کتاب گلشن ابرار بانوان (جلد چهارم)
معرفی کتاب گلشن ابرار بانوان (جلد چهارم)
کتاب گلشن ابرار بانوان (جلد چهارم) از جمعی از بانوان محقق پژوهشکده باقرالعلوم (ع) است و انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع) آن را منتشر کرده است. این کتاب شرححال بانوان عالمه مذهب تشیع است.
درباره کتاب گلشن ابرار بانوان (جلد چهارم)
شاگردان حضرت فاطمه و حضرت زینب (علیهما السلام) در طول تاریخ و در سراسر کشورهای اسلامی، در هر شهر و روستا فراوان بودهاند. در این کتاب سیمای معنوی و اخلاقی و جهادی ایشان بیشتر ترسیم شده و خوانندگان با خواندن کتاب گلشن ابرار بانوان میتوانند به آنان اقتدا کرده و از زندگی آنان نور و نیرو بگیرند.
ایمان، اخلاق، علم، عرفان، جهاد و خدمترسانی، زن و مرد ندارد. بانوانی که در میدانهای علم، ایمان، اخلاق و خدمترسانی نشان ایمان، ایثار، فضیلت، خدمت و اخلاق و عرفان دریافت میکنند، به خودنمایی و حضور در عرصههایی که جولانگاه دنیای کفر و استکبار و نگاههای پست و پلید کفار و اشرار است نیاز ندارند.
کتاب گلشن ابرار بانوان، حاوی شرح حال و فضایل علمی و اخلاقی برخی بانوان فرهیخته شیعه است. در این نوشتار به بیان سرگذشت اجمالی برخی از بانوان فرهیخته شیعه مانند فاطمه ست المشایخ، حمیده رویدشتی، آمنه بیگم مجلسی، قرائت خانم، نصرت بیگم امین، فاطمه مالک، ربابه الهی، بنت الهدی صدر، فاطمه ایروانی، زینت سادات همایونی، سیده فاطمه خاموشی، فهیمه محبی، طاهره صفارزاده، نهله غروی و ... پرداخته شده و آثار علمی آنان و برخی از سجایای اخلاقی و کرامات آنان بیان شده است.
خواندن کتاب گلشن ابرار بانوان (جلد چهارم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به پژوهشگران حوزهٔ دین و بانوان شیعه پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب گلشن ابرار بانوان (جلد چهارم)
«سیده فاطمه یمنی از بانوان بافضیلت یمن است که در کودکی به همراه پدر دانشمندش، سید علی و پدربزرگ عالمش، سید محمد یمنی به اجبار به ایران هجرت کرد و مدتی در قزوین زیست و سپس به گیلان (به طور خاص لاهیجان و اشکور) رفته، در آنجا با عبدالوهاب فقیه اشکوری ازدواج کرد. او که خود نزد پدرش درس خوانده، مقامات علمی والایی داشت، فرزند دانشمند چون شیخ علی شریف لاهیجی را نیز تربیت کرد. علامه قطب الدین اشکوری نیز از نوادگان اوست. تاریخ وفاتش معلوم نیست و با توجه به قراین میتوان آن را حدود ۱۰۳۵ ق دانست.»
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۳۶ صفحه
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۳۶ صفحه