کتاب باد سر
خواندن نظراتمعرفی کتاب باد سر
«بادسر» دومین رمان ناصر نخزریمقدم (-۱۳۴۷)، روایتی عاشقانه و دغدغهمند از انسان امروز در گوشهای مغفول مانده در سرزمین پهناوری است که روزگاری مهد حکایتها و اساطیر ماندگار تاریخ ایران بودهاست. آنچه بر ماهگل، زن جوان داستان میگذرد، جدا از موقعیت جغرافیایی رویداد، بارها برای زنانی از جامعه امروز ایران اتفاق افتاده است و در پستوی تعصب سرپوش گذاشته شدهاست. اهمیت «بادسر» از همین بابت است. دختری کمسن وسال با مردی میانسال ازدواج میکند. مرد از مشکلی که در ذهنیت کودکیاش شکل گرفته رنج میبرد. اردوان در برقراری ارتباط با ماهگل، جاهایی دچار تردید میشود و این ناتوانی او را به تفکری تلخ پرتاب میکند. در سویی دیگر داستان عاشقانه مرد دیگری است که ماهگل را دوست داشتهاست ولی اتفاقی او را از دختر مورد علاقهاش دور میکند و در این میان افراد دیگری نیز اثرات مخرب خود را بر این خانواده میگذارند.
نخزریمقدم برنده جایزه کتاب سال سیستان و بلوچستان است، در جشنواره کشوری داستان کوتاه «نیمروز» نیز از او تقدیر شده و جایزه اول داستان کوتاه منطقه زاهدان راهم گرفتهاست.
بریدهای از داستان:
از دوستان و اقوام کناره میگیری. مهمانها با دیدن چهرهی عبوس و ناراحتت میروند و دیگر پایشان را آنجا نمیگذارند. ناهار و شام تدارک نمیبینی. دنیای مخصوص خودت را میسازی. به گوشَت میرسد که اینها را از خست تو میدانند. توجه نمیکنی. زندگی زن و فرزندانت را سختتر میکنی. خرجی نمیدهی. چیزهایی که ارزشی برایشان قائل نبودی حالا اهمیت پیدا کردهاند. حقوق که میگیری بیشترش را توی بانک پسانداز میکنی.
چه بازی غریبی روزگار دارد. کسی را در مسیرت قرار میدهد که خوش نداشتی ببینیاش. کسی که ادامهی زندگیات را بههم میریزد.
طبیعت گرافیکی؛ صدوبیست تصویر
در مزرعهجیل مک دونالد
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۶,۰۰۰۷۰%
اصلا ارزش خوندن نداشت
من نسخه چاپی کتاب خوندم . این کتاب به قدری تلخ و نا امید کننده است که اصلا پیشنهادش نمی کنم نمی گم کتاب باید گل و بلبل باشه ولی نه دیگه تا این حد سیاه.