دانلود و خرید کتاب روان‌شناسی خودکشی: راهبردهای نوین در جهت کاهش و جلوگیری از خودکشی استفان پالمر ترجمه بهرام مرادیان
کتاب روان‌شناسی خودکشی: راهبردهای نوین در جهت کاهش و جلوگیری از خودکشی اثر بهرام مرادیان

کتاب روان‌شناسی خودکشی: راهبردهای نوین در جهت کاهش و جلوگیری از خودکشی

معرفی کتاب روان‌شناسی خودکشی: راهبردهای نوین در جهت کاهش و جلوگیری از خودکشی

از پیشگفتار کتاب: از اواسط دهه‌ی ۱۹۹۰، به دلیل افزایش فشارها و احساس ناامنی افراد در محیط کار، خانواده، و تقریباً در تمامی مراحل زندگی، شاهد افزایش چشمگیر میزان افسردگی در جوامع هستیم و متأسفانه این بیماری با کوچک و کم‌رنگ شدن خانواده‌ها و اجتماعات نمود بیشتری یافته است؛ نهادهایی که روزی خود مشاوران طبیعی اعضای خانواده به شمار می‌آمدند هم‌اکنون با کم‌رنگ‌شدن نقش‌شان میدان را برای عوامل مخرب روانی فراخ‌تر شده است. با بروز اضطراب‌ها و تنش‌های روز افزون افراد که از طریق افسردگی نمایان می‌شوند، میزان خودکشی افزایش می‌یابد. این افراد یا به دنبال یافتن راه‌حل مناسب برای حل موضوع خود هستند و یا در برابر مشکلات سرسخت و لاینحل خود به دنبال ساده‌ترین راه که از نظر آن‌ها خودکشی است، می‌روند. این کتاب به ما کمک می‌کند تا مسائل مربوط به موضوع ممنوعه‌ی «خودکشی» را درک کنیم.

دیگران دریافت کرده‌اند

سایر کتاب‌های آوای نور