دانلود و خرید کتاب بازی های آموزشی برای پرورش هوش طبیعت گرا (۷ تا ۱۲ سال) منیره عابدی
تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای پرورش هوش طبیعت گرا (۷ تا ۱۲ سال)

کتاب بازی های آموزشی برای پرورش هوش طبیعت گرا (۷ تا ۱۲ سال)

معرفی کتاب بازی های آموزشی برای پرورش هوش طبیعت گرا (۷ تا ۱۲ سال)

کتاب بازی های آموزشی برای پرورش هوش طبیعت گرا (۷ تا ۱۲ سال) نوشته منیره عابدی است. این کتاب را انتشارات یار مانا برای مربیان و والدین منتشر کرده است.

درباره کتاب بازی های آموزشی برای پرورش هوش طبیعت گرا (۷ تا ۱۲ سال)

هوش طبیعت گرا هشتمین هوش معرفی شده در نظریه هوش‌های چندگانه هوارد گاردنر است. طبق این نظریه افرادی که هوش طبیعت‌گرای را بالایی دارند به طبیعت علاقه فراوانی دارند. آن‌ها از گردش در طبیعت لذت می‌برند و در به خاطر سپردن گونه‌های مختلف گیاهان و جانوران مهارت دارند. هوش طبیعت گرا انسان‌ها را قادر می‌سازد تا ویژگی‌های مشخصی از محیط را شناسایی، دسته بندی و درک کنند.

مواره برای والدین دغدغه است که بتوانند کودکانشان را آشنا با طبیعت و علاقه‌مند به علم تربیت کنند، به همین دلیل به دنبال راه‌های متنوعی هستند. 

برای آنکه بچه‌ها به یادگیری بهتر و عمیق‌تری دست یابند، لازم است با علاقه و اشتیاق در فعالیت‌های یادگیری درگیر شوند. بنابراین استفاده از روش‌های سنتی که اغلب خشک و غیربرانگیزاننده هستند، نمی‌تواند چندان مؤثر باشد. برای حل این مسائل و قرار دادن آموزش در مسیر توجه به قابلیت‌ها و ویژگی‌های فردی و ایجاد محیط یادگیری شاد و برانگیزاننده، می‌توان از بازی‌ها در تدریس و یادگیری بهره جست. بازی‌ دانش‌آموزان کمک می‌کند که اطلاعات را به روشی جالب و کنش و واکنشی، بررسی و کسب کنند. 

در دنیای امروز، پیشرفت علمی و موفقیت در عرصه‌های مختلف زندگی از اهمیت زیادی برخوردار است. والدین مایل‌اند کودکانشان چیزهای زیادی بدانند و در عرصه‌های مختلف فردی و اجتماعی موفق باشند. اما آن‌ها اغلب نمی‌دانند چگونه می‌توانند به کودکانشان کمک کنند. لذا به دنبال مدارس و کلاس‌هایی می‌گردند که روزانه ذهن کودکان را از اطلاعات مختلف انباشته سازند، اما این کافی نیست.

کودکان فقط نیاز ندارند بیشتر و بیشتر بدانند، بلکه در کنار آن و شاید بیشتر از آن، باید به ویژگی‌ها و توانمندی‌های اساسی مجهز شوند که در زندگی روزمره و برای دستیابی به موفقیت در همه عرصه‌ها بدان محتاج‌اند.

بازی‌ها، یکی از مهم‌ترین روش‌های یادگیری کودکان و از جمله مؤثرترین راه‌های ارتباطی با آنان است. والدین از طریق بازی می‌توانند در محیطی دوستانه و ترغیب کننده وارد تعامل با کودکانشان شوند. در واقع بازی‌ها بهترین و خالص‌ترین فرصت‌ها برای بودن در کنار کودکان و خلق تجربه‌های مؤثر و ماندگار عاطفی و یادگیری برای آن‌ها است.

بازی‌ها سرگرمی‌های لذت‌بخش و هیجان‌انگیزی هستند که باعث درگیری کامل تمرکز و علایق بچه‌ها می‌شوند و از این طریق یادگیری را تسهیل می‌کنند. فراگیران به‌طور طبیعی با این نوع یادگیری پویا برانگیخته می‌شوند و به آن پاسخ می‌دهند. 

بازی‌ها نه فقط شاگردان را در روشی سرگرم‌کننده و جالب که محیط‌های یادگیری رقابتی و تعاملی به وجود می‌آورند، برمی‌انگیزانند، بلکه برای حیطه‌ ارزشیابی نیز دلایل خاصی دارند. بازی موقعیتی ایجاد می‌کند که دانش‌آموزان بتوانند پیشرفت خود را در یک روش غیرتهاجمی مشاهده کنند. به علاوه بازی‌ها برای شاگردان و معلم به‌جای ایجاد بازخورد بعد از امتحان، بازخورد فوری فراهم می‌کنند و بنابراین باعث می‌شوند معلمان شکاف‌های یادگیری را تشخیص دهند و در جلسات بعدی جبران کنند. شاگردان نیز قبل از شرکت در آزمون به ضعف‌های خود پی می‌برند و درصدد رفع آن برمی‌آیند. از این لحاظ، بازی نتایج منفی شکست را که ممکن است کاملاً جدی و پایدار باشد، از بین می‌برد.

کتاب بازی های آموزشی برای پرورش هوش طبیعت گرا (۷ تا ۱۲ سال) به والدین و مربیان کمک می‌کند تا بازی‌های کاربردی برای بچه‌های دوره ابتدایی را بهتر بشناسند و بتوانند هوش طبیعت‌گرای آن‌ها را تقویت کنند. 

خواندن کتاب بازی های آموزشی برای پرورش هوش طبیعت گرا (۷ تا ۱۲ سال) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام والدین و مربیانی که با کودکان ۷ تا ۱۲ سال سر و کار دارند پیشنهاد می‌کنیم.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۴٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۲۰ صفحه

حجم

۴٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۲۰ صفحه

قیمت:
۶۰,۰۰۰
تومان