کتاب و آنگاه دیگر هیچکس نبود
خواندن نظراتمعرفی کتاب و آنگاه دیگر هیچکس نبود
کتاب الکترونیکی «و آنگاه دیگر هیچکس نبود» از آگاتا کریستی و ترجمه فرشته مهری انتشارات الینا. این کتاب را میتوانید از طاقچه دریافت کنید.
قتل در کرانه نیل
آگاتا کریستی
لذت عکاسیمحمود غلامی
قتل در زمین گلفآگاتا کریستی
Relationship between customer nowledge management and customer satisfaction of nano foods in IRANعلی فرهادیار
عروسی آقا و خانم لاک پشتحسن احمدی
قتل راجر آکرویدآگاتا کریستی
کارآگاه پوآرو: قتل در زمین گلفآگاتا کریستی
قتل های الفباییآگاتا کریستی
قتل در قطار سریع السیر شرقآگاتا کریستی
قصه های هزار و یک شب به نثر روان فارسی (جلد چهارم)
عبداللطیف طسوجی
۵۰۴ واژه و اصطلاح روزمره در ۲۰ داستان کوتاهحسین کامیاب
۱۰۱ کلید طلایی در تربیت دختران موفقحسین کامیاب
محدودیت صفرجو ویتالی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
هیچ وقت دوست ندارم کتابی رو به عنوان کتاب بد معرفی کنم ولی این ترجمه واقعاً بد بود...خیلی بد و تحتاللفظی معنی شده بود که اصلا نمیشد متوجه شد چی به چیه
خود داستان جالب بود. البته از خیلی از کتابهای آگاتا کریستی ترس و دلهرهٔ بیشتری داشت. با اینکه موضوع داستان از اول توی عنوانش لو رفته اما آدم میخواد آخرش رو بدونه. اما اصلاً به هیچوجه توصیه نمیکنم این کتاب
نمیدونمچطور ممکنه کسی اهل رمان معمایی باشه و این شاهکار آگاتا کریستی رو بد بدونه من هم کتاب رو خوندم (چندبار) و هم فیلم رو دیدم (هر دو نسخه اش رو هم سینمایی ۱۹۴۵ و هم مینی سریال ۲۰۱۵) و هربار از
ترجمه خیلی بد
حقیقت اینه این کتاب رو نخوندم. فیلمش رو اتفاقی یک روز توی شبکه نمایش دیدم و وااااااااای چقدر جذاب و هیجان انگیز بود. خب از آگاتا کریستی جز این انتظار دارید؟! 😍 یادمه فیلم خیلی قدیمی بود. سال ساخت و
9️⃣1️⃣ درمورد شاهکار بودن کتابای آگاتا کریستی که شکی نیست عجب کتابی بود اما متاسفانه ترجمه چنگی به دل نمیزد حیف داستان به این زیبایی...
من کتاب این انتشارات رو نخوندم اما همین کتاب با عنوان ده بچه زنگی منتطر شده که ترجمه و متن قابل قبولی داره داستانی فوق العاده جذاب از آگاتا کریستی تو خوندنش شک نکنید پایانش با یک نامه شوکتون می کنه
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که این کتاب، کتاب مورد علاقمه. از نظر من این کتاب میتونه جزو تاپ های آگاتا کریستی باشه. من این کتاب رو با ترجمهٔ محمد خیریان خوندم.
من این کتاب رو چاپی خوندم با کتاب قتل راجر اکروید برابری میکنه! واقعا جذابیت داشت