دانلود و خرید کتاب اختلال نافرمانی مقابله ای و اختلال سلوک در کودکان والتر متیس ترجمه اکرم پرند
تصویر جلد کتاب اختلال نافرمانی مقابله ای و اختلال سلوک در کودکان

کتاب اختلال نافرمانی مقابله ای و اختلال سلوک در کودکان

معرفی کتاب اختلال نافرمانی مقابله ای و اختلال سلوک در کودکان

چاپ سوم کتاب اختلال نافرمانی مقابله ای و اختلال سلوک در کودکان نوشته والتر متیس و جان لاکمن و اکرم پرند (فوق‌تخصص روان‌شناسی کودک و نوجواناست و با ترجمه عباسعلی حسین خانزاده فیروزجاه (عضو هیئت‌علمی دانشگاه گیلان) در انتشارات ارجمند منتشر شده است.

درباره کتاب اختلال نافرمانی مقابله ای و اختلال سلوک در کودکان 

اختلال نافرمانی مقابله‌ای و اختلال سلوک از اختلال‌های رفتاری دوران کودکی و نوجوانی است. لجبازی و نافرمانی، تخریب‌گری، پرخاشگری وخطرآفرینی از مهم‌ترین علائم این اختلال‌ها به شمار می‌رود. افراد مبتلا تقریبا بیشترین ارجاع را به مراکز مشاوره و سلامت روانی دارند زیرا مشکلات رفتاری آنها چالش‌های بسیاری را برای آنها، خانواده‌های‌شان و جامعه ایجاد می‌کند. پیشرفت تحصیلی پایین، روابط اجتماعی ضعیف، ناسازگاری با دیگران و درگیری با مراجع قانونی از پیامدهای این اختلال‌ها است. علاوه‌ بر‌این در صورت مزمن شدن اختلال، درمان دشوار شده و افراد مبتلا در معرض خطر ابتلا به سایر اختلال‌ها مانند افسردگی و مصرف مواد قرار می‌گیرند. بنابراین شناسایی زودهنگام افراد در معرض خطر یا مبتلا و طراحی برنامه‌های مداخله‌ای مناسب در پیشگیری از عود علائم اختلال و پیامدهای آن مؤثر است.

در کتاب اختلال نافرمانی مقابله ای و اختلال سلوک در کودکان (چاپ سوم) تلاش شده است تا خوانندگان را با این گروه از اختلال‌های رفتاری که با عنوان اختلال‌های رفتاری مخرب نام‌گذاری شده‌اند، آشنا شوند. در فصل‌های نخستین کتاب، خوانندگان با جنبه‌های نظری این حیطه مانند چگونگی تحول این اختلال‌ها، سبب شناسی، علائم و ویژگی‌ها، عوامل خطرساز فردی و محیطی آشنا می‌شوند. سپس روش‌های ارزیابی بالینی بحث و بررسی شده‌است. در بخش دوم روش‌های مداخله‌ای متفاوت شامل آموزش والدین، آموزش کودکان با استفاده از تکنیک‌های رفتاری و شناختی-رفتاری، دارودرمانی و درمان‌های چند مولفه‌ای به طور مفصل بررسی شده‌اند. در این کتاب راه‌کارهای کاربردی و بسته‌های آموزشی متعددی جهت بهره‌گیری درمان‌گران ارائه شده است.

خواندن کتاب اختلال نافرمانی مقابله ای و اختلال سلوک در کودکان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام دانشجویان روان‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم. 

شناسنامه کتاب اختلال نافرمانی مقابله ای و اختلال سلوک در کودکان

نوبت چاپ: ۳

سال انتشار: ۱۴۰۱

مجوز رسمی كپی‌رايت ترجمهٔ فارسی اين كتاب از سوی انتشارات وایلی به انتشارات كتاب ارجمند واگذار شده است (Copyright@ 2009 The WILEY Press. A Division of Wiley Publications, Inc).

All Rights Reserved. Authorised translation from the English language edition published by John Wiley & Sons Limited. Responsibility for the accuracy of the translation rests solely with Arjmand Press and is not the responsibility of John Wiley & Sons Limited. No part of this book may be reproduced in any form without the written permission of the original copyright holder, John Wiley & Sons Limited

بخشی از کتاب اختلال نافرمانی مقابله ای و اختلال سلوک در کودکان

رفتار تضادورزی

رفتار تضادورزی، رفتاری است که نشان می‌دهد یک کودک در برابر مراقبش مقاومت می‌کند. مجموعه رفتارهای تضادورزی ممکن است به شکل‌های منفعل تا فعالانه مشخص شوند (کوکانسکا و آکساس، ۱۹۹۵). بنابراین کودکان ممکن است دستور والدین را نادیده بگیرند که نمونه‌ای از نافرمانی منفعل است، یا ممکن است به‌طور مستقیم فرمان والدین را رد کنند که شکلی از نافرمانی فعالانه خفیف است. علاوه‌براین کودکان ممکن است با حالت عصبانیت دستورات یا ممنوعیت‌های والدین را رد کنند که شکلی از نافرمانی شدید است.

