کتاب تا موقعی که نجنگید، صیقل نخورید و این راه تکرار نکنید شکست خواهید خورد
معرفی کتاب تا موقعی که نجنگید، صیقل نخورید و این راه تکرار نکنید شکست خواهید خورد
کتاب تا موقعی که نجنگید، صیقل نخورید و این راه تکرار نکنید شکست خواهید خورد نوشته بابی بونز است و با ترجمه فرشاد مشفقی منتشر شده است. این کتاب به شما یاد میدهد چطور مسیر موفقیت را پیش بگیرید.
درباره کتاب تا موقعی که نجنگید، صیقل نخورید و این راه تکرار نکنید شکست خواهید خورد
در این کتاب با شیوهٔ مثبتاندیشی برای رسیدن به موفقیت روبهرو شوید. در این کتاب یاد میگیرید شکست چیز بدی نیست. اکثر آدمها از ترس شکست، دست به هیچ کاری نمیزنند، اما فلسفهٔ نویسنده این است: پیروزی از دل شکست به دست میآید. شاید این حرف عجیبوغریب بهنظر برسد؛ چون باور عموم مردم این است که اگر کسی کاری را خوب بلد باشد حتماً در آن موفق خواهد شد. اما جمع تمام دانش و عمل من میگوید، بزرگترین انسانهای موفق دنیا، بزرگترین شکستخوردههای جهان هستند.
خواندن کتاب تا موقعی که نجنگید، صیقل نخورید و این راه تکرار نکنید شکست خواهید خورد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که میخواهند در زندگی موفق باشند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تا موقعی که نجنگید، صیقل نخورید و این راه تکرار نکنید شکست خواهید خورد
من هیچوقت بیخیال نمیشوم و اجازه نمیدهم که این اتفاق بد جلوی روند موفقیت و اجرای برنامههای تلویزیونی فراوانم را بگیرد (البته منظورم از برنامههای تلویزیونی فعلاً فقط یک برنامه است). پس، دوباره اینجا هستم، چند ساعت بعد از اینکه برای چندمینبار طرح اجرای برنامهٔ تلویزیونیام رد شده است، در حال نکتهبرداری از چیزهایی هستم که این دفعه از این جواب نه یادگرفتهام، و به جمعآوری اطلاعاتی فکر میکنم که اگر روزی برنامهٔ تلویزیونی خودم را راه انداختم حتماً به من کمک خواهند کرد؛ من از طریق همین شکستها پیروز خواهم شد.
بهخوبی میتوانم تصور کنم که از شنیدن این حرفها از زبان آدمی مثل من اصلاً تحتتأثیر قرار نگرفته باشید. من اصلاً شکست نخوردهام، چون بزرگترین برنامهٔ صبحگاهی موسیقی کانتری کشور را دارم، یک کتاب بسیار پرفروش دارم و همچنین یک گروه موسیقی دارم که چندین ترانهٔ پرفروش و مطرح ساخته است؛ و البته الان بعد از شکست طرح برنامهٔ تلویزیونی، خودم را بازیابی میکنم. اما اگر بدانید که من از کجا آمدهام، به قدرت اعتقادم به دستیابی به نتیجه پی خواهید برد و حتماً متوجه خواهید شد که چطور به اینجا رسیدهام. من هم مثل بسیاری از آدمهای دیگر با بدبختیها و مشکلات فراوانی به دنیا آمدهام. شاید راحتترین انتخاب برایم این بود که گوشهای بنشینم و از بین رفتن خودم را ببینم. اما با تبدیل اتفاقات منفی به مثبت، شکست به پیروزی، توانستم بر مشکلات فراوانی که سر راهم بود غلبه کنم، و همین مشکلات را به عامل محرکم برای پیروزی تبدیل کردم. این همان تفکری است که امیدوارم در این کتاب بتوانم به کسانی که درگیریهای فراوانی دارند منتقل کنم.
من بزرگشدهٔ شهر کوچک مانتِین پاین در آرکانزاس هستم (در خوشبینانهترین حالت جمعیت این شهر کوچک بیشتر از هفتصد نفر نمیشود). شهری کارگرنشین و فقیر. در آن دوران که من در آن شهر بزرگ میشدم کسی نگران پول نبود، چون اصلاً کسی پولی نداشت. در این شهر اگر به یک بچهٔ شانزدهساله ماشین بیامو بدهید و این ماشین را از او پس بگیرید و در عوض یک ماشین کیا به او بدهید، شاید این بچهٔ شانزدهساله ناراحت بشود. ما حتی نمیدانستیم که اصلاً ماشینی به اسم بیامو وجود دارد. زندگی ما هم دقیقاً همینطور بود. هیچکس برای رسیدن به آرزوهایش از مانتِین پاین خارج نشده بود. ما حتی نمیدانستیم که آرزوهای بزرگ اصلاً حق دارند وجود داشته باشند یا نه. مردم این منطقه که من با آنها بزرگ شدم، از این مسئله ناراحت نبودند؛ ما تنها چیزی که میشناختیم شهر خودمان بود. و دلیلش هم این بود که هر روز فقط همین شهر را میدیدیم. کسی نبود که به ما بگوید داریم درجا میزنیم، هیچکسی هم نمیگفت که درجا نمیزنیم. اگر بخواهم خیلی خلاصه بگویم، شهر من جایی نبود که یک کودک بتواند رؤیای ساختن رسانهٔ خودش را در آن به واقعیت برساند.
,,👏🏼
خود شما استادی ما شاگردی نو پا بیش نیستم عشق ما در دستان شما است تشکر کلام بی مقداری است نزد شما سروان فرهیخته ادای ادب می کنم نزد شما