معرفی و دانلود کتاب I Love Imam Bagir (AS) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب I Love Imam Bagir (AS)subscriptionAvailable

کتاب I Love Imam Bagir (AS)

نوع کتاببدون نظر
انتشارات:
نشر جمال

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب I Love Imam Bagir (AS)

کتاب انگلیسی‌زبان I Love Imam Bagir (AS) نوشتهٔ غلامرضا حیدری ابهری و ترجمهٔ آسیه هما به انگلیسی است. نشر جمال این کتاب را برای کودکان و نوجوانان روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب I Love Imam Bagir (AS)

کتاب I Love Imam Bagir (AS) یکی از کتاب‌های مجموعهٔ ۱۴ جلدی «من اهل‌بیت را دوست دارم» است که با هدف معرفی شخصیت‌های مذهب شیعه در دین اسلام نوشته شده است. این مجموعه، تنها به جنبه‌های تاریخی زندگی شخصیت‌ها بسنده نکرده و در کنار توجه به جنبه‌های تاریخی، مقام معنوی، سبک زندگی، افکار و اندیشه‌ها و سخنان آن افراد را نیز متناسب با مخاطب کودک ونوجوان موردتوجه قرار داده است. کتاب‌های این مجموعه نوشتهٔ غلامرضا حیدری ابهری و طرح آن حاصل مطالعات قرآنی نویسنده و گشت‌وگذار در آثار مذهبی دیگر ادیان بوده است.

خواندن کتاب I Love Imam Bagir (AS) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کودکان و نوجوانان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب I Love Imam Bagir (AS) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:I Love Imam Bagir (AS)
موضوع:داستان کودک و نوجوانان، انگلیسی
حجم فایل کتاب:۴۸.۳ مگابایت
شابک:۹۷۸۹۶۴۲۰۲۵۲۸۲
تعداد صفحه‌ها:۲۴ صفحه
قیمت کتاب:۳۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه I Love Ahl ul Bayt (AS)

نظری برای کتاب ثبت نشده است.