دانلود و خرید کتاب تشخیص و درمان طب اورژانس آنتونی براون ترجمه محمدحسین قربانی
تصویر جلد کتاب تشخیص و درمان طب اورژانس

کتاب تشخیص و درمان طب اورژانس

دسته‌بندی:
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب تشخیص و درمان طب اورژانس

کتاب تشخیص و درمان طب اورژانس نوشتهٔ آنتونی براون و مایکل کادوگان با ترجمهٔ محمدحسین قربانی در انتشارات ارجمند چاپ شده است.

درباره کتاب تشخیص و درمان طب اورژانس

بخش اورژانس به حق «دروازه» بیمارستان خوانده می‌شود. صرف‌نظر از شلوغی و تعداد بالای مراجعان، هر بیمار جدید مستحق دریافت خدمات با بالاترین کیفیت از لحظهٔ نخست ورود به بخش اورژانس است.

در این کتاب برای هر وضعیت بالینی از یک رویکرد استاندارد بهره گرفته شده و مطالب کتاب نیز به‌گونه‌ای سازمان‌دهی شده است تا کاربرد آن در مراقبت‌های بالینی بیماران تا‌حد‌ممکن تسهیل شود. طراحی کتاب به‌شیوه‌ای است که تا‌حد‌امکان قابلیت مطالعه و بهره‌بردن از آن بر بالین بیمار فراهم شود.

ویراست حاضر دستخوش تغییرات فراوانی شده است تا به این طریق تازه‌ترین یافته‌ها و شواهد مربوط به مراقبت‌های طب اورژانس در اختیار خوانندگان و متخصصان قرار گیرد. همچنین، محتوای کتاب با‌توجه‌به آخرین رهنمودهای بین‌المللی مربوط به احیای قلبی - ریوی (۲۰۱۵) - مخصوصاً فصل‌های مربوط به اورژانس‌های پزشکی عمومی، جراحی، اطفال، بیماری‌های عفونی و اورژانس‌های سفرهای خارجی - بازنگری شده است و جداول و سرفصل‌های جدیدی به آن‌ها افزوده شده است.

مشخصات کتاب تشخیص و درمان طب اورژانس:

ترجمه

دکتر محمدحسین قربانی

چاپ دوم

کتاب تشخیص و درمان طب اورژانس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به دانشجویان پزشکی و علاقه‌مندان به طب اورژانس پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب تشخیص و درمان طب اورژانس

«(i) به محض رسیدن دفیبریلاتور، پدها یا پدال‌های چسبان را همزمان با ادامه ماساژ قلبی به بیمار وصل کنید.

(a) بدون ایجاد وقفه، موهای زائد قفسه سینه مردان را سریع بتراشید.

(b) یک پد یا پدال معمولی دفیبریلاسیون را در سمت راست جناغ در زیر ترقوه و پد یا پدال دیگر را در خط زیربغلی میانی در سطح الکترود V۶ الکتروکاردیوگرافی (ECG) یا پستان خانم‌ها متصل نمایید.

(c) از قرار دادن پدها یا پدال‌ها بر روی الکترودهای ECG، پچ‌های طبی یا ابزارهای کاشتنی (مانند ضربان‌ساز یا دفیبریلاتور کاردیوورتر خودکار) خودداری کنید.

(ii) با یک توقف کوتاه، ریتم را بررسی کنید. در صورت مشاهده ریتم فیبریلاسیون بطنی یا تاکی‌کاردی بطنی بدون پالس، دفیبریلاتور را شارژ کنید. تا زمان شارژ کامل، ماساژ قلبی را ادامه دهید.

(iii) پس از آن‌که به‌سرعت اطمینان یافتید که همه امدادگران مطلع هستند، بی‌درنگ یک شوک جریان مستقیم (DC) را با انرژی ۱۵۰ تا ۲۰۰ ژول با استفاده از یک دفیبریلاتور موجی بی‌فازیک به بیمار وارد کنید (امروزه همه دفیبریلاتورهای مدرن از نوع بی‌فازیک هستند).

(a) وقفه را در هنگام وارد کردن شوک به حداقل برسانید؛ این عمل باید کمتر از ۵ ثانیه طول بکشد.

(b) در هنگام استفاده از پدال‌های دستی، با بهره‌گیری از ژل‌پدها یا ژل‌های مخصوص الکترود و همچنین وارد آوردن فشاری معادل ۸ کیلوگرم در بزرگسالان، از برقراری تماس الکتریکی مناسب اطمینان حاصل کنید.

(iv) بدون بررسی مجدد ریتم یا لمس پالس، بی‌درنگ ماساژ قلبی را شروع کنید.

(v) تنها استثنا زمانی است که در بیماری که قبلا به یک دفیبریلاتور دستی متصل بوده است یا در طی کاتتریزاسیون قلبی و/یا پس از عمل جراحی قلب، فیبریلاسیون بطنی رؤیت شده باشد.

(a) از راهکار سه شوک متوالی استفاده کنید؛ به این صورت که پیش از شروع ماساژ قلبی، سه شوک متوالی را سریعاً به بیمار وارد کنید.

(vi) به مدت ۲ دقیقه ماساژ قلبی و تهویه کمکی را ادامه دهید و سپس با یک وقفه کوتاه، ریتم را دوباره بررسی کنید.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۷۷۶ صفحه

حجم

۳٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۷۷۶ صفحه

قیمت:
۲۳۵,۰۰۰
تومان