معرفی و دانلود کتاب این روبان سیاه که به قاب دنیاست + خلاصه رایگان

نمایشنامه

۶۰٪

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب این روبان سیاه که به قاب دنیاست

«این روبان سیاه که به قاب دنیاست» (سوگنامه) نوشته سیدمحمد مساوات و «حکایت دختری که خاتون مغربی را دید» نوشته سیروس همتی، دو نمایشنامه با رویکرد دینی هستند. در بریده‌ای از کتاب می‌خوانیم: « ترنج: سفید نداریم بانو (بانو لحظه‌ای هراسان می‌شود و از پای دار قالی برمی‌خیزد و به اطراف نگاه می‌کند) بانو: کسی اینجاست؟ ترنج: عجب نقشی زدی بر چله مجنون! بانو: من که بیدارم، چرا پس خواب می‌بینم؟ ترنج: بازم که دست روی دست گذاشتی و نوحه‌گری می‌کنی... بانو: تو کی هستی خرامان دربرم؟ ترنج: من ترنج قالی‌ام بانو... (کاسه‌ای شیر دستش است) برات شیر آوردم بانو: شیر؟ ترنج: برای بچه‌ات خوبه. بانو: (ظرف شیر را از ترنج می‌گیرد، می‌خواهد بنوشد که ظرف شیر روی زمین می‌افتد) تو کی هستی؟ ترنج: من ترنج قالی‌ام بانو، قراره زیر پای شبیه پوشا گل کنم بانو: از روزی که دار قالی به پا شد، نخ‌های سفیدم سرخ می‌شن. (در این میان صدایی از بیرون می‌آید که بانو هراسان می‌شود) صدا: دلم برای تو می‌سوزد ‌ای گنه کردار میا به خواب من، دست از دلم بردار من شبیه پوش تو بدکاره‌ام»
معرفی این کتاب در تاریخ ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب این روبان سیاه که به قاب دنیاست و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباین روبان سیاه که به قاب دنیاست
موضوعنمایشنامه
نویسندهسیدمحمد مساوات، سیروس همتی
انتشاراتانتشارات نمایش
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۹/۰۷/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
بازی نامه ۲تصویر جلد کتاب بازی نامه ۲
علی شمس
استرالیا و دو نمایشنامه دیگرتصویر جلد کتاب استرالیا و دو نمایشنامه دیگر
پیام لاریان
انواع مرغابی و سه نمایشنامه‌ی دیگرتصویر جلد کتاب انواع مرغابی و سه نمایشنامه‌ی دیگر
دیوید ممت
قصه‌های درگوشی و رقص‌ روی لیوانتصویر جلد کتاب قصه‌های درگوشی و رقص‌ روی لیوان
امیررضا کوهستانی
پنج تک‌گویی برای زنان (۱*۵)تصویر جلد کتاب پنج تک‌گویی برای زنان (۱*۵)
فریدالدین سلیمانی
همه آنچه که بود و سه نمایشنامه دیگرتصویر جلد کتاب همه آنچه که بود و سه نمایشنامه دیگر
لارش نورن
امپرسیون؛ جیغ بنفش، در حال کندن پوست پیاز، مضحکه‌ی طبخ و طربتصویر جلد کتاب امپرسیون؛ جیغ بنفش، در حال کندن پوست پیاز، مضحکه‌ی طبخ و طرب
دو نمایشنامه‌ی کمدیتصویر جلد کتاب دو نمایشنامه‌ی کمدی
ایتالو کنتی
هملت داگ، مکبث کاهوتتصویر جلد کتاب هملت داگ، مکبث کاهوت
تام استوپارد
۵ نمایش‌نامه ۲ دو شخصیتی برای دو بازیگر زنتصویر جلد کتاب ۵ نمایش‌نامه ۲ دو شخصیتی برای دو بازیگر زن
سبا هاشمی نسب
چهار نمایشنامه برای تماشاگران معاصرتصویر جلد کتاب چهار نمایشنامه برای تماشاگران معاصر
تیم کراوچ
شرایط نامطبوع حیات یک گیاه کمیاب در فرودگاه سی.دی.جی و چند داستان دیگرتصویر جلد کتاب شرایط نامطبوع حیات یک گیاه کمیاب در فرودگاه سی.دی.جی  و چند داستان دیگر
پیام لاریان
تنفس در هوای تئاتر: مقالاتی در باب درام مدرنتصویر جلد کتاب تنفس در هوای تئاتر: مقالاتی در باب درام مدرن
علی‌اکبر علیزاد
چشم انداز آیین های نمایشیتصویر جلد کتاب چشم انداز آیین های نمایشی
ریچارد شکنر
صلیب سرختصویر جلد کتاب صلیب سرخ
سام شپارد
یکشنبه و زندگی خوب (دو نمایشنامه)تصویر جلد کتاب یکشنبه و زندگی خوب (دو نمایشنامه)
میشل دویچ