کتاب تاثیر سایه
خواندن نظراتمعرفی کتاب تاثیر سایه
«تاثیر سایه» نوشته دبی فورد، دیپاک چاپرا( -۱۹۴۷) و ماریان ویلیامسون( -۱۹۵۲) که از نویسندگان و سخنرانان انگیزشی هستند، درباره مفهومی به نام بخش سایه زندگی و تاثیر آن بر رفتارهای ما است.
تعارض میان آنچه هستیم و آنچه میخواهیم باشیم، هسته مرکزی کشمکشهای انسان است. در حقیقت، دوگانگی مرکزیترین کانون تجربه انسانی است. با این همه، اغلب ما طبیعت دوگانهمان را انکار میکنیم یا آن را نادیده میگیریم.
اگر با این تصور زندگی کنیم که ما تنها در یک سوی این دوگانگی قرار داریم آنگاه ممکن است این سؤال برایمان پیش آید که پس چرا بیشتر ما اکنون کاملاً از زندگیمان راضی نیستیم. چرا با وجودی که به دانش زیادی دست یافتهایم هنوز نمیتوانیم قدرت و شجاعتی داشته باشیم که نیتهای خیرمان را با تصمیماتی قدرتمند عملی سازیم؟ و مهمترین مسئله این است که چرا به طور مداوم درگیر رفتارهایی میشویم که برخلاف سیستم ارزشی ما و تمام چیزهایی است که بر آنها پافشاری میکنیم؟
ما شرطی شدهایم تا از بخش سایه زندگی و از بخش سایه خودمان بترسیم. وقتی در حال اندیشیدن به افکار تاریک و منفی یا بروز رفتاری که احساس میکنیم غیرقابلقبول است، مچ خودمان را میگیریم. چرا چنین میکنیم؟ چون میترسیم که هر چقدر تلاش کنیم هرگز نتوانیم از این بخش وجودمان فرار کنیم و با وجود اینکه انکار کردن یا سرکوب کردن نیمه تاریکمان هنجار محسوب میشود، حقیقت صریح این است که فرار از سایه فقط باعث تشدید قدرت آن میشود. انکار فقط باعث رنج، عذاب، پشیمانی و تسلیم بیشتر میشود. اگر نتوانیم مسئولیت استخراج خرد پنهان در زیر سطح خودآگاه ذهنمان را بپذیریم، سایه وجودمان را تسخیر میکند و به جای اینکه ما کنترل آن را به دست بگیریم، سایه شروع به کنترل ما میکند و موجب اثر سایهای میشود.
تخیل فعال
تقدیر زنانورنا کست
بهشت رابطه؛ در جستجوی دیگریِ معجزهگرمرتضی نظری
ما همه یک معجزه ایمژان شینودا بولن
موضوع اصلی چیست؟جیمز هالیس
چرا حال انسان امروزی خوب نیست ؟ (روشهای موثر برای مواجهه با سایههای فردی ،اجتماعی و سازمانی)مایکل روٍث
کشف حکمت اتفاقاتساره سرگلزایی
خداحافظی با نقش قربانیورنا کست
لطفا پدرم باشمنصور یوسفزاده شوشتری
عالیه بریده هاشو میزارم
آزمونای خودشناسی خوبی داره
کتاب کاربردی و مفید🌻🌻...دارای نکات سودمند و جالبی بود. یکی از کتاب های غنی بود که در زمینه روانشناسی و خودیاری مطالعه کردم.
به نظرم یکم زیاده صفحاتش.نخوندمش کامل هنوز. آقا این انتشاراتش بیاد صوتیشو بزنه واقعا نیازه