دانلود و خرید کتاب طرحواره های شناختی و باورهای مرکزی در مشکلات روانشناختی لارنس ریزو ترجمه امینه کاشانیان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب طرحواره های شناختی و باورهای مرکزی در مشکلات روانشناختی

کتاب طرحواره های شناختی و باورهای مرکزی در مشکلات روانشناختی

معرفی کتاب طرحواره های شناختی و باورهای مرکزی در مشکلات روانشناختی

کتاب طرحواره های شناختی و باورهای مرکزی در مشکلات روانشناختی نوشتهٔ لارنس ریزو، پیتر دوتویت، دان استین و جفری یانگ و ترجمهٔ امینه کاشانیان، فهیمه السادات صاحبی و نجیبه اکبرزاده امیردهی است و نشر برگ و باد آن را منتشر کرده است. این کتاب یک راهنمای عملی برای درمانگران است.

درباره کتاب طرحواره های شناختی و باورهای مرکزی در مشکلات روانشناختی

در روانشناسی شناختی مفهوم طرحواره‌های شناختی نقش مهمی در درک یادگیری و حافظه داشته است. مفهوم طرحواره‌ها ریشه‌ای دیرینه در روان‌شناسی دارد که از رویکرد روان‌شناسی شناختی، رشد شناختی، روان‌شناسی خود و نظریهٔ دلبستگی ناشی می‌شود. در ادبیات شناخت‌درمانی، اصطلاح طرحوارهٔ شناختی معانی متعددی داشته است. این تعاریف در حوزه‌ای که طرحواره‌های شناختی قابل دسترس یا غیرقابل دسترس باشند، متفاوت می‌شوند. با این حال، تقریباً تمام تعاریف معتقدند که طرحواره‌های شناختی نشان‌دهندهٔ شناخت بسیار تعمیم‌یافته در سطح فوق‌العاده هستند، طرحواره‌ها در برابر تغییر مقاوم هستند و تأثیر قدرتمندی بر شناخت و عاطفه می‌گذارند؛ همانطور که در نظریهٔ روانکاوی، مفهوم طرحواره‌های شناختی قدرت فرایندهای ناخودآگاه را در تأثیرگذاری بر فکر، عاطفه و رفتار نشان می‌دهد. با این حال، برخلاف واژهٔ ناهشیار در رویکرد روان‌پویایی، طرحواره‌ها تأثیر خود را از طریق پردازش اطلاعات ناخودآگاه اعمال می‌کنند، نه از طریق انگیزه‌های ناخودآگاه و سائق‌های غریزی.

کتاب طرحواره های شناختی و باورهای مرکزی در مشکلات روانشناختی به این مسئلهٔ تخصصی به صورت مشروح می‌پردازد.

فصل‌های این کتاب از این قرار هستند:

فصل ۱: مقدمه: بازنگری و تمرکز بر طرحواره‌های شناختی

فصل ۲: اختلال افسردگی ماژور و طرحواره‌های شناختی

فصل ۳: طرحواره‌های ناسازگار اولیه در افسردگی مزمن

فصل ۴: ساختار طرحواره و مدل‌های شناختی اختلال استرس پس از سانحه

فصل ۵: درمان اختصاصی شناختی رفتاری برای اختلال وسواسی- جبری مقاوم به درمان

فصل ۶: مدل شناختی رفتاری و طرحواره محور برای درمان اختلالات مصرف مواد

فصل ۷: درمان شناختی رفتاری و طرحواره محور برای اختلالات خوردن

فصل ۸: فرمول‌بندی موردی و طرحواره‌های شناختی در درمان شناختی اختلالات سایکوز

فصل ۹: طرحواره‌ها و باورهای بنیادین ناسازگار در زوج درمانی

خواندن کتاب طرحواره های شناختی و باورهای مرکزی در مشکلات روانشناختی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به روان‌شناسان حوزهٔ شناخت‌درمانی و طرحواره‌درمانی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب طرحواره های شناختی و باورهای مرکزی در مشکلات روانشناختی

