کتاب آیا تو همسر مناسبی برای من هستی؟
معرفی کتاب آیا تو همسر مناسبی برای من هستی؟
کتاب آیا تو همسر مناسبی برای من هستی؟ نوشته باربارا دی آنجلیس است که با ترجمه نسرین گلدار و ناهید رشید منتشر شده است. این کتاب به شما کمک میکند بتوانید زندگی مشترک موفقی بسازید و راه خوشبختی پیش بگیرید.
درباره کتاب آیا تو همسر مناسبی برای من هستی؟
این کتاب مجموعهای از تمام آموختههای نویسنده در باره نحوه انتخاب همسری مناسب برای زندگی است که حاوی تجربیات شخصی و مواردی که دیگران با او درمیان گذاشتهاند است.
این کتاب به درک انتخابهایی که میکنیم و اینکه چگونه انتخابهای بهتری داشته باشیم کمک میکند. در واقع، پاسخ سوالهایی چون «چرا تا این حد کور بودم؟» و یا «چگونه میتوانم تشخیص بدهم که آیا او همسر مناسبی برای من خواهد بود؟» را در این کتاب پیدا خواهید کرد. امیدوارم با مطالعه این کتاب، روشنبینی لازم برای درک واقعیتهای زندگی احساسی و عاطفی را به دست آورید.
اگر هنوز ازدواج نکردهاید، امیدوارم مطالعه این کتاب به شما ابزار و روشهای لازم برای انتخاب همسری مناسب را بدهد.
اگر از ازدواج یا رابطهای ناموفق بیرون آمدهاید و قلبتان هنوز التیام پیدا نکرده است، امیدوارم این کتاب شما را در درک اشتباهاتتان کمک کند و همچنین اطلاعات لازم را برای انتخابهای صحیح بعدی در اختیارتان قرار دهد.
اگر به فکر ازدواج با کسی هستید، امیدوارم مطالعه این کتاب به شما در بازبینی و بررسی این رابطه و سرانجام آن کمک کند. به طوری که انرژی و وقت خود را روی رابطهای که سرانجامی نخواهد داشت هدر ندهید.
و اگر ازدواج کردهاید، امیدوارم با مطالعه این کتاب متوجه شوید که بسیاری از اختلافها و کشمکشهای زناشوییتان به خاطر عدم تفاهم و شناخت کافی است، نه عدم عشق. و با این دید بتوانید راهحل مناسب و قطعی برای این اختلافها پیدا کرده و با عشق و صمیمیت بیشتر در کنار هم زندگی کنید.
خواندن کتاب آیا تو همسر مناسبی برای من هستی؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که به دنبال آرامش در زندگی هستند پیشنهاد میکنیم.
دربارهی باربارا دیآنجلیس
باربارا دی آنجلیس، روانشناس، مشاور روابط، سخنران و نویسندهی آمریکایی در زمینه رشد شخصی در تاریخ ۴ مارچ ۱۹۵۱ متولد شده است. او کارشناسی ارشد خود را در روانشناسی از دانشگاه سیرا گرفته و دکترای خود را در روانشناسی از دانشگاه کلمبیا پسیفیک دریافت کردهاست.
آثار باربارا دیآنجلیس از پرفروشترین کتابهای روانشناسی است که بیش از ۸ میلیون نسخه از آن فروخته شدهاست و در سراسر جهان به بیشتر از بیست زبان به چاپ رسیدهاست. اولین کتاب او، چگونه میتوان عشق ورزید؟ یکی از پرفروشترین کتابهای زمان خود شد؛ و برنده جایزه Infomercial به عنوان بهترین کتاب سال ۱۹۹۴ انتخاب شد. از میان کتابهای دیگر او میتوان به آیا تو آن گمشدهام هستی؟ رازهایی دربارهی مردان و راهنمای زناشویی موفق اشاره کرد.
بخشی از کتاب آیا تو همسر مناسبی برای من هستی؟
ممکن است در طی آزمون به این فکر بیفتید که براساس باورهای گذشته خود در باره ازدواج پاسخ دهید، نه اینکه عملاً چه انجام دادهاید. من از شما میخواهم به این جملات براساس آموختههایتان پاسخ ندهید، بلکه با صداقت کامل بر طبق انتخابهایی که انجام دادهاید به آنها جواب دهید.
چرا روی این مسئله تا به این حد تأکید میکنم؟ بهتر است برای روشن شدن مطلب اولین جمله آن را با هم بررسی کنیم:
«اگه من و همسرم واقعاً عاشق همدیگه باشیم، دیگه تفاوتهای رفتاری و شخصیتی و هیچ چیز دیگه نمیتونه این رابطه رو تهدید کنه.»
این جمله را میخوانید، در حالی که درگیر رابطهای جدید هستید و میخواهید در مورد مشکلات و مسائلی که برایتان پیش میآید صادق و آگاه باشید. ممکن است احساس کنید که این جمله بیانگر احساس کنونی شما نیست و جوابتان «به ندرت یا هرگز» باشد و به خود ده امتیاز بدهید. اما تجربههای واقعی شما چیز دیگری است. یعنی در گذشته این مشکلات و اختلافها را با توجیه اینکه آنقدر او را دوست دارید که هیچکدام از رفتارهای بد او بر زندگیتان تأثیر نخواهد گذاشت، نادیده میگرفتید. پس امتیازی که باید به خود بدهید مربوط به «همیشه یا خیلی زیاد» است یعنی صفر امتیاز!
یکی از دلایلی که ممکن است اینگونه در پاسخ دادن به آزمون به اشتباه بیفتید به درک و آگاهی جدید شما از روابط و اینکه نمیخواهید «کودن و احمق» جلوه کنید، برمیگردد. به یاد میآورم یکی از مراجعانم روزی از من پرسید: «آیا فقط با توجه به همین چند ماه اخیر پاسخ بدم یا تمام سالهایی رو که نمیدونستم چیکار میکنم و بر چه اساس انتخاب میکنم در نظر بگیرم؟» جواب من این است: «اگر میخواهید از این آزمون واقعاً نتیجه بگیرید، با خود صادق باشید و از اشتباهات خود عبرت بگیرید. پس همه سالهای گذشته را در نظر بگیرید.»
ممنون میشم لطفا هر کسی خونده بریده هم بزارین😊🥳
کتاب جامع و کاملیه.ترجمه هم عالی و روان.حتما قبل از ازدواج این کتاب رو بخوانید چون دید جدیدی نسبت به ازدواج به شما میده.