کتاب اعتماد به نفس
معرفی کتاب اعتماد به نفس
اعتماد به نفس نوشته بارابارا دی آنجلیس است که با ترجمه حسام اتابک منتشر شده است. در کتاب اعتمادبه نفس، باربارا روشهای دستیابی به اعتماد به نفس و کابردهای آن در زندگی را بیان میکند.
در کتاب حاضر، تعریف دقیقی از اعتماد به نفس و خودباوری حقیقی داده شده و ابزارهای لازم برای خلق اقتدار شخصی، اعتماد به نفس و عشق و شور و حرارت را چه در شغل و کار و چه در روابط معرفی شدهاند.
کتاب اعتماد به نفس به شما کمک میکند با اعتماد به نفس بیشتر و موفقتر باشید، به خودتان باور داشته باشید و از پس همه چیز بربیایید. با کتاب اعتماد به نفس یاد میگیرید چطور از رفتاری که موقعیت و موفقیت شما را خراب میکنند یا به تعویق میاندازند، فاصله بگیرید.
خواندن کتاب اعتماد به نفس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به یک زندگی موفق و رو به پیشرفت پیشنهاد میکنیم.
درباره باربارا دیآنجلیس
باربارا دی آنجلیس، روانشناس، مشاور روابط، سخنران و نویسندهی آمریکایی در زمینه رشد شخصی در تاریخ ۴ مارچ ۱۹۵۱ متولد شده است. او کارشناسی ارشد خود را در روانشناسی از دانشگاه سیرا گرفته و دکترای خود را در روانشناسی از دانشگاه کلمبیا پسیفیک دریافت کرده است.
آثار باربارا دیآنجلیس از پرفروشترین کتابهای روانشناسی است که بیش از ۸ میلیون نسخه از آن فروخته شدهاست و در سراسر جهان به بیشتر از بیست زبان به چاپ رسیدهاست. اولین کتاب او، چگونه میتوان عشق ورزید؟ یکی از پرفروشترین کتابهای زمان خود شد؛ و برنده جایزه Infomercial به عنوان بهترین کتاب سال ۱۹۹۴ انتخاب شد. از میان کتابهای دیگر او میتوان به آیا تو آن گمشدهام هستی؟ رازهایی دربارهی مردان و راهنمای زناشویی موفق اشاره کرد
برای اینکه دست از سرزنش کردن خودمون برای هر اشتباهی برداریم و به خودمون اعتماد کنیم عالیه
همین کتاب در همین اپلیکیشن با قیمت های متفاوت وجود داره فرقش فقط انتشارات هست پس گرون نخرید
من سال ۸۲این کتاب مطالعه کردم تا الان۱۴۰۳حدود ۲۱سال است که دارم استفاده میکنم از دستاوردهای کتاب.واقعا مفید هست
کتاب بسیار عالی و تاثیر گذار ، حتما توصیه میکنم. از روشی برا کسب اعتماد به نفس حرف میزند که خیلی جذاب است.
این کتاب فوق العاده است.واقعا کاربردی و خوبه.