معرفی و دانلود کتاب مغز شما بیش از آنچه فکرش را بکنید می داند pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مغز شما بیش از آنچه فکرش را بکنید می داند

کتاب مغز شما بیش از آنچه فکرش را بکنید می داند

آخرین یافته‌ها از انعطاف‌پذیری عصبی

۲.۰ امتیاز(از ۲ رأی)

معرفی کتاب مغز شما بیش از آنچه فکرش را بکنید می داند

کتاب مغز شما بیش از آنچه فکرش را بکنید می داند نوشتهٔ نیلز بیربامور و یورگ زیتالو و ترجمهٔ مجید خلیلی اردلی است. انتشارات موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم این آخرین یافته‌ها از انعطاف‌پذیری عصبی را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب مغز شما بیش از آنچه فکرش را بکنید می داند

کتاب مغز شما بیش از آنچه فکرش را بکنید می داند که در ۱۰ فصل نوشته شده، بر اساس یافته‌های پژوهشی دو نویسنده در علوم اعصاب به رشتهٔ تحریر درآمده است.

خواندن کتاب مغز شما بیش از آنچه فکرش را بکنید می داند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد مغز و علوم اعصاب پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مغز شما بیش از آنچه فکرش را بکنید می داند

«بنابراین، من غل‌وزنجیر نشدم. پدرم چند ساعت بعد آمد تا از بازداشت آزادم کند. پیش از این نیز، به‌اندازۀ کافی از دست پسر پانزده‌سالۀ عتیقه‌اش کشیده بود. او به شرکت در دورۀ کارآموزی تراشکاری تهدیدم کرد و حتی مجبورم کرد که در کارگاه تراشکاری کار کنم. همین‌ها به‌سرعت قـانعم کرد که ماندن در مدرسه انتخاب بهتری است. به‌هرحال، تنبیه می‌تواند کارامد باشد، هرچقدر هم که آموزشگرایان از پذیرش آن سر باز بزنند.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مغز شما بیش از آنچه فکرش را بکنید می داند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمغز شما بیش از آنچه فکرش را بکنید می داند
عنوان دیگرآخرین یافته‌ها از انعطاف‌پذیری عصبی
عنوان در زبان مبدأYour brain knows more than you think: the new frontiers of neuroplasticity
موضوعپزشکی عمومی، روان‌شناسی عمومی
نویسندهنیلز بیربامور، یورگ زیتالو
مترجممجید خلیلی اردلی
ویراستارفرهاد سلیمان نژاد
انتشاراتانتشارات موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۶/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.