دانلود و خرید کتاب مراقبه تزکیه نفس احمد علامه فلسفی
تصویر جلد کتاب مراقبه تزکیه نفس

کتاب مراقبه تزکیه نفس

معرفی کتاب مراقبه تزکیه نفس

کتاب مراقبه تزکیه نفس نوشته احمد علامه فلسفی است. این کتاب که انتشارات فراروان‌شناسی منتشر کرده است ۱۱۰ قاعده تزکیه نفس را به شما یاد می‌دهد.

درباره کتاب مراقبه تزکیه نفس

تزکیه نفس - مترادف تزکیه: اصلاح، پاک سازی، تربیت، تصفیه نفس، تطهیر، تهذیب، خلوص، پاکیزه کردن، پاکیزه گردانیدن، زکات دادن- پاک کردن، پالودن، پالیدن، خودسازی ، درون پالایی و روان پالایی است . تزکیه‌ به‌ معنی‌ نمو و رشد دادن‌ است‌، سپس‌ این‌ واژه‌ به‌ معنی‌ تطهیر و پاک‌ کردن‌ آمده‌ است‌. تَزکیه یا تهذیب نفس از ماده “زکو” و به معنای تطهیر نفس و مال، تطهیر روح از آلودگی‌ها و تمامی رذایل اخلاقی و نفسانی، صفات قبیح، عادات خلاف، افکار منفی و نیز پاک سازی نفس خویش از اخلاق ناپسند و اعمال اهریمنی است و نیز به منظور گام برداشتن در جهت کسب فضائل اخلاقی، تقوا و تنزیه است  که در نهایت موجب کمال و سعادت واقعی در دنیا و آخرت می‌شود. از دیدگاه قرآن، نفس انسانی در ابتدا مانند لوحی سفید و خالی است که هم قابلیت تزکیه و دریافت کمالات و هم قابلیت آلوده گشتن به تیرگی‌ها را دارد که هر دو با اختیار و انتخاب خود انسان صورت می‌گیرد. تزکیه نفس، به معنای پاک کردن ضمیر آدمی، از آلودگی ‌های گناه و رذایل اخلاقی است که موجب تعالی روانی و قدرت روحانی انسان می‌شود. در معارف اسلامی از آن تحت عنوان «مبارزه با نفس» و «جهاد اکبر» یاد شده است.

در این کتاب یاد می‌گیرید چطور در راه تزکیه نفس قدم بردارید و روحتانر ا پاک کنید.

خواندن کتاب مراقبه تزکیه نفس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به تزکیه نفس و زندگی‌ای پاک پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب مراقبه تزکیه نفس

- برای تهذیب نفس لازم است از افکار و اعمال شبانه روز ‌ حسابرسی و اصلاح به عمل آید

تا زمانی که کبر و غرور و خود شیفتگی، انسان را احاطه نکرده و او را به ورطه هلاکت ذلت بار نکشانده است باید سعی کند با انجام مراقبه های مستمر تزکیه نفس، در وهله اول وسوسه های تحریک آمیز نفس اماره را در نطفه ضمیر خود، خفه اش کند، چون انسان در هر لحظه و ثانیه در معرض هجمه وسوسه های شیطانی و انرژهای منفی قرار دارد و دیر هنگام متوجه می شود که در اسارت شیطان (داخلی و خارجی) در آمده و مامور اجرای اوامر اهریمنی او شده است. لذا انسان که از اول سحر از خواب بیدار می شود تا آخرین لحظه شب که به بستر خواب می رود، دفترچه یادداشتی با قلم همواره در جیب خود داشته باشد تا انحرافات، گناهان، خطاها، لغزش ها، اشتباهات خود اعم از عمدی یا سهوی را به منظور استغفار، تزکیه نفس و نیز برای اصلاح و جبران آن ثبت کند تا دیگر بار تکرار نشود که منجر به رسوایی، انحطاط و سقوط گردد.

در برنامه مراقبه تزکیه نفس و تهذیب اخلاق، مضاف بر رعایت توجه، تفکر، تعقل و تذکر، باید از تمرکز دادن ذهن حواس پنجگانه به امور نامشروع و نیز از پرخوری، مصرف مواد غذایی که موجب ایجاد تحریکات خواهش های نفسانی می شود و یا از تغذیه غذایی که از راه حرام بدست آمده جدا اجتناب کرد. بی تردید ریشه سعادت، آرامش باطنی و رستگاری با مراقبت نفس، در اجرای دستورات قرآن، اعمال صالحه و توکل به خداوند متعال است.

