کتاب نقش واسطه ای راهبردهای یادگیری در ارتباط بین درگیری تحصیلی و دلزدگی تحصیلی دانش آموزان
معرفی کتاب نقش واسطه ای راهبردهای یادگیری در ارتباط بین درگیری تحصیلی و دلزدگی تحصیلی دانش آموزان
کتاب نقش واسطه ای راهبردهای یادگیری در ارتباط بین درگیری تحصیلی و دلزدگی تحصیلی دانش آموزان نوشتهٔ مریم کشوری و زهره کشوری است. انتشارات کنکاش این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر، دربارهٔ درگیرشدن دانشآموزان با تکالیف و موضوعات درسی آنها است و بهطورکلی به اهداف مشترک نظامهای تربیتی پرداخته است. معلمان و مربیان، با خواندن این کتاب، با بهکارگیری روشهای گوناگون آموزشی برای تدریس مطالب موردنظر آشنا میشوند.
درباره کتاب نقش واسطه ای راهبردهای یادگیری در ارتباط بین درگیری تحصیلی و دلزدگی تحصیلی دانش آموزان
کتاب نقش واسطه ای راهبردهای یادگیری در ارتباط بین درگیری تحصیلی و دلزدگی تحصیلی دانش آموزان، در فصل نخست برخی مبانی نظری را ارائه کرده است؛ نویسندگان در این بخش به موضوعاتی مانند درگیری تحصیلی، دلزدگی تحصیلی و راهبردهای گوناگون یادگیری پرداختهاند.
فصل دوم کتاب حاضر، «روششناسی پژوهش» نام دارد و فصل سوم نیز یافتههای پژوهشی را به خوانندهٔ کتاب ارائه کرده است.
هدف مریم کشوری و زهره کشوری از نگارش کتاب حاضر، ترغیب و تشویق معلمها و مربیها به طراحی تکالیف و فعالیتهای ذهنی مبتنی بر راهبردهای یادگیری است.
این کتاب کمک میکند تا مسئولان مربوطه با شیوههای گوناگون آموزشی و سبکهای متناسب با دانشآموزان برای تدریس مطالب درسی آشنا شوند.
کتاب نقش واسطه ای راهبردهای یادگیری در ارتباط بین درگیری تحصیلی و دلزدگی تحصیلی دانش آموزان، جدولهای گوناگونی را نیز برای راهنمایی بیشترِ خواننده در خود جای داده است.
خواندن کتاب نقش واسطه ای راهبردهای یادگیری در ارتباط بین درگیری تحصیلی و دلزدگی تحصیلی دانش آموزان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به معلمان و مربیانی که به استفاده از راهبردهای تازهٔ یادگیری برای خدمت به دانشآموزان باور دارند، پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب نقش واسطه ای راهبردهای یادگیری در ارتباط بین درگیری تحصیلی و دلزدگی تحصیلی دانش آموزان
«فقدان مهارت در تجزیه و تحلیل تکلیف، تعیین هدف و برنامه-ریزی و سازگاری در انجام تکلیف، باعث یاس و ناامیدی دانشآموزان در امر یادگیری است. سازمان دادن و تنظیم فرایندهای اصلی یادگیری و فعالیت-های مربوط به آن از طریق راهبردهای یادگیری صورت می-گیرد. شاخص-های قوی یادگیری شامل خودارزیابی، سازماندهی و جهت-یابی هدف و جستجوی کمک ساختارهای محیطی و راهبردهای حافظه با پیشرفت تحصیلی رابطه دارد. راهبردهاي یادگیري توسط دانشآموزان باعث می-شود خودشان فعالانه به امر یادگیری پرداخته و آن را سازماندهی کنند.»
***
«روش تجزیه و تحلیل دادههای پژوهش حاضر با استفاده ازدادههای آمار توصیفی از جمله فراوانی و دادههای گرایش مرکزی ... و دادههای آمار استنباطی از آزمون همبستگی پیرسون برای مقایسه نمره اضطراب امتحان و انگیزش تحصیلی دو گروه جهت مقایسه متغیرهای تحقیق استفاده شد. برای نرمال بودن متغیرها از آزمون آزمون کولموگروف-اسمیرنف استفاده گردید.»
حجم
۷۹۶٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۲۰ صفحه
حجم
۷۹۶٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۲۰ صفحه