کتاب چگونه بر فشارهای روانی غلبه کنیم؟
خواندن نظراتمعرفی کتاب چگونه بر فشارهای روانی غلبه کنیم؟
«چگونه بر فشارهای روانی غلبه کنیم؟» کتابی نوشته احمد علامه فلسفی( -۱۳۳۰)، پژوهشگر و مدرس علوم روانشناسی است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«استرس» را در زبان فارسی، میتوان به تنیدگی و فشارهای شدید روانی ترجمه کرد. لذا وارد شدن استرس، حالتی است که بر اساس عدم تعادل میان خواسته و انتظارات ما که عمدتاً منشاء بیرونی دارد و نیز عدم توانایی ما در تحقق بخشیدن
آنها است. بدیهی است وجود چنین عدم تعادلی میتواند منجر به تبعات و عوارض روحی و روانی، فیزیولوژیکی و جسمانی که سلامت و سعادت ما را به مخاطره بیندازد، بشود.
مقابله با استرس و مدیریت آن، نسبت به یک مسئله کاملاً یکسان، از نظر نشان دادن واکنشهای روانشناختی، عاطفی، رفتاری و جسمانی مبتنی بر ویژگیها و خصائص شخصیتی آنها، متفاوت خواهد بود یعنی وقوع یک حادثه کوچک برای فردی ممکن است به اندازه یک کوه بزرگ پراسترس و خردکننده و دردناک باشد و واکنشی غیر قابل کنترل و غیرمنطقی از خود نشان دهد و دچار ترس، افسردگی، خشم و بیماری روانتنی و جسمانی مانند: فشار خون بالا، افسردگی، اضطراب، کاهش تمایلات جنسی، اختلال در خوابیدن، و ... دیگر گردد. اما عیناً همین مسئله برای فرد دیگر تأثیر منفی و یا مخربی به همراه نیاورد و آهنگ رفتار، گفتار و کردار او دستخوش تغییری نشود و یا حداقل تحت تأثیرات جزئی و کماهمیت قرار گیرد. به عبارت دیگر از مقاومت و خودکنترلی بالایی برخوردار باشد و در برابر استرس وارده، در کمترین حد ممکن آسیب ببیند.»
این کتاب کوشیده است مبحث فشارهای روانی را از جنبههای وراثتی و اکتسابی و راههای مقابله و کنترل آن را توضیح دهد.
جراحی و لنگش گاو
ای. دیوید ویور
وسواس و صد پرسشبهزاد رحمتی
۵۴ دام در روابط بین زن و شوهر؛ چگونه این دامها را در زندگی زناشویی خود بشناسید و آنها را از بین ببرید!شمسالدین حسینی
نظارت بالینی در حرفه های یاری رسانجرالد کوری
فرا روان شناسیاحمد علامه فلسفی
رساله هیپنوتراپی (جلد دوم)احمد علامه فلسفی
مانیه تیزم (جلد دوم)احمد علامه فلسفی
مانیه تیزم (جلد اول)احمد علامه فلسفی
این کتاب با زبانی ساده، روان، گویا، جذاب و عامه میاد که استرس رو تو مبحث روانشناسی باز می کنه. انواع استرس رو می گه. عوامل ایجاد انواع استرس ها رو می گه با راهکارها و یا پیشنهاداتی تو برطرف