کتاب یکصد و بیست نکته کاربردی در قراردادهای سرمایه گذاری مشترک
معرفی کتاب یکصد و بیست نکته کاربردی در قراردادهای سرمایه گذاری مشترک
کتاب الکترونیکی «یکصد و بیست نکته کاربردی در قراردادهای سرمایه گذاری مشترک» نوشتهٔ امیرهوشنگ فتحیزاده در انتشارات چاپ و نشر بازرگانی چاپ شده است. کتاب یکصد و بیست نکته کاربردی در قراردادهای سرمایهگذاری مشترک در راستای ارائه یک چارچوب دقیق از قراردادهای سرمایهگذاری مشترک در چهار فصل کلی اقدام به تبیین بخشهای مختلف این شکل از قراردادها نموده است.
درباره کتاب یکصد و بیست نکته کاربردی در قراردادهای سرمایه گذاری مشترک
جوینت ونچر یا سرمایهگذاری مشترک، بهعنوان یکی از روشهای سرمایهگذاری مستقیم محسوب میشود که در اکثر کشورها بهصورت یک اتحاد راهبردی مدنظر بوده و در طی سالها رواج یافته است. بدین معنی که برای آن هر شریک نهفقط با سرمایهٔ نقدی، بلکه با سرمایهٔ انسانی ایفای سهم میکند و در مدیریت آن نیز مشارکت دارد و لذا هر شریک هم کارفرما و هم عامل است.
این کتاب سعی بر آن دارد تا به ترتیب مراحل پیش از انعقاد قراردادها تا انعقاد، اجرا و خاتمهٔ آن را به تصویر کشیده و شروط خاص این قراردادها را تشریح نماید. همچنین برای درک بهتر موضوع و آشنایی با طرز استفاده و کاربرد این شروط در یک قرارداد، نمونه قراردادهایی نیز بهصورت پیوست در انتهای کتاب قرار داده شده است.
در بخش نخست که شامل نکات مقدماتی است، فرایند شروع مذاکرات برای انعقاد قرارداد سرمایهگذاری مشترک و نکات پایهای مورد اشاره قرار گرفتهاند. در بخش دوم که مشتمل بر ۱۰ فصل است، شروط اصلی و رایج در این نوع قراردادها مورد بررسی قرار گرفته است تا طرفین بتوانند با آشنایی کافی، در توافقات خود به توافقی جامع و کامل دست پیدا کرده و قراردادی بدون نقص را انشا نمایند. برای تکمیل بخش دوم، در بخش بعدی، نمونههای قرارداد سرمایهگذاری مشترک، از نوع قراردادی و شرکتی، به فارسی و انگلیسی ارائه شده است تا اعمال شروط قراردادی ملموستر گردد. هدف از ارائهٔ نسخهٔ انگلیسی نیز آشنایی مخاطب با عبارات و اصطلاحات تخصصی بهکاررفته در این قراردادها است تا در سرمایهگذاریهای مشترک بینالمللی مورداستفاده قرار گیرند. در انتها نیز واژهنامهٔ مرتبط ارائه شده است.
کتاب یکصد و بیست نکته کاربردی در قراردادهای سرمایه گذاری مشترک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به موضوعات مربوط به مدیریت و کسبوکار پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب یکصد و بیست نکته کاربردی در قراردادهای سرمایه گذاری مشترک
نکته بیستم
تاسیس شرکت: سرمایهگذاری مشترک از نوع شرکتی درنهایت باید به تاسیس یک شرکت منتهی گردد. دو شرکت سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود از متداولترین قالبهای شرکتی برای سرمایهگذاری مشترک محسوب میشوند. لذا در ابتدای امر لازم است طرفین نوع شرکتی را که قصد تاسیس آن بهعنوان شرکت پروژه دارند تعیین نمایند. بدیهی است مطابق با نوع شرکت انتخابی، مقررات حاکم بر آن نیز متفاوت خواهد بود.
نکته بیستویکم
موارد ضروری در تاسیس شرکت: موارد ذیل در قرارداد سرمایهگذاری مشترک باید قید گردند:
الف - کشور محل ثبت و تشکیل شرکت مشترک؛
ب - اقامتگاه شرکت مشترک؛
پ - نام شرکت مشترک؛
ت - نوع شرکت مشترک؛
ث - سرمایه اولیه و تعداد سهام.
نکته بیستودوم
هزینه تاسیس شرکت - هزینههای تاسیس شرکت بهطور مشترک بر عهده تمامی شرکا است، مگر آنکه بر طبق توافقی که مینمایند یک یا بعض شرکا هزینه را بر عهده بگیرند. معمولاً این هزینهها پس از تشکیل شرکت و شروع فعالیت آن مطابق توافق شرکا به نحوی مستهلک میگردد.
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۷۰ صفحه
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۷۰ صفحه