کتاب اشعار گسسته
معرفی کتاب اشعار گسسته
کتاب الکترونیکی «گسسته» اثر «ثنا فرزانه» مجموعهای از شعرهای معاصر فارسی است که نشر کنکاش آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب اشعار آزاد و سپید، دغدغهها و احساسات شاعر را در مواجهه با عشق، جدایی، امید و ناامیدی به تصویر میکشد. «گسسته» با زبان و بیانی امروزی، به موضوعاتی چون روابط انسانی، رنجهای فردی و اجتماعی و جستوجوی هویت میپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اشعار گسسته
«گسسته» نوشتهٔ ثنا فرزانه، مجموعهای از شعرهای معاصر است که در قالب شعر آزاد و سپید سروده شدهاند. این کتاب در فضای ادبیات امروز ایران جای میگیرد و بهویژه به دغدغههای نسل جوان و تجربههای زیستهٔ آنها میپردازد. ساختار کتاب بهگونهای است که هر شعر، روایتی مستقل از احساسات و اندیشههای شاعر را بازتاب میدهد و در عینحال، پیوندی درونی میان مضامین مختلف برقرار میکند. موضوعات اصلی کتاب حول محور عشق، جدایی، امید، ناامیدی، هویت و مسائل اجتماعی میچرخد. «گسسته» با نگاهی انتقادی و گاه تلخ، به روابط انسانی و فرازونشیبهای زندگی مینگرد و تلاش میکند تجربههای شخصی را به زبان جمعی بدل کند. این مجموعه، نمونهای از شعر معاصر فارسی در قرن ۱۵ است که با بهرهگیری از تصاویر و استعارههای تازه، فضای ذهنی شاعر را به تصویر میکشد. قالب کتاب، مجموعه شعر است و هر قطعه، دنیایی مستقل و در عینحال مرتبط با دیگر اشعار کتاب دارد.
چرا باید کتاب اشعار گسسته را بخوانیم؟
«گسسته» با پرداختن به احساسات و تجربههای انسانی، فضایی فراهم میکند تا خواننده با دغدغههای شاعر همدل شود و در آینهٔ شعرها، بخشی از خود را بازشناسد. این کتاب با مضامینی چون عشق، جدایی، امید و رنج، به مسائل فردی و اجتماعی میپردازد و از خلال زبان شاعرانه، امکان تأملی تازه بر روابط انسانی و معنای زیستن را فراهم میآورد. اشعار این مجموعه، گاه با لحنی تلخ و گاه با امیدی پنهان، به پیچیدگیهای عاطفی و اجتماعی اشاره دارند و خواننده را به سفری درونی دعوت میکنند. برای کسانی که به شعر معاصر و بیان احساسات عمیق علاقه دارند، این کتاب میتواند تجربهای متفاوت و تأثیرگذار باشد.
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، بهویژه کسانی که دغدغههای عاطفی، اجتماعی و هویتی دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال بازتاب تجربههای زیسته و احساسات نسل امروز در قالب شعر هستند، «گسسته» انتخابی قابل توجه است.
بخشی از کتاب اشعار گسسته
«قلمو را به من بده تا همه چیز را آبی کنم این شهر خالی از سکنه را پر از مرغهای دریایی کنم این قلب شکسته را با رنگ آبی نقاشی کنم با آبی نقاشی کنم در شهر من همه چی آبی نیست جز آبی نشانی آبی را میپرستم تا ابد حتی اگر بشوم تبعید از ابد دیوانهبار زندگی میکنم آبی را این رنگ ملایم بارانی را آبی بوی باران میدهد بارانی که به مردمان خسته جان میدهد»