معرفی و دانلود کتاب تا خورشید pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات آئی سا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تا خورشید

در کتاب تا خورشید اثر هادی کارگر، زندگی‌نامه نویسنده را از زبان خودش می‌خوانید.

درباره کتاب تا خورشید

هادی کارگر در این کتاب داستان زندگی و سرگذشت غم‌انگیز خود را روایت می‌کند. او در حادثه ای تلخ دچار معلولیت نخاعی می‌شود و در این کتاب از این درد، از قصه عشق خود و دردسرهایی همچون نداشتن درآمد مالی و مشکلات دیگر می‌گوید و این که چگونه توانسته با همه آنها کنار بیاید و به زندگی‌اش ادامه دهد. این اثر داستانی الهام بخش و آموزنده است.

خواندن کتاب تا خورشید را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم

علاقه‌مندان به مستندهای داستانی و زندگی نامه مخاطبان این کتاب‌اند.

بخشی از کتاب تا خورشید

دوران ابتدایی زندگی‌ام مانند خیلی از اطرافیان و هم سن و سالن محل زندگی خودم سپری شد. روزگاری که بی‌شک هیچ اتفاق خاص و بزرگی در آن به وقوع نپیوست. به جز یک سری وقایع معمولی که شبیهش، سراسر زندگی خیلی‌ها را پوشانده و تحت‌الشعاع خود قرار داده بود. تولد و از پی آن روز به روز بزرگ و بزرگتر شدن و گذراندن دوران طفولیت و خردسالی و کودکی و نوجوانی و جوانی. در این میان من هم از این قاعده‌ی نوشته یا نانوشته‌ی روزگار مستثنی نبودم. پس از گذراندن مراحل ابتدایی زندگی، در سن بیست و یک سالگی در خود احساس شور و شعف جوانی می‌کردم. سراسر وجودم انباشته از نیرو و حیات جسمانی مختص زمان جوانی یک فرد بود. چون پشتوانه‌ای در زمینه‌ی تحصیلی نداشتم و فقط تا مقطع پیش‌دانشگاهی را گذرانده بودم، که آن هم نیمه تمام رها کردم و بالطبع مدرکی هم عایدم نشد، به قول بعضی اطرافیان "درس را بیخیال شدم" و به دنبال بخت خود راهی خیابان‌ها برای یافتن شغل آزاد شدم.

تولدم در خانواده‌ای شلوغ به وقوع پیوست و خداوند بعد از تولد من نیز رحمت خود را از پدر و مادرم دریغ نکرد و عنایت و لطفش را سرازیر خانه‌مان کرده بود. خدای رحمان بعد از من و سه برادر و خواهر بزرگترم، به سه برادر و دو خواهر دیگر که از من کوچکتر بودند، مجال زندگی در زیر گنبد کبود را داده بود. جمعیت ده دوازده نفری خانه‌مان، در وهله اول زیاد و غیرمعمول به نظر می‌آمد اما جو موجود و شرایط و نیازهایی که در آن زمان بر محیط و خانواده‌ها حکومت می‌کرد، این امر را نه تنها غیرطبیعی بلکه معمولی و رایج به شمار می‌آورد.

پدرم مردی مومن، سخت کوش و زحمت‌کش بود و از همان ابتدای زندگی با دست خالی، اما با جدیتی تمام، سعی در فراهم آوردن اسباب و وسایل آرامش خانوادهاش را داشت. که در این راه موفق بود و با مغازه داری و باغداری توانسته بود این امر را تحقق بخشد و با استعانت خدا و کمک‌های مادرم، زندگی راحتی را برایمان فراهم کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تا خورشید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تا خورشید
شابک:۹۷۸-۶۲۲-۹۹۶۸۷-۱-۰
تعداد صفحه‌ها:۳۲۶ صفحه
قیمت کتاب:۷۰۰۰۰ تومان

۱۴۰۲/۱۲/۲۷

"رنج و صبر" پسر و دختر ِ این دنیا هستند که ماحصل ِ وصالشان، ♡عشق♡ نام دارد... یک زندگی نامه خود نوشت، که سراسر عاشقانه است و عارفانه💔 اگر از روزمرگی خسته شدید؛ اگر خوشی زده زیر دلتون؛ اگر توهّم زدید که خیلی در...بیشتر