معرفی و دانلود کتاب مثل مردان فکر کنید مثل زنان رفتار کنید pdf + خلاصه رایگان

آنچه زنان باید قبل از ازدواج در مورد مردان بدانند

۳.۵ امتیاز(از ۲۲ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مثل مردان فکر کنید مثل زنان رفتار کنید

کتاب مثل مردان فکر کنید مثل زنان رفتار کنید نوشتهٔ استیو هاروی است. این کتاب دربارهٔ آنچه مردان درمورد عشق، روابط، صمیمیت و تعهد می‌اندیشند صحبت می‌کند. این کتاب با ترجمهٔ رضا حسن زاده در انتشارات الهام نور منتشر شده است.

درباره کتاب مثل مردان فکر کنید مثل زنان رفتار کنید

اگر دوست دارید دربارهٔ دنیای مردان خیلی بیشتر از چیزی که حالا می‌دانید، بدانید می‌توانید کتاب مثل مردان فکر کنید مثل زنان رفتار کنید را بخوانید. استیو هاروی در این کتاب به‌عنوان یک نمایده از طرف دنیای مردانه شما را با رازورمزهای مردان آشنا می‌کند.

خواندن کتاب مثل مردان فکر کنید مثل زنان رفتار کنید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر به کتاب‌های حوزهٔ موفقیت و خودیاری علاقه‌مندید، این کتاب را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

درباره استیو هاروی

استیو هاروی متولد ۱۹۵۷ نویسنده، مجری و تهیه کنندهٔ مشهور آمریکایی است. او در برنامه‌هایش سعی می‌کند روابط انسان‌ها را به چالش بکشد. کتاب «مثل مردان فکر کنید مثل زنان رفتار کنید» که در سال ۲۰۰۹ منتشر شد، مشهورترین اثر این نویسنده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مثل مردان فکر کنید مثل زنان رفتار کنید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمثل مردان فکر کنید مثل زنان رفتار کنید
فرمت کتابPDF

۱۴۰۳/۰۱/۲۹

این کتاب واقعا بزای شناختن مردان عالیه از دستش ندید

۱۴۰۵/۰۳/۱۴

این کتابی که خریدم اصلا دانلود نمیشه .نمی‌دونم چرا حتی کتاب دیگه که دوباره خریدم و اونایی که رایگان بودن هم دانلود نمیشه میشه بگین چرا ای بابا .......

setarehsohil

سارا (جلد دوم)
جری هیکس
قانون مدیریت خدمات کشوری
شهلا رضایی
بیمه های آتش سوزی (نموداری)
رسول عویدی
مجموعه قوانین و قواعد داوری داخلی و بین‌المللی (به همراه آیین‌نامه‌ها، تصویب‌نامه‌ها، کنوانسیون‌ها و داوری تجاری بین‌المللی در یک نگاه)
شهلا رضایی
آنچه نمی خواهند درباره پول بدانید
کلر برت
رهایی از محرومیت های هیجانی دوران کودکی (جلد دوم)
لینزی گیبسون
کتاب طلایی حقوق اداری ۱ (نسل سوم)
مریم صفرپور