امام علی (ع): «هر کس نفس خود را به حساب بکشد، بر عیوبش آگاه می‌گردد و به گناهانش پی می‌برد، پس از گناهانش توبه می‌کند و عیوبش را اصلاح می‌نماید» ۱۶. غرر الحکم، ج ۵، ص ۳۹۹. امام صادق (ع): «ای مردم، پیش از آن که شما را مورد محاسبه قرار دهند، خودتان به حساب خویش رسیدگی کنید». بحارالانوار، ج ۷، ص ۱۲۶ 

مامان نقّاش
۱۴۰۰/۰۴/۲۱

کتاب های بهتری در این زمینه پیدا میشن (اگه در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارین، برای شروع بد نیست) من با این کتاب اتفاقی برخورد کردم و به امید خوندن راه حل های عملی و استفاده از تجارب شون شروع به

- بیشتر
ali
۱۴۰۱/۰۳/۲۴

بهترین کتابی که من خودم واقعا ازش نتیجه بردم، کتاب(المراقبات)است. ای کتاب هم از نظر علمی و هم از نظر عرفانی به مراقبه و روش های آن می پردازد. نویسنده این کتاب هم یک عارف به تمام معنا بوده(جواد آقای ملکی

- بیشتر
سکوت در اثر بستن دهان نیست، در اثر باز کردن فکر است، هر چه فکر بازتر، سکوت بیشتر، هر چه فکر بسته تر، دهان باز تر!
مامان نقّاش
برای تهذیب نفس لازم است از اعمال روزانه حسابرسی به عمل آید. امام علی (ع): «هر کس نفس خود را به حساب بکشد، بر عیوبش آگاه می‌گردد و به گناهانش پی می‌برد، پس از گناهانش توبه می‌کند و عیوبش را اصلاح می‌نماید»
مامان نقّاش
«آن عالِمی که تزکیه نشده است، خطرش از جاهل بسیار زیادتر است. جاهل اگر فاسد هم باشد، خودش فاسد است. اما عالِم اگر فاسد باشد، عالَم را فاسد می کند»
Sobhan Naghizadeh
ما سر انجام هر چه را در «خارج» می جستیم، در «درون» یافتیم
mahdi_313
اگر این درنده خویی ز طبیعتت بمیرد همه عمر زنده باشی به روان آدمیت
mahdi_313
«اگر گناه مرتکب شدید که در آن حقّ‌الناس است سعی کنید در همین دنیا آن را تسویه کنید و برای آخرت نگذارید که آن جا مشکل است.»
Sobhan Naghizadeh
امام علی (ع): «هر کس نفس خود را به حساب بکشد، بر عیوبش آگاه می‌گردد و به گناهانش پی می‌برد، پس از گناهانش توبه می‌کند و عیوبش را اصلاح می‌نماید»
mahdi_313
جلوه های ملکوتی
واحد پژوهش نشر نور معارف
سیروسلوک، منزل سوم؛ تقوا
آیت‌الله العظمی مظاهری
هزار و یک دستورالعمل اخلاقی
حجت‌اله شبرنگ مریدانی
صبر، کیمیای سعادت انسان
آیت‌الله العظمی مظاهری
مشکات دل
محمدصالح کمیلی خراسانی
معرفت نفس (جلد اول)
آیت‌الله العظمی مظاهری
پندهای آسمانی
واحد پژوهش نشر نور معارف
باران فیض
واحد پژوهش نشر نور معارف
شیطان و راه های دوری از آن
طیبه خرمی
شرح اسماءالحسنی
آیت‌الله سیدعزیزالله امامت کاشانی
سیروسلوک؛ منزل اوّل: یقظه
آیت‌الله العظمی مظاهری
روزه سلوک پرهیزکاران
آیت‌الله العظمی مظاهری
سیروسلوک، منزل چهارم؛ تخلیه (پیراستن)
آیت‌الله العظمی مظاهری
سیروسلوک؛ منزل دوّم: توبه
آیت‌الله العظمی مظاهری
گلشن قدس
واحد پژوهش نشر نور معارف
به سوی دوست
جواد آقاملکی تبریزی
خودشناسی برای خودسازی
مریم سادات زیارتی
در محضر خوبان
مرتضی کرامتی مشکینی
روح نماز
گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی
حکایاتی از علما؛ جلد اول
حسن ارشاد

حجم

۹۹٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۱۸ صفحه

حجم

۹۹٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۱۸ صفحه

قیمت:
۱۲,۰۰۰
تومان