کتاب راه حل های طبیعی برای سازگاری تغییرات آب و هوایی سعیده آزادشهرکی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب راه حل های طبیعی برای سازگاری تغییرات آب و هوایی

کتاب راه حل های طبیعی برای سازگاری تغییرات آب و هوایی

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب راه حل های طبیعی برای سازگاری تغییرات آب و هوایی

فهرست کتاب:

کتاب راه حل های طبیعی برای سازگاری تغییرات آب و هوایی نوشتهٔ سعیده آزادشهرکی است. انتشارات ماهواره این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر دربارهٔ راه‌حل‌های طبیعی برای سازگاری تغییرات آب و هوایی در مناطق شهری و نیز ارتباط بین علم، سیاست و عمل است.

درباره کتاب راه حل های طبیعی برای سازگاری تغییرات آب و هوایی

کتاب راه حل های طبیعی برای سازگاری تغییرات آب و هوایی نوشتهٔ سعیده آزاد شهرکی کتابی نظری است که در آن عملکرد انتقال پایداری شهری در نظر گرفته شده است تا پویایی‌ها، چالش‌ها و پیشرفت‌های مختلف در تسریع انتقال پایداری در مناطق شهری در سراسر جهان را بررسی کند. در این کتاب به بررسی مداخلات استراتژیک برای تسریع و راهنمایی چارچوب‌های انتقال پایداری شهری برای درک و برخورد با تحولات در حال انجام، روش‌ها و ابزارها پرداخته می‌شود. این کتاب منجر به بینش جدیدی درمورد نحوهٔ پرداختن شهرها به چالش‌های پایداری می‌شود.

موضوعاتی که در فصل‌های این کتاب آمده‌اند، به‌ترتیب عبارت هستند از:

فصل ۱: راه‌حل‌های مبتنی بر طبیعت برای انطباق تغییرات آب‌و‌هوایی در مناطق شهری

فصل ۲: تأثیرات تغییرات آب‌وهوایی بر مناطق شهری و راه‌حل‌های مبتنی بر طبیعت برای انطباق

فصل ۳: راه‌حل‌های مبتنی بر طبیعت و تغییرات آب‌وهوایی

فصل ۴: شهرهای تاب‌آور ایران و ارائهٔ راه‌حل برای سازگاری با اثرات تغییر اقلیم

فصل ۵: بیمهٔ مضاعف در مواجهه با افراط‌گرایی

فصل ۶: راه‌حل‌های مبتنی بر طبیعت تسریع انتقال پایداری شهری در شهرها: درس‌هایی از شهرهای درسدن، گنک و استکهلم

فصل ۷: ادغام خاکستری، سبز و آبی در شهرها: راه‌حل‌های مبتنی بر طبیعت برای تغییر آب‌و‌هوا انطباق و کاهش ریسک

فصل ۸: زمین‌های مرطوب شهری و جنگل‌های ریپاریان به‌عنوان یک راه‌حل مبتنی بر طبیعت برای تطبیق تغییرات آب‌وهوایی در شهرها و حومهٔ آن‌ها

فصل ۹: سند چارچوب طراحی شهری چارچوب طراحی شهری

خواندن کتاب راه حل های طبیعی برای سازگاری تغییرات آب و هوایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران رشتهٔ شهرسازی پیشنهاد می‌کنیم.

بخش‌هایی از کتاب راه حل های طبیعی برای سازگاری تغییرات آب و هوایی

«به طور کلی، این مجموعه کتاب نظریه و عمل انتقال پایداری شهری به منظور بررسی پویایی، چالش‌ها و پیشرفت‌های مختلف در تسریع انتقال پایداری در مناطق شهری در سراسر جهان در نظر گرفته شده است. همچنین انتظار می‌رود که الگوهایی را در فرآیندها و پویایی انتقال‌ها در سراسر این تنوع بیابیم. پویایی انتقال شامل رژیم‌هایی است که با زمینه‌های در حال تغییر، استرس اکولوژیکی و فشار اجتماعی برای تغییر به چالش کشیده می‌شوند و همچنین آزمایش‌ها و ابتکارات در جایگاه‌های ویژه ایجاد شده توسط شبکه‌های کارآفرینی، و جوامع خلاق و مدیران فعال را شامل می‌شوند. اما شامل مقاومت در برابر منافع مسلم و هزینه‌های غرق‌شده، عدم‌قطعیت در مورد آینده در میان جمعیت‌های شهری، ناپایداری‌های سیاسی، و فرسایش خدمات اجتماعی و سیستم‌های ارائه نیز می‌شود و در نهایت شکل‌گیری عرصه‌های متحول‌کننده، توسعه ائتلاف‌ها برای تغییر در گروه‌های بازیگران مختلف، انتشار و پذیرش شیوه‌های جدید، و رشد نمایی فن‌آوری‌های پایدار وجود دارد. برای این مجموعه، ما به دنبال این زمینه میانی هستیم: بین دیدگاه‌های شهری و انتقالی، بین دیدگاه‌های مفهومی و تجربی، و بین دیدگاه‌های ساختاری و عملی. هدف ما توسعه این مجموعه برای ارائه پیشرفت‌های نظری پیشرفته به محققان در زمینه شهرها است. به همان اندازه مهم است که ما به برنامه‌ریزان شهری، متخصصان، و دست‎اندرکاران علاقه‌مند یا درگیر مداخلات استراتژیک برای تسریع و هدایت چارچوب‌های گذار پایداری شهری برای درک و مقابله با تحولات، روش‌ها و ابزارهای در حال پیشرفت ارائه می‌دهیم.»