دانلود و خرید کتاب رهایی بخشی مطالعات فرهنگی محمد رضایی
تصویر جلد کتاب رهایی بخشی مطالعات فرهنگی

کتاب رهایی بخشی مطالعات فرهنگی

معرفی کتاب رهایی بخشی مطالعات فرهنگی

کتاب رهایی بخشی مطالعات فرهنگی نوشتهٔ محمد رضایی و ویراستهٔ معصومه احمدی است و انتشارات موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم آن را منتشر کرده است.

مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ابتدا با نام «پژوهشکدهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی» با هدف «پژوهش در زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی و توسعه و ارتقای علوم انسانی و اجتماعی» تأسیس شد. ایدهٔ اولیهٔ نیاز به تأسیس پژوهشکده‌های مستقل در حوزهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی با تأکید بر نیازهای علمی دانشگاهی کشور، از تحقیقات و مطالعاتی به دست آمد که در دفتر برنامه‌ریزی اجتماعی و مطالعات فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شد. نیاز به انجام پژوهش‌ها و مطالعاتی که هدف آن‌ها ارائهٔ نظریه، ایده و راهبرد به نظام تصمیم‌گیری باشد، همچنین، ضرورت ارتباط پیاپی با صاحب‌نظران و نخبگان و تداوم فعالیت مرکزی برای تحلیل و نظریه‌پردازی دربارهٔ آموزش عالی ایران، دلایل دیگر تأسیس پژوهشکدهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی بود. این پژوهشکده در سال ۱۳۹۹ به مؤسسه ارتقا پیدا کرد.

این مؤسسه از ۳ پژوهشکده با نام‌های «پژوهشکده فرهنگ‌‌پژوهی»، «پژوهشکده علم و فناوری» و «پژوهشکده تمدن‌‌پژوهی» تشکیل شده است. این مؤسسه اهداف کاربردی بسیاری را دنبال می‌کند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان از «تثبیت هویت مؤسسه در حوزهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی نظام آموزش عالی»، «تأسیس ۲ قطب علمی فرهنگ‌پژوهی و دانشگاه‌پژوهی»، «تربیت نیروی توانا در ۳ عرصهٔ دانشگاه پژوهی، حکمرانی علمی و فرهنگ پژوهی»، «حضور میدانی پژوهشگران مستقر و همکار مؤسسه در متن دانشگاه‌های کشور به‌منظور درک انضمامی و دقیق موضوعات و مسائل دانشگاهی» و «ارتباط گسترده با محققان و استادان توانمند دانشگاهی و غیردانشگاهی به‌منظور بهره‌گیری از دانش آن‌ها در زمینه‌های مختلف» نام برد.

این مؤسسه مأموریت دارد ارتباط و تعامل با دستگاه‌ها و مؤسسات دولتی و غیردولتی را گسترش دهد. همچنین به معرفی الگوهای برجستهٔ دانشگاهی و علمی به‌منظور تقویت هویت‌ فرهنگی و علمی در آموزش عالی کشور بپردازد.

مؤسسهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تلاش می‌کند در راستای اهداف مؤسسه ارتباط و تعامل هدفمند با اندیشمندان غیرایرانی خصوصاً جهان اسلام برقرار کند و آزاداندیشی، نقد، تضارب افکار علمی در نظام آموزش عالی را ترویج کند.

خواندن کتاب رهایی بخشی مطالعات فرهنگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به فعالان حوزهٔ علوم انسانی پیشنهاد می‌کنیم. 

امیدواری بی تدبیر (جلد اول؛ سالشمار)
علی محمدزاده
پرفسور دیوانه
فراز رجبی
آمادگی آزمون دکتری مشاوره گروهی
گروه مولفان سنجش امیرکبیر
بررسی رابطه بین اضطراب های اجتماعی، سبک های دلبستگی، باورهای غیرمنطقی، هوش هیجانی
مازیار عندلیب
بررسی نشانه های استفهام در ترجمه های کهن قرآن کریم
طاهره جهان‌بین
موفقیت یک شبه
ماریا هاتزیستفانیس
سرزمین مادری
تتیانا دنفورد
نژادپرستی در پرتو حقوق کیفری شکلی
فرانک نوری دوآبی
آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری زبان تخصصی هنرهای پژوهشی و صنایع دستی
گروه مولفان سنجش امیرکبیر
سرزمین مرده ها و زنده ها
طاهره ایبد
کوه مرده
جان هریس
ارتباط با خدا ۵، زیارات
آستان قدس رضوی
سیر طولانی روز در شب
یوجین اونیل
شهر رویاها
تونی ابوت
دوغدو ۳ (برنارد و خون آشام‌ های دروغ گو)
فاطمه سرمشقی
رفتار اطلاعاتی (چکیده‌ی پژوهش‌ها در زمینه‌ی نیازهای اطلاعاتی، رفتار اطلاع‌جویی، رفتار اطلاع‌یابی و رفتار استفاده از اطلاعات)
پیمان کریمی
مه سوار
علی صداقتی خیاط
آقا کلاه آهنیتو به من میدی؟ خاطرات غلامرضا هدایتی شهیدانی
محمد علیزاده
مسافر صبا
علی صالحی
نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۱۶ صفحه

حجم

۱٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۱۶ صفحه

قیمت:
۲۲,۰۰۰
تومان