«اهمیت طرحواره ها در تشخیص آسیب‌شناسی روانی و همچنین نقش طرحواره‌ها در مقاومت نسبت به درمان، مشترکات زیادی با اختلالات شخصیت در محور دوم راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی (ویرایش چهارم، انجمن روانپزشکی آمریکا ۱۹۹۴) دارند. مانند اختلالات شخصیت، طرحواره ها ظاهرا مضامین تعمیم یافته پایداری را نشان می دهند که در اوایل زندگی ایجاد می‌شوند و ملاحظات مهمی برای درک و درمان طیف وسیعی از شرایط روانی آسیب شناسی هستند با این حال، بر خلاف اختلالات شخصیت، طرحواره‌ها طبقه‌بندی ابعای می‌شوند و بیشتر شناختی-عاطفی هستند تا رفتاری. همچنین طرحواره‌ها برگرفته از سنت‌های روانشناسی شخصیت و پایدارشناسی شناختی هستند اما اختلالات شخصیت از فرهنگ سنت‌های نام‌های روانپزشکی و آسیب‌شناسی توصیفی نشات گرفته‌اند.

با توجه به علایق فزاینده به شخصیت، خلق و خو، پیشایندهای رشدی آسیب‌شناسی روانی و همچنین نظریه طرحواره، ما فکر می‌کنیم که مطالب اختصاص داده شده به نظریه طرحواره و رویکردهای متمرکز بر طرحواره به مشکلات بالینی کمک به موقع و مهمی خواهد بود؛ کتاب ما بررسی می‌کند که چگونه اصول کلی نظریهٔ طرحواره را می‌توان برای مشکلات بالینی خاص به کار برد. فصل‌های این کتاب تعدادی از مشکلات اصلی روانشناسی شامل افسردگی، اختلالات خوردن، اختلال استرس پس از سانحه، اختلال مصرف مواد، اختلال وسواس-جبری، اسکیزوفرنی و همچنین مشکلات زوجین را دربرمی‌گیرد. هر فصل با تحقیقات مقدماتی درباره طرحواره و موضوعات وابسته به سنجش طرحواره‌ها برای آن اختلال خاص شروع می‌شود سپس کاربرد بالینی روش متمرکز برطرحواره توضیح داده می شود. هر فصل معنای متمرکز یک طرحواره را برای تئوری تحقیق و تمرین شرح می دهد. بنابراین کتاب حاضر برای پزشک محقق یا پژوهشگر با حداقل آشنایی با متون شناخت درمانی ارائه شده است. نویسندگان همکار شامل مدیران مراکز درمانی، استادان دانشگاه و دانشکده‌های پزشکی هستند و همگی مدل‌های درمانی جدید ترکیبی از علم و عمل است را گسترش داده‌اند.»



Bahador Abbasi
۱۴۰۲/۱۱/۱۵

ضمن تشکر از شما ، به نظر بنده این کتاب برای هر درمانگر شناختی بسیار مهم است و د درمان بسیار می‌تواند به مشاور و مراجع کمک نماید

هومن
۱۴۰۳/۱۰/۱۰

ترجمه بسیار ضعیف

در بیشتر گزارش‌های نظریهٔ شناختی بالینی، شناخت را می‌توان به سطوح مختلف تقسیم کرد (کلارک و بک، ۱۹۹۹). افکار خودآیند در اختصاصی‌ترین جایگاه هستند. افکار خودآیند، شناخت لحظه به لحظه‌ای هستندکه بدون تلاش و به طور خود بخودی در پاسخ به موقعیت‌های خاص رخ می‌دهند. آنها به آسانی در دسترس و نشان‌دهنده شناخت‌های آگاهانه هستند. نمونه‌هایی از افکار خودآیند عبارتند از: «من در این آزمون مردود خواهم شد.»، «او فکر می‌کند من واقعاً کسل کننده هستم» یا «من نمی‌توانم یک شغل خوب به دست بیاورم.» افکار خودآیند اغلب به صورت منفی تعریف می شوند همراه با فاجعه‌سازی و شخصی‌سازی. این افکار از این جهت مهم هستند که هم بر خلق و خوی فرد و هم بر رفتارهای فرد در موقعیت‌های مرتبط تاثیرگذار هستند.
هومن

حجم

۸۹۸٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۶۶ صفحه

حجم

۸۹۸٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۶۶ صفحه

قیمت:
۶۸,۹۰۰
تومان