کتاب مدیریت خشم
معرفی کتاب مدیریت خشم
کتاب مدیریت خشم اثر آدریان فائوپل و همکارانش با ترجمه سالار فرامرزی و دیگران در انتشارات یار مانا به چاپ رسیده است. این کتاب راهنمای عملی مدیریت خشم برای کودکان، نوجوانان و بزرگسالان است.
درباره کتاب مدیریت خشم
آیا شما با کودکان خشمگین سر و کار دارید؟
آیا تعجب میکنید چرا جوانان هنگام خشم و عصبانیت به هیچ حرفی گوش نمیدهند؟
آیا از اینکه سعی کنید شخص خشنی را درک کنید، خسته شدهاید؟
مدیریت خشم راهنمای عملی است که به شما کمک خواهد کرد در هنگام رویارویی با طغیانهای خشم کودکان و نوجوانان آرام بمانید. این کتاب مفید که روانشناسان بنام و با تجربهی گسترده در این زمینه نوشتهاند:
● درک شما را از مفهوم خشم افزایش میدهد.
● گسترهای از مداخلههای عملی مدیریتی خشم را به شما پیشنهاد میکند.
● رفتارهایتان را مدیریت میکند تا بتوانید روابط مؤثرتری بنا کنید.
● تنشی را که کارکنان متحمل میشوند، کاهش میدهد.
● فشارهای روحی و تنشهای والدینی را که در رویارویی با رفتار پرخاشگرانهی فرزندانشان اعتماد بهنفس لازم را ندارند، کاهش میدهد.
با وجود تنش و خشم در بین نوجوانان که در بیشتر مواقع سطح بالایی دارد، ویرایش دوم کتاب مدیریت خشم به موقع آماده شده است. این کتاب پیشرفتهای قابل توجهی در زمینهی روانشناسی عصبشناختی و درک ما از فیزیولوژی احساسات و عواطف را انعکاس میدهد. همچنین تغییرات عمدهای را که در وضع قانون اعمال شده و هدایتی را که در آموزش و پرورش و بخش مراقبتهای اجتماعی و پزشکی در طی دههی گذشته رخ داده است، شناسایی و مضامین این تغییرات را برای افراد دستاندرکار در این حیطه بررسی میکند.
این کتاب که شامل اطلاعات، توضیحات و توصیههای عملی است، شما را قادر میکند تا به بهترین شیوهی ممکن رفتار خشن خود را مهار کنید. همچنین مجموعهای از منابع قابل استفاده را در دسترس معلمان، والدین، پرستاران، روانشناسان، مددکاران اجتماعی و مددکاران ویژهی مراقبتهای بهداشتی قرار میدهد.
خواندن کتاب مدیریت خشم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به کتابهای رشد فردی مخاطبان این کتاباند.