دانلود و خرید کتاب اسرار موفقیت احمد علامه فلسفی
تصویر جلد کتاب اسرار موفقیت

کتاب اسرار موفقیت

معرفی کتاب اسرار موفقیت

«اسرار موفقیت» نوشته احمد علامه فلسفی( -۱۳۳۰)، پژوهشگر و مدرس علوم روان‌شناسی است و در این کتاب درباره تاثیر نگرش و تفکر بر موفقیت فردی توضیح می‌دهد.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

«انسان به هر چه که تفکر، تعمق و تجسم کرده و ذهن خود را بدان تمرکز دهد، ناخودآگاه فکر غالب درباره همان موضوع به سوی او جذب می‌شود. برای مثال:

افرادی که به فراوانی نعمات و برکات، پیروزی و موفقیت، تفکر و تصویرسازی ذهنی می‌کنند و دائماً قدردانی و شکرگزاری بجا می‌آورند، قطعاً به استغنای مادی و معنوی و موفقیت نائل می‌شوند و برعکس؛ اگر به فقر و مسکنت و بدبختی بیندیشند و با تسلیم شدن، شکست خود را بپذیرند طبعاً به همان ناکامی دچار می‌گردند.

لذا فکر و ذهن خود را نباید به مسائل ناخوشایند و خاطرات ناگوار، شکست‌ها و تلخ‌کامی‌های گذشته معطوف و متمرکز نماییم زیرا آن‌ها روح و روان و جسم ما را آزرده، پژمرده و منفعل می‌سازد و از رموز موفقیت این است که همواره باید مسائل مثبت و سازنده را در ذهن خود تمرکز و تقویت دهیم تا در ضمیر ناخودآگاه ما نفوذ و غلبه کند و این امر سبب ارتقاء انگیزه در کسب موفقیت و تحقق خواسته‌های ما خواهد شد.

به عبارت دیگر ما نباید فکر و ذهن خود را به آنچه را که نمی‌خواهیم تمرکز دهیم بلکه باید فکر و ذهن خود را به آنچه که می‌خواهیم متمرکز سازیم.»

۸- برای دست یافتن به هدف مشخص و