معرفی و دانلود کتاب ایران شده هلسطین + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب ایران شده هلسطینsubscriptionAvailable

کتاب ایران شده هلسطین

نوع کتاب
۳.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
پدیدآورندگان: 
مهدی الهی فرد

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب ایران شده هلسطین

«ایران شده هُلسطین» نوشته مهدی الهی‌فرد، مجموعه خاطرات و حرف‌های مردم عادی کوچه و بازار شهر بجنورد، از روزهای انقلاب است. موضوعی که شاید کمتر تاریخ‌نویسی به سراغ آن رفته باشد. منبع نابی که شاید بهتر از هر سند و مدرک تاریخی دست اولی می‌تواند حوادث و وقایع تاریخی آن زمان حساس را منتقل کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ایران شده هلسطین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابایران شده هلسطین
موضوعتاریخ معاصر ایران، خاطرات
نویسندهمهدی الهی فرد
انتشاراتانتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۸/۰۷/۰۵
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۰.۹۳ مگابایت
شابک‫‭۹۷۸۶۰۰۱۷۵۱۴۰۰
تعداد صفحه‌ها۸۰ صفحه
قیمت کتاب۱۱۲۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵
نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

سیّد جواد
۵
آن زمان برای نوع لباس هم باید مجوز می داشتیم. حتی روحانیت هم اجازه نداشت معمم باشد، مگر کسانی که شهادت نامه ی اجتهاد داشتند. آیت ا... امامی از آن دو سه نفری بود که در بجنورد مجوز داشت. اما همیشه آخر شب می آمد منزل؛ علت را که جویا شدم، گفت: تا بخواهی به پاسبان ها حالی کنی که مجوز داری، عمامه را از سرت برداشته و رفته اند.
ادریس
۳
آنقدر اوضاع به هم ریخته بود که یک نویسنده روسی این طور نوشت: «در ایران هیچ کس اطمینان ندارد که فردا اسیر یا اساسا زنده خواهد بود. فقدان کامل عدالت و جور مامورین، رغبت و میل به کار را از مردم سلب کرده، تجارت ایران به آخرین درجه ی زوال رسیده و راه ها و شریان تجارت، امنیت نداشته است.».