
کتاب پیشگیری، درمان و رهایی از کمردرد
معرفی کتاب پیشگیری، درمان و رهایی از کمردرد
کتاب پیشگیری، درمان و رهایی از کمردرد با عنوان اصلی Understand your backache: a guide to prevention, treatment and relief نوشتهٔ رنه کایلیه (Rene Cailliet) و ترجمهٔ صوفیا نقدی و نورالدین نخستین انصاری و مریم راستگو است. انتشارات ارجمند این کتاب را منتشر کرده است. اثر حاضر که در دستهٔ خودیاری و آموزش همگانی قرار گرفته، در باب کمردرد است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب پیشگیری، درمان و رهایی از کمردرد اثر رنه کایلیه
کتاب «پیشگیری، درمان و رهایی از کمردرد» که نخستینبار در سال ۱۹۸۴ میلادی و در ایران در سال ۱۳۹۲ (چاپ سوم) منتشر شده، جلد هفتم از مجموعهٔ «رو در رو با پزشک» است. میدانیم که کمردرد مشکلی رایج است. بسیاری از افراد در طول زندگی خود آن را تجربه میکنند و اغلب، ناآگاهی از علت و نحوهٔ مقابله با آن موجب نگرانی میشود. ازآنجاکه توضیحات پزشکان گاه ناکافی یا برای عموم قابل فهم نیست، نیاز به منبعی ساده و روشن برای پاسخگویی به سؤالات احساس میشود. کتاب حاضر به قلم «رنه کایلیه» را یکی از بهترین منابع موجود در این زمینه دانستهاند. ویژگی برجستهٔ این کتاب، شرح علمی اما سادهٔ موضوع کمردرد همراه با تصاویر گویا است که حتی برای کسانی که آشنایی با علوم پزشکی ندارند، قابل درک است. کتاب حاضر راهکارهای متنوع پیشگیری و درمان را بهشکلی مختصر، علمی و قابل استفاده برای عموم ارائه کرده است. اثر حاضر ۱۳ فصل دارد.
چرا باید کتاب پیشگیری، درمان و رهایی از کمردرد را بخوانیم؟
از ویژگیهای برجستهٔ این کتاب، جامعبودن آن است؛ بهگونهای که انواع کمردرد، دلایل بروز، شیوههای معاینه، پیشگیری و درمانهای گوناگون را بهشکلی خلاصه، علمی و درعینحال قابل فهم برای عموم خوانندگان ارائه داده است.
کتاب پیشگیری، درمان و رهایی از کمردرد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد کمردرد پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب پیشگیری، درمان و رهایی از کمردرد
«فصل سیزدهم: کمردرد مزمن
چه زمانی درد حاد تبدیل به کمردرد مزمن میگردد؟
در مقایسه با درد حاد، درد مزمن به صورت قراردادی به عنوان دردی تعریف میشود که علیرغم تمام درمانهای شناخته شده و قابل قبول، ۶ ماه بیشتر باقی مانده باشد. درد مزمن همچنین بر نقصی دلالت میکند که بسیار فراتر از آن چیزی است که از ناهنجاریهای قابل مشاهده میتوان انتظار داشت. درد مزمن میتواند به صورت ناتوانی (عدم توانایی برای فعّالیت) و آسیب بسیار شدید (تغییرات ساختاری که از عملکرد جلوگیری مینمایند) نیز مشاهده گردد.
برای معاینه بیمار مبتلا به کمردرد مزمن، بایستی تمام علل بالقوه درد، ارزیابی و بررسی گردند. این کار برای تأیید وجود درد مزمن باید انجام گیرد.
تعریف جدیدتر برای درد مزمن، دردی است که حالا متمرکز شده و نیاز به هیچگونه محرک دردناک آزاردهنده جهت رسیدن از محیط به دستگاه عصبی مرکزی ندارد.
درد مزمن در واژهشناسی پزشکی به معنای دردی است که از طریق مدارهای عصبی نخاع پردازش شده و در مغز احساس میشود. دیگر نیازی به ارسال تحریکات آزاردهنده از دیسک، رباطها، عضلات، مفاصل، یا تاندونهای فقرات یا اندامها نمیباشد.
شخص مبتلا به درد مزمن، احساس درد میکند اما نه به دلیل آن که هنوز از بافتهای فقرات یا نزدیک آن پیام تحریکی به مغز ارسال میشود. اکنون آزمایشات فقرات از قبیل رادیوگرافیها، الکترومیوگرافیها، و اسکنهای هستهای، در اصل چیزی را نشان نمیدهند. دیگر حرکات معین سبب تشدید یک درد خاص نمیگردند. پروتکل درمانی محافظهکارانه مثل ورزش و دارودرمانی نیز، دیگر سودمند نمیباشند.
بنابراین معاینه بیماری با درد مزمن، در اصل معاینه شخص است، نه درد و مکانیسم آن. این مسئله به درک بیمار از درد و این که از چه فعّالیتی جلوگیری میکند یا اجازه چه فعّالیتی را به شخص میدهد، دلالت میکند.
اهداف ثانویه
اهداف ثانویه هنگامی معنا دارد که در ناتوانی دردناک، امکان پاداش وجود داشته باشد. بیماری که از درد شکایت دارد ممکن است از یک وضعیت ترسناک یا تهدیدکننده مثل شکست یا استرس شدید دور نگه داشته شود.
تمارض
هدف ثانویه ممکن است مالی یا روانی باشد. در بیشتر موارد این هدف ناخودآگاه یا نیمه خودآگاه میباشد. هدف ثانویه خودآگاه یا عمدی ممکن است که تمارض تلقی گردد که احتمالا از آن چه که اخیرآ مورد توجه قرار گرفته است شایعتر میباشد. تمارضکردن در اصل یک اتهام است تا این که تشخیص باشد. در حالی که هدف ثانویه ناخودآگاه روانی، یک تشخیص است که نیاز به درمان دارد. علیرغم هراس پزشک، هر دوی اینها وجود دارند و میتواند وجودشان تأیید شود.»
حجم
۲٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۲۲۴ صفحه
حجم
۲٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۲۲۴ صفحه