معرفی و دانلود کتاب فقط گوش کن + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات لیوسا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب فقط گوش کن

فقط گوش کن؛ یاد بگیر چطور طرف گفتگویی موثر شوی اثری از مارک گالستن است که به صورت میکروبوک در انتشارات لیوسا به چاپ رسیده است.

با میکروبوک می‌توانید چکیده و نکات کاربردی کل کتاب را در حجم کم و در چند صفحه مطالعه کنید.

تقریبا در همهٔ روابط و مشاغل، در موقعیتی قرار می‌گیریم که نیاز داریم مردم را وادار کنیم کاری بخصوص را انجام دهند، رفتاری بخصوص را در پیش بگیرند یا صرفا به ما گوش بسپارند. متأسفانه، با وجود اینکه اغلب در چنین موقعیت‌هایی قرار می‌گیریم، کلاً در متقاعد کردن مردم به انجام خواسته‌مان مهارت نداریم.

آنچه می‌خواهیم این است که مردم پذیرای ما باشند، یعنی برای ما وقت صرف کنند و آنچه را می‌گوییم، بپذیرند. درهرحال، ازآنجاکه ما بیشتر اوقات درگیر مشکلات و مسائل خودمان هستیم، نمی‌توانیم افکار و احساساتمان را به‌خوبی منتقل کنیم و عملاً خودمان را به دردسر می‌اندازیم.

حالا چطوری می‌توانی مردم را وادار کنی که قبول و باورت کنند؟ باید از حرف زدن دست بکشی و گوش کنی.

خواندن میکروبوک فقط گوش کن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به کتاب‌های موفقیت و رشد فردی مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فقط گوش کن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:فقط گوش کن
تعداد صفحه‌ها:۲۶ صفحه
قیمت کتاب:۶۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه میکروبوک
نسخۀ صوتی:خرید کتاب صوتی فقط گوش کن

نظری برای کتاب ثبت نشده است.