تشخیص در کودکان پیش‌دبستانی، نیازمند افتراق بین نافرمانی بهنجار و نافرمانی معنادار بالینی یا تضادورزی است (واکس لگ و دانیس، ۲۰۰۴). نافرمانی بهنجار، خودابرازگری کودک را منعکس می‌کند که ناشی از تمایل برای انجام کار به‌طور مستقل است (واسک لگ و دانیس، ۲۰۰۴). نافرمانی بهنجار یا خودابرازگری به‌طور کلی عمر کوتاهی دارد، در حالی که نافرمانی معنادار بالی نی، مقاوم‌تر است (واسک لگ و دانیس، ۲۰۰۴).

رفتار پرخاشگرانه

پرخاشگری رفتاری است که تعمداً برای آسیب رساندن به دیگران ابراز می‌شود (پارک و اسلابی، ۱۹۸۳). کتک‌زدن سایر کودکان، نمونه‌ای از پرخاشگری فیزیکی است. علاوه‌براین شکل‌های دیگری از پرخاشگری هم وجود دارد. کلمات نیز می‌توانند زمینه‌ساز پرخاشگری فیزیکی باشند. پرخاشگری کلامی از طریق فحاشی برای بدنام کردن یا خشمگین کردن سایرین، به مردم آسیب می‌رساند. پرخاشگری رابطه‌ای شکل دیگری از پرخاشگری کلامی است که در سال‌های اخیر بررسی شده است (کریک و گروتپتیر، ۱۹۹۵). پرخاشگری رابطه ای عبارت از روابط و احساسات آسیب‌زننده است. شایعات مغرضانه و تهدید برای کنار کشیدن از دوستی مثال‌هایی از پرخاشگری رابطه ای است. در این کتاب وقتی ما واژهٔ پرخاشگری را به کار می‌بریم منظور نوع فیزیکی یا کلامی آن است.

در بین شکل‌های مختلف رفتارهای پرخاشگرانه، محققان بین پرخاشگری واکنشی و پرخاشگری پیش‌گستر تمیز قائل شده‌اند (داج، ۱۹۹۱؛ کمپس و همکاران، ۲۰۰۵؛ ریتارو و همکاران، ۲۰۰۶). پرخاشگری واکنشی پاسخ پرخاشگرانه تکانشی به ناکامی، تهدید ادراک شده یا خشم است. پرخاشگری پیش‌گستر رفتار پرخاشگرانه کنترل شده‌ای است که یک پاداش را پیش‌بینی می‌کند. پرخاشگری واکنشی همچنین «پرخاشگری دفاعی یا به‌جوش آمدن خون» نیز نامیده می‌شود؛ در حالی که پرخاشگری پیش‌گستر پرخاشگری «وسیله‌ای یا همراه با خونسردی» نامیده می‌شود.

fatima
۱۴۰۱/۰۹/۱۹

اگر به دنبال پروتکل درمان و راهکار هستید کتاب رو توصیه نمیکنم.

روان درمانی معطوف به انتقال برای اختلال شخصیت مرزی (راهنمای بالینی)
فرانک ا. یومانس
راهنمای بالینی ارزیابی عملکردهای ایگو (EFA)
محمدامین شریفی
ارزیابی اختلالات شخصیت براساس راهنمای تشخیصی روان پویشی (PDM)
محمدامین شریفی
راهنمای سریع شناخت درمانی
مایکل نینان
فرزندپروری مغز - بنیان
دانیل هیوز
راهنمای آکسفورد برای تمرین‌ های رفتاری در شناخت درمانی
جیمز بنت لوی
روان درمانی پویشی کوتاه مدت
حبیب دوانلو
رویارویی در سوپرویژن
دنیل جیکوبز
هم آفرینی تغییر
جان فردریکسون
دستنامه طرحواره درمانی
سهیلا خالقی تبار
راه‌کارها و ابزارهای مبتنی بر درمان شناختی - رفتاری برای کودکان و نوجوانان
لیزا فیفر
خانواده‌درمانی: ۱۰۰ نکته‌ی کلیدی و فنون
مارک ریوت
ارزیابی تعارض‌ها بر اساس تشخیص روان‌پویشی عملیاتی‌شده OPD-2
محمد امین شریفی
فنون پیشرفته مشاوره و روان درمانی
کریستیان کنت
هندبوک روان درمانی پویشی برای اختلالات سطحی شخصیت
او. کالیگور
رفتار درمانی عقلانی، هیجانی
ویندی درایدن
تمرینات عملی شناختی - رفتاری برای افسردگی (کتاب کار مراجعان)
رضا رستمی
نظریه های روان درمانی معاصر
ریموند کریسینی
چگونه به کودکان بیش‌فعال/کم‌توجه کمک کنیم؟
کیت ای اسپورر
تندآموز طرح واره درمانی
اشکول رفائلی

حجم

۶۱۴٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۸۸ صفحه

حجم

۶۱۴٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۸۸ صفحه

قیمت:
۵۵,۰۰۰
تومان