهی از زندگی امام هادی علیه السلام است

به‌گزارش سهل‌بن‌زیاد، یکی از یاران امام‌هادی (ع) نامه‌ای به ایشان نوشت و از آن بزرگوار خواست که دعایی جامع برای برخورداری از سعادت دنیا و آخرت، به وی بیاموزد. پاسخی که امام همام برای او نوشتند، این‌گونه بود: - بسیار استغفار کن و خداوند را سپاس بگو که در این صورت، همهٔ خیر و سعادت دنیا و آخرت را به‌دست خواهی آورد.
زی زی
در بهشت خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها و اسباب فراوانی برای شادمانی وجود دارد که آدمی همهٔ آنها را دوست می‌دارد و از آنها لذت می‌برد. همهٔ این نعمتها را خداوند یکتا، برای حضرت آدم مباح کرده بود؛ اما از آنها خواسته بود که گِرد درخت ممنوعه نگردند. آن درخت ممنوعه، «حسد» بود! در واقع، خداوند به آدم و حوا خاطرنشان کرده بود که هرگز گِرد حسد نگردند؛ ولی آدم دچار فراموشی شد...
امیرماکان جعفری
لا اله الا الله نمی‌گویند، جز برای فریفتن مردمان! کم نمی‌خورند، مگر برای پرکردن کاسه‌های بزرگ و جذب دلهای ابلهان به‌سوی خویشتن! برای مردم از دوستی خدا سخنی به میان می‌آورند؛ اما به‌گونه‌ای پنهانی، آنان را به چاه گمراهی فرومی‌افکنند. وِردشان کف‌زدن است و ذکرشان آوازخوانی!
گوشت فرزندان فاطمه (س) بر درندگان حرام است
گردن‌کشان زورمند برای سکونت و حفظ خویشتن، بر فراز کوه‌ها، خانه‌هایی ساختند و در آنها آرمیده‌اند و مردانی نیرومند را به پاسداریِ خود گماشتند؛ اما اینها نتوانست آنان را از مرگ برهاند و به آنها سودی برساند! ازهمین‌روی، پس از آن‌همه سرفرازی و جلال و شُکوه، از آن جایگاه‌های امن و بلند به پایین فروغلتیدند و در گودال گورها جای گرفتند و به‌راستی از فراز به فرود سرازیر شدند! پس از آن که به خاک سپرده شدند، فریادگری، آنان را ندا داد: «آن دستبندها و آن تاجها و زیورهای طلا و آن لباسهای زیبا چه شدند و کجایند؟! آن بدنهای مرفه و آن چهره‌های سرشار و برخوردار از نازها و نعمتها که هماره در پس پرده‌ها و آذین‌بندیهای زیبا پنهان می‌شدند، کجا هستند؟!»
A.Erfanian

۶۰%